این است :
S /NCRC /qn
این است :
S /NCRC /qn
فکر نکنم با تبدیل فرمت rar به dll بشه کاری کرد ! اشتباه میکنی دوست من. تاتار جان لطفا" شما بیشتر توضیح بده لطفا" ... خیلی این آموزش واسم مهمه . فقط مونده فایلی رو که ساختم جایگزین فایل اصلی ویندوز کنم ولی نمیدونم چطوری ؟! دقیق تر توضیح بدید... ممنون میشم.
تاتار جان کمک لطفا... نزار زحماتم به باد بره .![]()
این مخصوص شما با پی دی اف:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
واقعا " ممنونم آرین جان . مرسی مرسی... دارم دانلودش میکنم . امیدوارم بتونم جوابمو دقیق بگیرم .
آرین جان شما این آموزشو واسه من گذاشتی خودت این روشو آمتحان کردی ؟ فکر نکنم امتحان کرده باشی چون اگه امتحان کرده بودی هیچ وقت اموزششو قرار نمیدادی . اصلا" نتیجه نداد که با این روشی که شما گفتی . خیلی بد بود . سعی کن اول خودت تست کنی بعد اموزششو واسه دیگران بزاری. واسه بعد میگم تجربه بشه واست . اشکال نداره . Error زیر رو میده خودت بخون :
تاتار کجایی این اموزش کار خودته . خودت فقط خوب خوب بلدی. بیا جواب بده . تاتار آموزش آرین رو نخونی میترسم حسابی بخندی بهش . حسابی زحمت کشیده ولی نتیجه نداد چه فایده !!
موفق باشی آرین جان...
Last edited by 9vin; 21-09-2008 at 22:33.
اینم عکس هنگام نصب ویندوز که خودم درست کردم. اگه به نظرتون ساده میاد خوب من تازه شروع کردم به یاد گرفتن . اشکال نداره اگه ایراد گرفتید. انتقاد هم لازمه ...
![]()
اگه می خواهی بحث را کامل دنبال کنی و چیز یاد بگیری باید از اول دنبال کنی.چون در موضوعات قبلی به صورت مفصل گفته شده.
اگر شما فایل اصلی را از فایل فشرده خارج کرده اید(مثلا logonui.exe را از _ logonui.ex خارج کرده اید) حالا فایل را ویرایش کردید و می خواهید جایگزین کنید باید فایل موجود در سی دی ویندوز را با power archive باز کرده و با انتخاب فایل ویرایش شده آن را جایگزین کنید.البته در چند صفحه پیش نرمفزاری را معرفی کردم که می تواند با راست کلیک کردن روی فایلتون و انتخاب send to و cabtool اون را به فایل سیستمس سی دی ویندوز تبدیل کنید.(این نرمفزار باید یه شرتکات در send to داشته باشد.)
قرار نیست به دانش دوستان بخندیم.....اومدیم یاد بگیریم.خیلی از چیزها نه من بلدم و نه تو و شاید کسی دیگه هم بلد نباشه.
پس بیایید باهم بخندیم نه به هم.
Last edited by TATAR.BonFire; 22-09-2008 at 10:54.
تا حالا این کار را نکرده بودم ببینم جواب میده یا نه.کاری که گفتی جواب داد و درست بود ولی نمی دونم هنگام نصب هم شناسایی میشه یا نه.
سلام به ارین و تاتار عزیز. امیدوارم خوب باشید . شوخی کردم بابت حرف دیروزم جدی گرفتید نکنه ؟! عذر خواهی میکنم.
ولی تاتار عزیز یعنی فقط با پاور آرشیو میشه این کارو کرد؟ اون نرم افزاری هم که گفتی و معرفی کردی لینکش خرابه و من هر چی سرچ کردم توی گوگل نرم افزاری به این نام نبود !! اگه لینک شما دانلود بشه که حرف نداره . همون موقع میخواستم دانلودش کنم ولی لینک Error داد. یک جای دیگه آپلود کنید لطفا...
تاتار جان آره من دقیقا" بحث های گذشته رو کاملا" دنبال کردم ولی در این مورد که سوال کردم کسی کامل راهنمایی نکرده بود. شما هم الان کامل راهنمایی نکردی! خب مثلا من فایل EXE رو با پاور آرشیو باز کردم و تغییراتمو انجام دادم خب چطوری این تغییراتمو با این برنامه که گفتی قرار بدم توی فایل اصلی که جایگزین بشه و من دکمه yes رو بزنم که این فایل جایگزین اون فایل اصلی شود .لطفا" دقیق توضیح بدید . ممنون میشم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)