سلام و تبریک عید خدمت شما
من بهت ورنا رو توصیه میکنم . یه ماشین کره ای و با کیفیت که دارای بهترین کیفیت مونتاژ در رده 10 تا 19 تومن هست رو بهت معرفی کردم طبق آخرین بررسی فنی خودرو ها هیوندای ورنا حتی از 206 هم نمره منفی کمتری گرفت چه برسه به سمند !!!
بهرحال یه شرکت خصوصی بنام خودروسازان راین که زیر مجموعه کرمان خودروست این اتومبیل را تولید میکنند .
راستش کیفیت بدنه - قطعات - سواری و تجهیزات در حد بسیار مطلوبی قرار داشت . عملکرد خودرو فوق العاده نرم بود و خصوصا در سرعتهای بالا چسبندگی زیادی به زمین داشت . ترمزها هم با اینکه دیسکی بودند و دارای سیستم abs نبودند ولی از سمند ال ایکس سال ! بهتر عمل میکردند . داخل اتاق بسیار بهتر از خودروی ملی طراحی شده بود و کیفیت صندلیها از سمند خیلی خیلی بهتر بود . اما جلو داشبرد سمند شکیلتر بود . شتاب ورنا فی المجموع بطور قابل توجهی از سمند بیشتر بود . مخصوصا شتاب ثانویه واقعا عالی بود و درضمن ایمنی بسیار خوبی داشت . خوب در مصرف سوخت ورنا یکی از سه خودروی سدان کم مصرف در کشور است و صدی 6 میسوزونه ولی سمند ..... از لحاظ حجم موتور سمند 300 سی سی بیشتر داره ولی من اصلا این حجم بیشتر رو حس نکردم . در حالیکه موتور ورنا بسیار پاک و کم مصرف بود ! هندیلینگ ورنا بسیار ایده عال بود و کلا لذت رانندگی بیشتری نسبت به سمند ال ایکس داره کمانکه ال ایکس هم پس از مدتی فرمونش دستمون میاد بهرحال ورنا یک خودروی قدرتمند در رنج 10 تا 20 میلیون است و 100 درصد قطعات این خودرو کره ایست. و حدود 300/1 از سمند ال ایکس سال ! گرونتره .
بهرحال