تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 108 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

داره خودمونی میشه Aryan-0311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    .Net World

2

یکی به من بگه این کد سایلنت کردن jetaudio v6.0 چیه؟

این است :

S /NCRC /qn

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

13

اول وینرر را نصب کن . و بعد اون فایلی را که دستکاری کردی را روی ان را ست کلیک کن وگزینه ی
    Add to Archive
    را بزن و حا لا
    مثلا اسم فایلی که باز کردی و فایل توش دست کا ری کردی این است: rar.آرین را به فرمت اصلی از توش فیل را برای دستکاری بیرون اوردی مثلا این است :dll.آرین
    حا لا به جای فرمت رر dll
    بگذار.
    فکر نکنم با تبدیل فرمت rar به dll بشه کاری کرد ! اشتباه میکنی دوست من. تاتار جان لطفا" شما بیشتر توضیح بده لطفا" ... خیلی این آموزش واسم مهمه . فقط مونده فایلی رو که ساختم جایگزین فایل اصلی ویندوز کنم ولی نمیدونم چطوری ؟! دقیق تر توضیح بدید... ممنون میشم.

تاتار جان کمک لطفا... نزار زحماتم به باد بره .

داره خودمونی میشه Aryan-0311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    .Net World

13 آمو زشی مخصوص 9vin

فکر نکنم با تبدیل فرمت rar به dll بشه کاری کرد ! اشتباه میکنی دوست من. تاتار جان لطفا" شما بیشتر توضیح بده لطفا" ... خیلی این آموزش واسم مهمه . فقط مونده فایلی رو که ساختم جایگزین فایل اصلی ویندوز کنم ولی نمیدونم چطوری ؟! دقیق تر توضیح بدید... ممنون میشم.

این مخصوص شما با پی دی اف:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

4 تشکر ویژه برای دوست عزیزمون آرین جان...

کد:
    واقعا " ممنونم آرین جان . مرسی مرسی... دارم دانلودش میکنم . امیدوارم بتونم جوابمو دقیق بگیرم .

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

5 اصلا" آموزش خوبی نبود !!

آرین جان شما این آموزشو واسه من گذاشتی خودت این روشو آمتحان کردی ؟ فکر نکنم امتحان کرده باشی چون اگه امتحان کرده بودی هیچ وقت اموزششو قرار نمیدادی . اصلا" نتیجه نداد که با این روشی که شما گفتی . خیلی بد بود . سعی کن اول خودت تست کنی بعد اموزششو واسه دیگران بزاری. واسه بعد میگم تجربه بشه واست . اشکال نداره . Error زیر رو میده خودت بخون :

تاتار کجایی این اموزش کار خودته . خودت فقط خوب خوب بلدی. بیا جواب بده . تاتار آموزش آرین رو نخونی میترسم حسابی بخندی بهش . حسابی زحمت کشیده ولی نتیجه نداد چه فایده !!
    موفق باشی آرین جان...
    Last edited by 9vin; 21-09-2008 at 22:33.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

اینم عکس هنگام نصب ویندوز که خودم درست کردم. اگه به نظرتون ساده میاد خوب من تازه شروع کردم به یاد گرفتن . اشکال نداره اگه ایراد گرفتید. انتقاد هم لازمه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

اگه می خواهی بحث را کامل دنبال کنی و چیز یاد بگیری باید از اول دنبال کنی.چون در موضوعات قبلی به صورت مفصل گفته شده.
    اگر شما فایل اصلی را از فایل فشرده خارج کرده اید(مثلا logonui.exe را از _ logonui.ex خارج کرده اید) حالا فایل را ویرایش کردید و می خواهید جایگزین کنید باید فایل موجود در سی دی ویندوز را با power archive باز کرده و با انتخاب فایل ویرایش شده آن را جایگزین کنید.البته در چند صفحه پیش نرمفزاری را معرفی کردم که می تواند با راست کلیک کردن روی فایلتون و انتخاب send to و cabtool اون را به فایل سیستمس سی دی ویندوز تبدیل کنید.(این نرمفزار باید یه شرتکات در send to داشته باشد.)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

آرین جان شما این آموزشو واسه من گذاشتی خودت این روشو آمتحان کردی ؟ فکر نکنم امتحان کرده باشی چون اگه امتحان کرده بودی هیچ وقت اموزششو قرار نمیدادی . اصلا" نتیجه نداد که با این روشی که شما گفتی . خیلی بد بود . سعی کن اول خودت تست کنی بعد اموزششو واسه دیگران بزاری. واسه بعد میگم تجربه بشه واست . اشکال نداره . Error زیر رو میده خودت بخون :

تاتار کجایی این اموزش کار خودته . خودت فقط خوب خوب بلدی. بیا جواب بده . تاتار آموزش آرین رو نخونی میترسم حسابی بخندی بهش . حسابی زحمت کشیده ولی نتیجه نداد چه فایده !!
    موفق باشی آرین جان...
    قرار نیست به دانش دوستان بخندیم.....اومدیم یاد بگیریم.خیلی از چیزها نه من بلدم و نه تو و شاید کسی دیگه هم بلد نباشه.
    پس بیایید باهم بخندیم نه به هم.
    Last edited by TATAR.BonFire; 22-09-2008 at 10:54.

9. 2 کاربر از TATAR.BonFire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

کد:
    تا حالا این کار را نکرده بودم ببینم جواب میده یا نه.کاری که گفتی جواب داد و درست بود ولی نمی دونم هنگام نصب هم شناسایی میشه یا نه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

13 شوخی بود دوستان گلم...

تا حالا این کار را نکرده بودم ببینم جواب میده یا نه.کاری که گفتی جواب داد و درست بود ولی نمی دونم هنگام نصب هم شناسایی میشه یا نه.
    سلام به ارین و تاتار عزیز. امیدوارم خوب باشید . شوخی کردم بابت حرف دیروزم جدی گرفتید نکنه ؟! عذر خواهی میکنم.

ولی تاتار عزیز یعنی فقط با پاور آرشیو میشه این کارو کرد؟ اون نرم افزاری هم که گفتی و معرفی کردی لینکش خرابه و من هر چی سرچ کردم توی گوگل نرم افزاری به این نام نبود !! اگه لینک شما دانلود بشه که حرف نداره . همون موقع میخواستم دانلودش کنم ولی لینک Error داد. یک جای دیگه آپلود کنید لطفا...

تاتار جان آره من دقیقا" بحث های گذشته رو کاملا" دنبال کردم ولی در این مورد که سوال کردم کسی کامل راهنمایی نکرده بود. شما هم الان کامل راهنمایی نکردی! خب مثلا من فایل EXE رو با پاور آرشیو باز کردم و تغییراتمو انجام دادم خب چطوری این تغییراتمو با این برنامه که گفتی قرار بدم توی فایل اصلی که جایگزین بشه و من دکمه yes رو بزنم که این فایل جایگزین اون فایل اصلی شود .لطفا" دقیق توضیح بدید . ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •