تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 48 از 175 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

داره خودمونی میشه مشتان7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آلبوم جديد محسن يگانه همچنان بي نام است . قرار بود نام آلبوم تابوت براي آلبوم جديد محسن يگانه در نظر گرفته شود اما به دليل فارسي نبودن مجوز از ارشاد نگرفت ۱۲ تراک برای آلبوم جديد محسن يگانه در نظرگرفته شده است که تا به امروز ۱۱ تراک آن مجوزنهایی کسب کرده اند همچنين از بين اين تراك ها تمامی کارها و فعالیتهایی که باید برای آماده سازی آلبوم جدید در ایران انجام می گرفت تقریبا انجام شده است و تا چند ی دیگر محسن یگانه همراه گروهش برای تنظیم و ضبط نهایی راهی ترکیه و ارمنستان خواهند شد و پس از بازگشت شاهد پخش این آلبوم استثنایی خواهیم بود. ذر ضمن ترانه سرا اين قطعه ها محسن يگانه و تنظيم كننده شهاب اكبري مي باشد و از بين نام هاي آهنگ هاي آلبوم جديد محسن يگانه : تابوت تقاص آینه عذاب بمون يه آسمون آبي به چشم مي خوردگرفته شده از سايتmohsenyeganeh1364.blogfa.com

2. 4 کاربر از مشتان7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANTEH2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان البومش اومده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نه هنوز نيومده بايد منتظر بمونيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کسی آهنگ محسن یگانه که اسمش >>یه آسمون آبی سقف اتاقق منه<<< رو داره؟؟؟؟یادم میاد دو سه ماه پیش فیلم سینماییش پخش شد اما صدای محسن یگانه پخش نشد....
    اگر کسی داشت لطفا بزاره واسه دانلود.

داره خودمونی میشه mohammad.moein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    london

پيش فرض

کسی آهنگ محسن یگانه که اسمش >>یه آسمون آبی سقف اتاقق منه<<< رو داره؟؟؟؟یادم میاد دو سه ماه پیش فیلم سینماییش پخش شد اما صدای محسن یگانه پخش نشد....
    اگر کسی داشت لطفا بزاره واسه دانلود.

مثل اینکه اون آهنگ با آلبوم جدید یگانه (هر وقت بیاد) پخش میشه.

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

12

. به نظر من دیگه یگانه مثل قبل نمیخونه نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

گزارش لحظه‌به‌لحظه و پر‌حاشیه شب آخر کنسرت بی‌نظم و بی‌برنامه محسن یگانه در شهریار
    با نهایت احترامی که برای تهیه‌کنندگان این اجرا قائل هستیم و باوجود قولی که به آنها مبنی بر عدم بازتاب اتفاقات رخ داده در برنامه دیشب محسن یگانه در سالن میلاد قائم شهریار را داده بودیم، ولی حجم اتفاقات به قدری بزرگ و پرحاشیه بود که انتقال ندادن جزئیات این برنامه به گوش مسئولان ذی‌صلاح را توهینی بزرگ به همه مخاطبان موسیقی کشور دانستیم و مجبوریم که برای ارتقای سطح کیفی برگزاری یک چنین کنسرت‌هایی، انتقادات و کمبود‌ها را از طریق این رسانه، به گوش همه برسانیم و امید آن داریم که در برنامه‌های بعدی هرگز شاهد یک چنین بی‌حرمتی‌هایی به خواننده و گروه و البته علاقمندان به موسیقی نباشیم. ضمن اینکه تشکری ویژه و خاص را هم از «علی چراغعلی» مدیر برنامه‌های یگانه داریم که اگر او نبود قطعا خبرنگار «موسیقی ما» هم نمی‌توانست در آن بی‌نظمی بی‌نظیر، وارد سالن شود!

ترافیک خیابان نواب شهریار اصلا قابل مقایسه با شبهای قبل نیست. جلوی ورودی سالن غوغایی به پاست و سیل علاقمندان بلیط به دست در بیرون از سالن نشان از آن دارد که این سالن امشب شب شلوغی را قرار است پشت سر بگذارد.

بماند که ما با چه مصیبتی وارد سالن شدیم و بماند که (با عدم همکاری مسئولین برگزاری کنسرت) ما هم بلیط خریده‌ بودیم و اصلا به این فکر نکنید که قرار بود با پارتی بازی وارد سالن شویم. اما دیدن فضای داخل سالن عجیب‌ترین بخش ماجرا بود. سالن گوش تا گوش پر شده بود و حتی صندلی‌های رزرو هم جای خالی نداشت و من به چشم‌های خودم شک کردم وقتی مردمی را دیدم که بروی زمین نشسته‌اند و در حال جیغ و سو ت‌زدن هستند. با دیدن سالن پر و اینکه همه آنهایی هم که در پشت در ورودی بودند، بلیط در دست داشتند، بیشتر به عدم وجود پارتی‌بازی در ورود افراد به داخل سالن مطمئن شدم و همین باعث شد که دیگر پی ماجرا را نگیرم. محسن هنوز نرسیده و عده‌ای خوش‌خیال هم که از بابت جایشان در سالن مطمئن به نظر می‌رسند، جلوی ورودی «بک استیج» منتظر رسیدن آقای خواننده هستند. بچه‌های ارکستر در اتاق بک استیج مشغول صرف شام هستند و امشب بر خلاف دیشب که همه خسته و گرسنه راهی منازل‌شان شده بودند، حسابی دلی از عزا در می‌آوردند.

در بین نوازنده‌ها ایمان جعفری (ساکسوفون و کلاریننت) و علی شهبازی (گیتار الکتریک) نشان دادند که به خوبی یک تنه همه گروه را در بحث شکم حریف هستند! محسن بالاخره در شلوغی شدید محوطه از ماشین پیاده می‌شود و خیلی زود از نظرها محو می‌شود و به اتاق بک استیج می‌رود. کمی رنگ و رو پریده به نظر می‌آید و از آن شادابی و قبراقی همیشگی خبری نیست.

«حالم زیاد خوب نبود و گلو درد داشتم. یک چرک خشک‌کن قوی خوردم شاید بهتر بشم ولی همون کار رو خراب تر کرد و بدتر شدم.»

این‌ها حرفهای محسن یگانه است که به دور‌و‌بری‌هایش می‌زند و درخواست یک لیوان چای را از عوامل خدماتی می‌کند. دست می‌کند در جیب‌اش و کمی نبات را در چای‌اش می‌ریزد و در حالی که با من سر قضیه آن مصاحبه جنجالی (همان مصاحبه در مورد بنیامین و موسیقی زیر زمینی) در حال یکه به دو است، لیوان را بالا می‌کشد و تا حدودی حالش سر جا می‌آید.

از سالن خبر‌های ناراحت کننده‌ای به گوش می‌رسد و زمزمه‌هایی هم مبنی بر لغو برنامه شنیده می‌شود. بیرون درب ورودی ماشین‌های نیروی انتظامی هم اظافه شده‌اند تا بی‌نظمی‌ها را کنترل کنند. چیزی نزدیک به دو برابر ظرفیت سالن بلیط فروشی شده است! و حالا برگزار کنند‌گان کنسرت از کسانی که جا ندارند و احتی از تهران و شهر‌های اطراف آمده‌اند می‌خواهند که برگردند و بلیت‌هایشان را به همانجا که خریده‌اند پس بدهند! بیلت‌هایی که نه شماره صندلی دارند و ته برگ! بالاخره صندلی‌های سالن عروسی را که نمی‌شود شماره گذاشت! بعد از مدتی که برخی با حالت قهر و عصبانیت محل را ترک کردند برگزار‌کنندگان کنسرت کسانی را که بلیط داشتند را به سالن راه دادند ولی فقط آنها جایی برای نشستن نداشتند و باید فکری به حال خود می‌کردند!

تهيه‌کنندگان کنسرت پیشنهاد سانس فوق‌العاده را به علی چراغعلی می‌دهند ولی او زیر بار نمی‌رود:«مردم را که نمی‌شود بیرون سالن دو ساعت معطل کرد» حرف‌هایش کاملا منطقی و درست به نظر می‌رسند. ارکستر برای تست صدا بک استیج را ترک می‌کنند و حالا من و محسن و یکی از دوستان نزدیک او تنها حاضرین در بک استیج هستیم. نگرانی به وضوح در چهره یگانه وجود دارد: «خدا به خیر کنه ...». با محسن دست می‌دهم و برایش آرزوی موفقیت در اجرا می‌کنم. گردن بند‌اش را نشان‌ام می‌دهد و می‌گوید: «این بهم انرژی می‌ده ...» و خداحافظی می‌کند و برای نصب میکروفون‌اش به سمت ته اتاق می‌رود.

مردم سالن را روی سرشان گذاشته‌اند و منظره خنده‌دار ودر عین حال تاسف برانگیزی است. درب ورودی را بسته‌اند و دیگر هیچ کس اجازه ورود ندارد. پشت درب را هم به جای قفل با یک عدد جارو پلاستیکی قفل کرده‌اند تا فشار جمعیت هم نتواند در را باز کند! (عکس‌اش را هم که می‌بینید!)

از ورودی پشت استیج با همکاری یکی از عوامل اجرایی وارد سالن شدم و جو سالن را که دیدم به حرف محسن فکر می‌کردم که چقدر راست می‌گفت:«خدا به خیر کنه...»

ساعت حدود 10 شده و خبری از شروع برنامه نیست.(برنامه‌ای که قرار بود ساعت 9 شروه شود) تشویق‌ها آرام آرام به سبک استادیومی در می‌آید و خلاصه همه شاکی و عصبانی‌اند از این همه بی‌نظمی غیر‌قابل‌تحمل.

بالاخره در بین «هو»‌های حاضرین به مسئولین برنامه، گروه وارد می‌شوند تا سالن منفجر شود. یک ریتم تند و سپس محسن در بین استقبال شدید بروی سن می‌آید.

«خیلی خوش اومدید. من به جای همه از شما عذر می‌خوام و واقعا فکر نمی‌کردم استقبال این جوری باشه. خدا رو شکر با اینکه آهنگ‌ها قدیمی‌شدن ولی طرفدارا هنوز لطف شون نسبت به من از بین نرفته.»

«ماه عسل» اولین قطعه ایست که نواخته می‌شود و این در حالی ست که ملت تا پای سن و به حالت ایستاده در حال گوش کردن موسیقی هستند و صدای محسن و ریتم ملایم این قطعه تا حدودی آرامش را به فضا تزریق می‌کند.

«یه کف مرتب به احترام همه اونایی که مثل خودم سر‌پا‌اند بزنید تا فکر نکنن نمی‌بینیمشون» و صدای دست‌ها که بلند می‌شود ملودی «آهای خبر نداری» اجرا می‌شود تا این ریتم شاد، همه ناراحتی را از سالن بیرون ببرد و فضا تا حدودی بهتر شود.

«قطعه‌ای که الان می‌خوام براتون اجرا کنم رو چهار سال پیش ساختم که واسه خیلی‌ها خاطره شد و خودم هم خیلی دوستش دارم. «آخه دل من» با همخوانی خوب سالن به اجرا در می‌آید و در پایان قطعه «محسن دوست داریم ...» از همه سالن بلند می‌شود.

«یه خاطره کوچیک از قطعه بعدی دارم که براتون تعریف می‌کنم. قبل از انتشار آلبوم اول‌ام یه سری از آهنگ‌هام لو رفته بود و برام عجیب بود که مثلا وقتی یه موبایل زنگ می‌خورد، میخوند: سر از کار چشمات کسی در نیاورد ... و واقعا فکر نمی‌کردم این جوری بگیره. ولی استقبال خوبی ازش شد و خیلی خوب بین مردم جا افتاد»

«گناهی ندارم»، «نفس‌های بی هدف» و «دوباره نمی‌خوام» قسمت‌های بعدی برنامه هستند و ضعف مفرط در صدابرداری و صدا‌رسانی روی استیج باعث می‌شود که محسن با قیافه ای افروخته در اواسط قطعه، برنامه را قطع کند تا عوامل صدا فکری به حال او کنند!

«من واقعا بابت همه چی‌عذر می‌خوام، ولی با همه این صحبت‌ها، بازم دم همه اونایی که اومدن گرم...»

محسن خیلی خوب استیج داری می‌کند و سالن توانسته کنترل کند. هر کسی در کنار استیج به محسن چیزی را از طریق نامه می‌رساند که او هم همه آنها را به علی چراغعلی حواله می‌کند که باید با او هماهنگ شوند.

«خوب می‌ریم سراغ آهنگی که مثل بمب صدا کرد و فقط امیدوارم نظم رو رعایت کنید تا بتونیم بازم در خدمت تون باشیم»

بارو بندیل سالن را دوباره به هوا می‌برد و این در حالی‌ست که قطعا در صورتی که اتفاقی در سالن بیفتد، کسی نمی تواند آن‌را کنترل کند.

قسمت جذاب ماجرا تک‌نوازی‌های اعضای گروه است که واقعا باعث می‌شوند محسن نفسی چاق کند و حضار هم از یک موسیقی بی‌کلام فوق العاده لذت ببرند. تک نوازی گیتار الکتریک «علی شهبازی» در این بین با استقبال بیشتری مواجه شد.

«هیشکی نمی‌تونه بفهمه» و «نشکن دلمو» هم انتهای برنامه محسن هستند که اجرا می‌شوند و محسن در حالی که گروه همچنان در حال نواختن اند، از همه خداحافظی می‌کند و صحنه را ترک می‌کند.

اما بشنوید از حال و هوای بک استیج بعد از اجرا.

خوب زیاد هم عجیب نبود که فضا این طور نباشد. محسن به اتاق کوچکی در انتهای بک استیج رفته و در را هم بسته و با هیچ‌کس هم صحبت نمی‌کند. با احتیاط وارد می‌شوم به پشت‌اش می‌زنم :«خوبی؟ همه چی‌خوبه؟»
    ساکت است و خیره به نقطه ای دور: «خوبم، آره. خدا رو شکر به خیر گذشت.»

محسن از همه بیشتر از عوامل اجرایی و به خصوص صدا شاکی بود. علی چراغعلی مشغول آرام کردن نوازنده‌هاست و من هم در این شرایط ترجیح می‌دهم که از مصاحبه صوتی پس از اجرا صرف‌نظر کنم. دختر بچه معلولی با ویلچر و به همراه پدرش برای عکس گرفتن با التماس زیاد وارد جمع می شوند و محسن هم با خوش اخلاقی از این دختر بچه و پدر پیرش استقبال می‌کند. این پدر پیر از اخلاق خوب محسن با دخترش به وجد می‌آید و رو به محسن با لهجه‌ای شیرین می‌گوید:«آقای گلزار! یه عکس هم با هم بگیریم؟!» محسن هم بدون اینکه به رویش بیاورد با خوش‌رویی، خواسته پیر مرد را اجابت می‌کند و عکسی را به یادگار با او می‌گیرد تا پیرمرد هم یک عکس یادگاری با گلزار داشته باشد!

شاید همه حرف‌های این گزارش را بتوان در یک جمله خلاصه کرد و آن هم این است که :
    هنرمندان باید مسئولیت برگزاری کنسرت‌های موسیقی‌شان را به افراد با کفایت‌تر و حرفه‌ای واگذار کنند. واقعا که قدر این مخاطبان دوست‌داشتنی موسیقی‌مان را نمی‌دانیم.
    موسیقی ما

9. این کاربر از مشتان7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

sm3

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    قفس

پيش فرض واکنش علی چراغعلی (مدیر برنامه‌های محسن یگانه) به گزارش سایت «موسیقی ما» از کنسرت شهریار و حواشی جنجالی این گزارش؛

وضع ما خیلی بدتر از چیزی بود که در گزارش «موسیقی ما» آمده بود!

عوامل سالن بستگان خود را وارد سالن کرده بودند و این در حالی بود که هیچ‌کدام بلیتی نداشتند
    من چطور می‌توانم این علاقه‌مندان بی‌نظیر را نادیده بگیرم و فقط چون سالن مناسبی در اختیار برنامه‌گذار نیست، در این شهر برنامه نگذارم؟

موسیقی ما – بهمن بابازاده: گزارشی که از کنسرت محسن یگانه در شهریار و سالن میلاد قائم این شهر در سایت «موسیقی ما» منتشر شد، حاشیه‌های زیادی به همراه داشت. رسانه‌ای شدن مشکلات و کمبود‌ها از طریق «موسیقی ما»، چندان به مذاق عوامل و تهیه‌کنندگان کنسرت‌ خوش نیامد و به عناوین مختلف سعی در اعمال نفوذ برای حذف این گزارش از روی سایت داشتند. این دوستان رضایت کامل خواننده و مدیر برنامه‌هایش و همچنین مخاطبان کنسرت را دلیلی محکم برای صحبت‌هایشان می‌دانستند. همین باعث شد تا سراغ علی چراغعلی – مدیر برنامه‌های یگانه - برویم تا نقطه نظراتش در این مورد و صحبت‌هایی که از سوی برگزارکنندگان محترم این کنسرت عنوان می‌شد را جویا شویم.
    لازم به ذکر است، سایت «موسیقی ما» قضاوتی در مورد این صحبت‌ها انجام نمی‌دهد و آن‌را بر‌عهده مخاطبان موسیقی می‌گذارد. صرفا تلاش سایت به عنوان تنها رسانه اینترنتی رسمی موسیقی ایران در این مورد خاص، بیان واقعیت‌ها برای تقویت نقاط قوت و تصحیح نکات منفی در برگزاری کنسرت‌های موسیقی در ایران است.

آقای چراغعلی، پیرو گزارشی که از کنسرت محسن یگانه در شهریار توسط «موسیقی ما» منتشر شده بود، حاشیه‌ها و اتفاقات عجیب و غریبی از سوی بعضی عوامل برگزارکننده‌ی کنسرت نسبت به سایت رخ داد. اتفاق‌هایی که به هیچ‌وجه شایسته نبود. شما به عنوان مدیر برنامه خواننده، نظرتان راجع به آن کنسرت و هم‌چنین راجع به آن گزارش ما را بگویید؟
    اولا که واقعا از سایت «موسیقی ما» و شخص شما بابت پوشش این برنامه و لطفی که در هر شرایطی نسبت به محسن و برنامه‌هایش داشته‌اید تشکر می‌کنم. در مورد برنامه شهریار پیش از هر چیز باید راجع به همه شهریاری‌ها و شعور و درایت بالایشان صحبت کنم و از آنها قدر‌دانی کنم. آنها ذاتا نظم عالی‌ای داشتند و با وجود شرایط شوار خودشان از هرگونه بی‌نظمی و اتفاقات بد جلوگیری کردند. آنها نشان دادند که چقدر شعور بالایی دارند و همین برای ما دنیایی ارزش دارد. خود شما دقیقا در کنار استیج ایستاده بودی و به خوبی شرایط سالن را دیدی. مطالب عنوان شده در آن گزارش را من هرگز نمی‌توانم تکذیب کنم، چون واقعا وجود داشتند و در این شکی نیست. ولی راجع به بخشی از مطالب ذکر شده صحبت‌هایی دارم؛ اولا اینکه شما عنوان کرده بودید که سالن عروسی و عزا است و ... بله قبول دارم ولی چون این مجموعه دارای لابی و فضای پارکینگ و بقیه امکانات لازم بود و در سالن هم هیچ‌گونه ستونی وجود نداشت، از هر نظر برای اجرای این برنامه مناسب بود و از طرف دیگر این شهر هیچ مکان مناسب دیگری را برای برنامه‌گذاشتن نداشته و ندارد و صرف اینکه برنامه قرار است در یک سالن عروسی برگزار شود دلیل خوبی نیست که من به ابراز علاقه این مردم دوست داشتنی جواب مثبت ندهم و برنامه نگذارم.
    من در کامنت‌های سایت شما هم خواندم که عنوان شده بود: «برگزاری در یک چنین سالن‌هایی زیاد حرفه‌ای نیست و ...»
    ولی شما به من جواب بدهید. وقتی یک ساعت و چهل دقیقه تمام مردم همه قطعات را با محسن هم‌خوانی می‌کنند و به شدت به هرگونه بی‌نظمی در اجرا عکس‌العمل نشان می‌دهند، من چطور می‌توانم این علاقه‌مندان بی‌نظیر را نادیده بگیرم و فقط چون سالن مناسبی در اختیار برنامه‌گذار نیست، در این شهر برنامه نگذارم؟ برگزارکننده‌ی کنسرت هم تمام سعی و تلاش‌اش را به کار بسته بود که هیچ اتفاق بدی رخ ندهد و اتفاقا نهایت تلاشش را هم برای یک برنامه خوب و قوی به کار گرفته بود. به هیچ‌وجه قصد حمایت از ایشان را ندارم ولی شاید واقعا ایشان بی‌تقصیر بودند و نقشی را در اتفاقات رخ داده نداشتند. جنجال‌ها واقعا ناخواسته بود و اعتراف می‌کنم که فشار و استرسی که به من و گروه وارد شد، شاید ده برابر آن چیزی بود که شما در آن گزارش‌تان اشاره کرده بودید.

اگر برگزارکنندگان کنسرت مقصر نبودند، پس این همه اتفاق عجیب و غریب را باید به پای چه کسی نوشت؟
    متاسفانه چون در شهرستان‌ها همه بومی هستند بعضی چیزها را نمی‌شود پیش‌گیری کرد. عوامل سالن بستگان خود را وارد سالن کرده بودند و این در حالی بود که هیچ‌کدام بلیتی در دست نداشتند. این یک واقعیت بود که خیلی‌ها بدون بلیت وارد شده بودند و خوب در طرف مقابل هم بسیاری از کسانی که بیرون سالن بودند بلیت در دست در انتظار ورود به سالن بودند. من قانونا باید شرایطی را مهیا می‌کردم تا افرادی که بلیت دارند وارد سالن شوند. همین قضایا باعث شد تا خیلی‌ها جایی برای نشستن نداشته باشند و سر پا به تماشای برنامه بپردازند.

مردمی که بلیت خریده بودند چه گناهی داشتند که باید بدین شکل اذیت شوند؟
    مردم گناهی نکرده بودند. همان‌طور که ما گناهکار نبودیم. ولی آنها با نجابت کامل آمدند و سر پا هم کنسرت را دیدند و بدون کوچکترین اعتراضی رفتند. آنها بزرگ بودند و در حالی که اعتراض حق طبیعی آنها بود، خیلی مودب و متین رفتار کردند. ما باید قدر این مخاطب را بدانیم. آنها حق‌شان خیلی بیشتر از این‌هاست ولی در آن شرایط کاری از دست ما بر نمی‌آمد.

اگر اتفاق ناگواری برای همین مخاطب به قول خودتان «بزرگ و متین» می‌افتاد چه کسی پاسخگو بود؟ آن‌وقت هم می‌توانستید بگوئید ما گناهکار نیستیم؟
    شخصا از آنجایی که شورای تامین شهر مجوز اجرا را صادر کرده بود باید برنامه‌ام را اجرا می‌کردم. زیرا در غیر این صورت به عنوان مصداق اصلی حاشیه‌سازی، ما را می‌توانستند دستگیر کنند. ما راه دیگری نداشتیم. بین بد و بدتر، مجبور بودیم که بد را انتخاب کنیم. اگر هم اتفاقی می‌افتاد، قانونا برگزارکننده‌ی کنسرت مقصر بود. حالا چه عمدی و چه غیر‌عمدی.

به‌طور کلی فکر نمی‌کنید که برگزاری چنین برنامه‌هایی با این شکل و شمایل، منزلت موسیقی‌مان را پایین نمی‌آورد؟ در شان محسن یگانه بود که در یک چنین سالنی و در چنین شرایطی به اجرای برنامه بپردازد؟
    ممنون بابت این سوال. من در کامنت‌هایتان هم خواندم که به این نکته اشاره شده بود. خدمت‌تان باید عرض کنم که ما در برابر مخاطبان‌مان و مردم، واقعا هیچ‌ایم... ما فقط به عشق آنها و هم‌خوانی‌های بی‌سابقه‌شان زنده‌ایم و کار می‌کنیم.

به عنوان سوال آخر. نظرتان راجع به گزارش کنسرتی که در سایت منتشر شد چیست؟
    وضع ما خیلی بدتر از آن چیزی بود که در گزارش شما آمده بود...

11. این کاربر از sm3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آخه دل من 331489

بنویس از سر خط331490

چشمهای خیس من331491

گناهی ندارم331492

هیچکی نمی تونه بفهمه331493

اینجا جای تو نیست331494

نفسهای بی هدف331496

نشکن دلمو331497

سرتو بالا بگیر331498

برای تنظیم آهنگ پیشواز محسن یگانه، کد انتخابی را به شماره 7575 SMS کنید.
    آهنگ پيشواز ايرانسل : با صداي محسن يگانه

منبع : وب سایت خبری هوادران محسن یگانه
    Last edited by مشتان7; 16-10-2009 at 09:07.

13. این کاربر از مشتان7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

sm3

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

عکسهای کنسرت جدید محسن یگانه در شهریار تهران

15. 2 کاربر از مشتان7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •