تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 737 اولاول ... 384445464748495051525898148548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی !!!
    نظر به اینکه تو تاپیک (( کسی درباره پژو روآ چیزی میدونه )) نظرم حسابی از این خودرو برگشت و همینطور طی صحبتهایی با خونواده و ستاد فرماندهی !!!! قرار شده یه خورده بودجه خرید خودرو بالاتر بره و به حدود 14 تومن برسه میخواستم از شما عزیزان که تو کار ماشین معلوماتی دارید بپرسم که با این بودجه چی میشه خرید که بهترین باشه ؟؟؟
    خودم نظرم رو پرشیاست !!! ولی برخی میگن سمند سال بخر یا بزن تو کار سمند ال ایکس و یا مثلا 405 بهتره !!!
    شما نظرتون چیه ؟؟
    ممنون میشم اگه توضیح بدید !!
    سلام و تبریک عید خدمت شما

من بهت ورنا رو توصیه میکنم . یه ماشین کره ای و با کیفیت که دارای بهترین کیفیت مونتاژ در رده 10 تا 19 تومن هست رو بهت معرفی کردم طبق آخرین بررسی فنی خودرو ها هیوندای ورنا حتی از 206 هم نمره منفی کمتری گرفت چه برسه به سمند !!!
    بهرحال یه شرکت خصوصی بنام خودروسازان راین که زیر مجموعه کرمان خودروست این اتومبیل را تولید میکنند .
    راستش کیفیت بدنه - قطعات - سواری و تجهیزات در حد بسیار مطلوبی قرار داشت . عملکرد خودرو فوق العاده نرم بود و خصوصا در سرعتهای بالا چسبندگی زیادی به زمین داشت . ترمزها هم با اینکه دیسکی بودند و دارای سیستم abs نبودند ولی از سمند ال ایکس سال ! بهتر عمل میکردند . داخل اتاق بسیار بهتر از خودروی ملی طراحی شده بود و کیفیت صندلیها از سمند خیلی خیلی بهتر بود . اما جلو داشبرد سمند شکیلتر بود . شتاب ورنا فی المجموع بطور قابل توجهی از سمند بیشتر بود . مخصوصا شتاب ثانویه واقعا عالی بود و درضمن ایمنی بسیار خوبی داشت . خوب در مصرف سوخت ورنا یکی از سه خودروی سدان کم مصرف در کشور است و صدی 6 میسوزونه ولی سمند ..... از لحاظ حجم موتور سمند 300 سی سی بیشتر داره ولی من اصلا این حجم بیشتر رو حس نکردم . در حالیکه موتور ورنا بسیار پاک و کم مصرف بود ! هندیلینگ ورنا بسیار ایده عال بود و کلا لذت رانندگی بیشتری نسبت به سمند ال ایکس داره کمانکه ال ایکس هم پس از مدتی فرمونش دستمون میاد بهرحال ورنا یک خودروی قدرتمند در رنج 10 تا 20 میلیون است و 100 درصد قطعات این خودرو کره ایست. و حدود 300/1 از سمند ال ایکس سال ! گرونتره .

بهرحال

اگه نباشه جاش خالی می مونه xqg50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عکس جالبی بود !!
    ولی این تندر که ت. عکس بود مگه e0 نیست ؟
    پس چرا سپراش رنگ بدنه است و چرا پرژکتور داره !!
    عجیبه !!
    اصلا تعجب نداره این کارا از شرکتهای خودروساز ایرانی اصلا بعید نیست این بلا سر ریو هم اومده

اگه نباشه جاش خالی می مونه xqg50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

قابل توجه اقایون

آیا میدونستید که لوگان با اینکه حدود 20 سانتی متر از سمند کوتاه تره ولی داخل اتاق اون جادار تره؟؟؟!!!
    خوب تصویری رو که لینکش رو گذاشتم از مجله معتبر روسی autoreview.ru جمع آوری شده که میتونید لوگان رو با انواع اتوموبیلهای داخلی از نظر جاداری مقایسه کنید.جالب اینجاست که صندوق لوگان فقط حدود 2 سانتی متر از صندوق سمند کوتاه تره که تفاوت عمده سمند ولوگان در فاصله سپر جلو تا مرکز چرخ جلو است یعنی فضای غیر مفید که تقریباً فضای مفید لوگان از سمند بزرگتر میشه .در مورد ریو و 206 و 206sd که اصلاً قابل مقایسه نیستند.فقط فاصله صندلی عقب تا صندلی جلو را مقایسه کنید.
    راستی اونهایی که میگن لوگان مرکز ثقلش بالاست ببینند و اگه شک دارند چک کنند که فاصله کف خودرو تا زمین لوگان 16 سانتی متره که معادل 206 است ولی سمند فاصلش 18 سانتی متره این یعنی اینکه بازهم لوگان فضای مفید بیشتری داره (حدوداً فاصله کف تا سقف 120 سانتی متره)ولی تفاوت سمند و 405 با لوگان در احساس سر پیچها بدلیل فاصله محور بیشتر سیستم تعلیق عقب که کاملاً مستقله و طراحی عالی شاسی توسط پژو است که در این زمینه استاد است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با نظرتون در تعادل پژو موافقم ریو و تندر شاید برتری هایی نسبت به پژو داشته باشن ولی در کل پژو بهتره کم خرج تر و جادارتره مثلا لنت ترمز پژو 20 تومنه ولی مال سمند 60 تمنه مال تندر قیمتشو نمیدونم ولی حتما گرون تره

داره خودمونی میشه Hossein-GMail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ تمدن همدان

1 راهنمایی برای خرید

سلام به همه دوستان عزیز.
    به نظر شما بین22الی23تومن چی از همه بتره.یک ماشین خانوادگی و بی دردسر.
    نظر خودم رنو مگان هست.
    اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز.
    نظر خودم رنو مگان هست.
    مگان گزینه خوبیه
    ولی من قیمت اینارو ندارم اگه به بودجت میخوره اینا هم خوبن
    هویندای سوناتا
    مزدا 3

داره خودمونی میشه Hossein-GMail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ تمدن همدان

1

مگان گزینه خوبیه
    ولی من قیمت اینارو ندارم اگه به بودجت میخوره اینا هم خوبن
    هویندای سوناتا
    مزدا 3
    ممنون Actrosجان.خیلی مخلصیم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با نظرتون در تعادل پژو موافقم ریو و تندر شاید برتری هایی نسبت به پژو داشته باشن ولی در کل پژو بهتره کم خرج تر و جادارتره مثلا لنت ترمز پژو 20 تومنه ولی مال سمند 60 تمنه مال تندر قیمتشو نمیدونم ولی حتما گرون تره

با سلام
    نمی دونم چرا میگید پژو جادارتره
    پژو جاداره ولی نه در حد تندر
    من تو پژو تا دلت بخواد نشستم ولی توش راحت نیستم سقفش کوتاه است گردنمو باید خم کنم تا ماشین رو برونم دید خوبی هم ندارم
    ولی تو تندر به راحتی رانندگی می کنم بدون این که اذیت شوم
    صندوق تندر هم دیده باشی متوجه میشی که نسبت به 405 بزرگتره
    پس تو جاداری و عرض خودرو تندر برتره
    بعد نمی دونم منظورتون از بهتره چیه
    این همه دلیل هست که دلال بر برتری تندر نسبت به 405 است ولی باز هم میگید پژو بهتره
    تندر یورو 2004 رو پاس کرده
    ریو که نتونست وارئ اروپا بشه
    206 هم یورو 2002 رو داره
    این دلال بر اینه که تندر نسبت به رقیبان به روز تر و بهتر است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

با سلام دوست عزیز

اگر نو میخوای که رنو مگان قیمتش بالاتر از این حرفاست . ولی مدل پایین تر مگان و مزدا 3 تیپ 1 گیرت میاد .

من تا چند روز گیر خرید ماشین بودم ولی 30 داشتم اما gen2 خریدم . ماشین شیک و خوبیه

البته با این مزدا 323 هم میتونی بخری

پیشاپیش مبارکت باشه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اوانته هم خوبه

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[quote=Hossein-GMail;2262383]سلام به همه دوستان عزیز.
    نظر خودم رنو مگان هست.

سلام
    ببین حسین جان رنو مگان انتخاب خوبیه موتور پاک و بسیار خوبی داره 1600 16 سوپاپ از لحاظ جاداری - ایمنی و آیرودینامیک فوق العادس ولی متاسفانه تو مدل 1600 تجهیزات رفاهی نسبت به مدل 2000 سی سی کاهش یافته مثلا ضبط کاست و شیشه عقب دستی و جنس جلو داشبرد و اتاق یه مقدار پایین تر شده ولی با این حال انتخاب مناسبیه .
    اما جدیدا هیوندای ورنا 1600 سی سی به بازار آمده که قیمت دنده اتومات 21 است و از لحاظ تجهیزات رفاهی و ایمنی خیلی خوبه ( ترمز ای بی اس - 4 کیسه هوا و ... ) و همچنین شتاب بسیار مطلوبی هم داره بطوریکه با 206 تیپ 5 قابل رقابته . کیفیت مونتاژ بسیار بالایی هم داره ولی متاسفانه خدمات خوبی نداره . یکی از بدیهای ورنا چهره ساده خودرو چه از نمای داخلی و چه خارجی است ( البته سلیقه ایه ! ) ولی بهرحال اینهم انتخاب خوبیه . دیگر خودروی کره ای اوانته هست که دارای مشکلات فنی و بازار خرید و فروش ضعیف است که توصیه نمیشه .

اما پیشنهاد ویژه من پروتون جنتو هستش همه چی داره ایمنی عالی - استقامت قابل توجه - تجهیزات بالا - موتور کامپرو انگلیسی 1600 سی سی 16 سوپاپ - صندلیهای انگلیسی اسپارکو - طراحی لوتوس انگلیس - این خودرو از لحاظ شتاب در حد مطلوبیه ( البته اگه اهل لایی کشیدن و سرعت نباشی ) مونتاژ باکیفیت و با خدمات خوبی هم داره دیگه از یه ماشین چی میخوای
    بنظر من انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه .

با سلام دوست عزیز

اگر نو میخوای که رنو مگان قیمتش بالاتر از این حرفاست . ولی مدل پایین تر مگان و مزدا 3 تیپ 1 گیرت میاد .

من تا چند روز گیر خرید ماشین بودم ولی 30 داشتم اما gen2 خریدم . ماشین شیک و خوبیه

البته با این مزدا 323 هم میتونی بخری

پیشاپیش مبارکت باشه .
    سلام برد جان ببینم جنتو ماشین خوبیه - راضی هستی ؟
    مزدا 3 تیپ 1 اگه تولید شه و گیر بیاد دو رو بر 30 تومن باید باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •