تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 1045 اولاول ... 384445464748495051525898148548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    یک جدول با سه ستون دارم (مطالب فارسی است) از سمت راست – ستون اول شماره، ستون دوم نام آلبوم موسیقی، ستون سوم نام آهنگساز. حالا می خواهم این فهرست را بر اساس نام آهنگساز به ترتیب حروف الفبای فارسی Sort نمایم.
    در ورد 2007 زمانیکه آیکون sort را با انتخاب ستون سوم یعنی نام آهنگسازان می زنم می خواهم شماره ها تغییر نکند . ولی ستون شماره ها (ستون اول) نیز تغییر کرده و شماره ها با توجه به ردیف انتخابی ستون دوم یا سوم جابجا می شود که فهرست جدول را از زیبایی می اندازد ، امکان این وجود دارد تا در پنجره sort تنظیماتی کرد تا شماره ها که تاثیری ندارند ثابت بمانند و فقط ردیف جدول را معرفی نمایند.
    و اینکه اگر آلبوم جدیدی به این فهرست اضافه کنم و بخواهم نام آهنگساز را با توجه به نامش (مثلاً اگر با حرف ج) شروع شده باشد و یک ردیف خالی در میانه جدول باز کرده و تایپ نمایم و آیا شماره ها به طور اتوماتیک و منطقی مرتب می شود ؟

با سپاس فراوان از همه بخصوص جواد خوبم
    بدرود
    سلام

من اومدم خودم سوال بپرسم ... ديدم مععععع چقده سوال پرسيده شده ....

دوست عزيز شما اعداد رو تايپ كردين... ستون اعداد رو بلوك كنين و پاك كنين بعد همونطور كه بلوك شده است ... روي دكمه numbering كيلك كنين.. اينطوري هر تعداد سطر هم به جدولتون اضافه بشه ... ستون اعدادتون هم اضافه ميشه ... به همين راحتي به همين خوشمزگي...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشيد دوستان يه سوال داشتم...

قبلا اين امكان توي ورد 2003 اي كه توش كار ميكنم... غيرفعال بود اما حالا فعال شده ... نميدونم چكار كردم ...

تمام auto text ها هم غيرفعاله اما وقتي كه دو تا عدد تايپ ميكنم... و بينشون نقطه ميذارم... نقطه به طور اتوماتيك كاما ميشه ... يعني وقتي تايپ ميكنم : 1.2 .... نقطه رو كاما ميكنه : 2،1

نميدونم چيكار كنم :(

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه مشکلی دارم درword 2003 و xp sp2 میخواهم مثلا کلماتی که باهم یه کلمه هستند ولی جدا بدون فاصله نوشته بشند رو بنویسم مثلا در ویندوز 98 دکمه های shift +space یک فاصله کوتاه میندازه توی xp2 , word 2003 این دکمه ها کدام هستند لطفا کمک کنید
    سلام دوست عزيز ببين توي اين تاپيك چيزي رو كه ميخواي ميتوني پيدا كني؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و يا اين يكي:

و ... يكي ديگه:

شايد اگه توي جستجوي پيشرفته دنبال كلمات : صفحه كليد فارسي و يا كيبورد فارسي و يا مشابه اينها بگردي چيزهاي بيشتر و بهتري پيدا كني...

Last edited by shvalaie; 11-07-2007 at 12:25.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام این 100 فونت فارسی رو من در word2003نصب کردم ایکس پی سرویس پک دو هم دارم ولی این فونت ها در ورد فعال نمیشه باید چی کارکنم؟ فارسی ساز نصب کنم؟؟؟
    سلام

يعني چي فونت فارسي رو در ورد 2003 نصب كردين؟ يعني چه جوري؟ منظورتون اينه كه فونتها رو توي دايركتوري font ويندوز نصب كردين؟
    و
    منظورتون از اينكه فعال نميشه چيه؟ يعني توي ليست فونهاي ورد اونها رو ميبينن ولي نميتونين انتخابشون كنين؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

Microsoft Office Word 2007
    رو از کجا میشه دانلود کرد. من فقط ورد میخام نه چیز دیگه

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Microsoft Office Word 2007
    رو از کجا میشه دانلود کرد. من فقط ورد میخام نه چیز دیگه
    دوست عزيز لطفا در قسمت درخواست نرم افزارها پست بدهيد...... ممنون

داره خودمونی میشه Sir Masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان عزیز من یک مشکلی با ورد دارم و اون این که من برای نوشتن اعداد به فارسی در ورد مشکلی ندارم ولی وقتی می‌خوام اعداد کسری یا اعداد داخل فرمول‌ها را به فارسی بنویسم نمیشه و انگلیسی فقط میشه نوشت. من این کارو هم با Equation Editor خود ورد انجام دادم و هم با برنامه MathType که یکمی از Equation Editor پیشرفته تره. حالا کسی می‌تونه به من کمک کنه که آیا تنظیماتی یا برنامه‌ای هست که من بتونم این مشکلم را تو ورد حل کنم. در ضمن وقتی که می خواهم پاینن صفحات شماره بگذارم شماره‌ها به صورت اعداد عربی نوشته میشه. لطف کنید بگید چکار کنم تا اون ها هم به صورت اعداد فارسی دربیاد.
    با تشکر
    Last edited by Sir Masoud; 13-07-2007 at 06:33.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز من یک مشکلی با ورد دارم و اون این که من برای نوشتن اعداد به فارسی در ورد مشکلی ندارم ولی وقتی می‌خوام اعداد کسری یا اعداد داخل فرمول‌ها را به فارسی بنویسم نمیشه و انگلیسی فقط میشه نوشت. من این کارو هم با Equation Editor خود ورد انجام دادم و هم با برنامه MathType که یکمی از Equation Editor پیشرفته تره. حالا کسی می‌تونه به من کمک کنه که آیا تنظیماتی یا برنامه‌ای هست که من بتونم این مشکلم را تو ورد حل کنم. در ضمن وقتی که می خواهم پاینن صفحات شماره بگذارم شماره‌ها به صورت اعداد عربی نوشته میشه. لطف کنید بگید چکار کنم تا اون ها هم به صورت اعداد فارسی دربیاد.
    با تشکر

سلام

متاسفانه امکان فرمول توی کامپیوتر خونه ندارم... نمیدونم چرا ورد رو کامل نصب نکردن...

بنابراین فقط مجبورم از حافظه ام کمک بگیرم... که اون هم خیلی سخته چون تقریبا 2 ماه میشه که از فرمول نویسی ورد استفاده نکردم... اما اطمینان دارم که توی همین تاپیک هم خودم و هم دوستان مطالبی در این باره دارن... میدونم سخته این چند ده صفحه رو بخونی اما خوب ...

در هر حال یادمه که توی قسمت فونتها باید فونت فارسی انتخاب کنی ... یکی از اون B دارها ... مثلا B-Nazanin

اما مثل اینکه یه پارامتر هم بود که باید رعایت میشد ... شرمنده ... چیز زیادی یادم نمیاد..
    --------------------------------------------

اما در باره قسمت دوم سوالتون ... از کنترل پنل برین به regional and language options و بعد به regional options و بعد comsomize و بعد standard digit رو پیدا کنین... اونجا توی این قسمت ... دو مدل تایپ اعداد (فارسی و عربی) قرار داره ... میتونین انتخاب کنین.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با تشکر
    سلام
    ورژن وردتونه رو ذكر نكرديد. اگه 2007 هست كه مي تونيد در قسمت Word Options> Advanced> Numaral گزينه Hindi رو انتخاب كنيد. اگه 2003 هست مي تونيد از Control Panel> Regional Options> Language & regional Options> Customize> Digit Substitution: National

رو انتخاب كنيد. در ضمن براي فارسي شدن اعداد عربي زيرنويس هم مي تونيد فونت اونها رو فارسي كنيد. يعني روي زيرنويس، دوبار كليك كرده، سپس اون عدد رو انتخاب و مثلاً فونت Nazanin رو براش بگذاريد.
    Last edited by javad2625; 13-07-2007 at 19:03.

10. 2 کاربر از javad2625 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اعداد عربی با فارسی چه فرقی دارن ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •