دقیقا عین همون میله هایی که در اون طرف میبینین باید در طرف خودتون هم باشه.
باید از انها بگیرین و بالا برین و در نهایت از لبه چسبیده به دیوار بگیرین که پایین اومدنش باعث بالا اومدن مسیر میشه و میتونین با موتور پرش کنین.
دقیقا عین همون میله هایی که در اون طرف میبینین باید در طرف خودتون هم باشه.
باید از انها بگیرین و بالا برین و در نهایت از لبه چسبیده به دیوار بگیرین که پایین اومدنش باعث بالا اومدن مسیر میشه و میتونین با موتور پرش کنین.
باور کنید که اون میله ها در اینطرف وجود نداره. ممکن اشکال بازی باشه من کارتم ati2600 هست
اگه خواستید عکسش هم بزارم
لطفا کمک کنید
ببینید هیچی وجود نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mInI_ClockEr; 28-11-2008 at 21:52.
راستی من که مرحله جنگل تایلند هستم دیگه نمیتونم لباس لارا رو عوض کنم ؟
موقع انتخاب فقط میومد.
باید از نوع مرحله رو برم /
آقايون سلام من هم اينجا گير كردم ..صفحه اول را تكان دادم...وتنظيم كردم ودر وسط محوطه چندتا ستون به صورت افقي امد بالا...
ولي در مورد صفحه دوم ...صفحه پر نميخورد...يعني سر اهرم را هر چي گشتم پيدا نكرد...همه راهها را رفتم..حتي اون معبد اول را هم دوباره گشتم ولي چيزي پيدا نكردم.
آره فقط در اول مرحله البته فکر کنم
بازم دکمه tab رو بزن و منوهاش رو بگرد من خودم امتحان نکردم مهم هم نیست
من از لباس فعلیش زیاد خوشم نمیاد
با شلوار قشنگ تره :d
اون قسمت داخل کشتی چه قدر مسخره و بد درست شده !!! اصلا حرکات افراد دشمن طبیعی نیست !!! هوش مصنوعیشون هم در حد 0 !!!
توی این جنگل وقتی از قسمت تنظیم تقویم خارج میشین چند مسیر وجود داره
یکی که میره به سمت همون محوطه پایینی که یک سری سنگ توشه
یک مسیر میره به سمت تنشیم تقویم دوم و یک راه سوم وجود داره....
شما باید اون سه تا راه رو پیدا کرده باشین....
کاملا تایید میکنم.
من کلا با داستان مرحله اولش موافق نبودم .
وقتی لارا دست رو برداشت میتونستند بیان لارا رو بجای اینکه ولش کنند بگیرنش و با خودشون ببرن کشتی (تو مسیر تو باید دنبالشون میرفتی وگرنه میکشتنت (!) بعدش بعضی جا ها هم راهو نشونشون میدادی و میبردنت تو کشتی و یه جایی زندانی میکردن و کلیم نگهبان با هوش مصنوعی (نه اینکه نزدیک مامور هستی مامور مثل خر نگاه کنه کاری نکنه !) داشته باشه , بعد کشتی منفجر شه و تو هم سو استفاده کنی و دست به فرار بزنی و بعدشم کشتی هر لحظه پر آب شه . اونطوری حالش بیشتر میشد تا اینطوری که الان هست .
حرفی که قبلا زده بودم رو پس می گیرم. عکس طوری بود که فکر کردم این قسمت باید مربوط به بریدگی بعدی باشه.
اگه برای اولین بار به این قسمت وارد بشین نباید اولین سکوی پرش شما به این صورت باشه.
بنابراین 100% با یک باگ طرف هستین و این مورد یکی از باگهای بی شمار بازی هست که از طرف سازندگان تایید شده.
متاسفانه برای حل این مشکل, از ترینر بازی بایستی استفاده کنین.
فقط در اول هر قسمت که شامل مراحل بازی هست, امکان انتخاب لباس وجود داره.
سر دسته معمای تقویم دوم دقیقا در یک معبد بزرگ وجود داره. برای رفتن به اون معبد, در صورتی روبه روی معمای تقویم اول باشین که نیاز به سر برای دسته خارج از دایره نداره, بعد از رسیدن به دو راهی مسیر سمت راست رو ادامه بدین و بعد از رسیدن به چهار راه مسیر سمت چپ رو ادامه بدین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)