سلام
هر آبگرمکنی بخرین باید بعد از دو سه سال جرم گیری بشه تا کارائیش کم نشه
میتونین هم ولش کنین تا ایراد پیدا کنه بعد جرم گیریش کنین . اما پیشگیری بهتره و باعث طولِ عمرِ با عزتش میشه
سلام
هر آبگرمکنی بخرین باید بعد از دو سه سال جرم گیری بشه تا کارائیش کم نشه
میتونین هم ولش کنین تا ایراد پیدا کنه بعد جرم گیریش کنین . اما پیشگیری بهتره و باعث طولِ عمرِ با عزتش میشه
این مدل خوبه به نظرتون
کدوم مدل بهتر
یعنی هیچ فرقی ندارن
یه دستگاه های هست به نام سختی گیر نصب کنم یا نه همون اخر سال یه بار رسوب گیری کنیم
در مورد سختی گیر قبلا هم یکی از دوستان در تاپیک پکیج گفتند نصب کردند . میتونین ازشون بپرسین که کارآئی داره یا مثل خیلی چیزهای دیگه فقط سودش میره تو جیب تولید کننده و فروشنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده هم بهشون گفتم با دو سه روش میشه امتحانش کرد که به درد بخور هست یا نه
در این تاپیک روش تستش درج شده
در مورد انواع آبگرمکن هم قبلا دوستانی نوشته اند چی خوبه چی بهتره چی بده
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 28-11-2014 at 21:44. دليل: تصحیح
اقا میشه لطف بکنید بگید کدوم صفحه است این تایپک تماما خوندم
پستِ 2570 در این صفحه
تستها هم در این صفحه هست
سلام بچه ها ما مدل ابگرمکنمون b3115 مشکلش اینه که وقتی شیر ابو باز میکنیم قشنگ اب داغ میشه و کلاا همه چیش درسته ولی گاهی اوقات یهو کلا خاموش میکنه یعنی شیر اب گرمو ک باز میکنیم بعد 5 دقیقه کلا با شمعکش خاموش میشه چند دفعه تو حمام خاموش کرده از سرما یخ زدیم رفتیم دوباره روشنش کردیم.تو رو خدا هر کی میدونه بگه چکار کنم ممنون.![]()
سلام دوستان یه خبر
نصب رایگان ابگرمکن بوتان دورغ است
من زنگ زدم تهران بعدش یه تعمیرکار مجاز از شهر خدمان به من تماس گرفت و همون اول بدون اینکه بیاد محل ببینه گفت نصب 20 هزار تومان هزینه دارد .منم گفتم مشکلی ندارد
بعدش اقای تعمیرکار امد و محل دید گفت با هزینه وسایل 50 الی 60 هزار تومن هزینه دارد
واقعا جالبه ابگرمکن قدیمی برداشتم و قراره یک متر لوله اضافه کند و 50 هزار واقعا که
قطعا این طورنیست .
نصب آبگرمکن های بوتان رایگانه و فقط ایاب و ذهاب داره . درتهران حداکثر 10 تومن .
ولی جریان لوله کشی جداست .
شما نمیتونید یک آبگرمکن بگیرید و سرویسکاربرای اینکه بخواد آب سرد و گرم رو بهش برسونه خودش کلی لوله کشی کنه .
شما خودتون میتونید لوله کش بیارید یا با هر روشی خودتون لوله ها را مطابق لوله های دستگاه درست کنید ، بعد نماینده بوتان بیاد و دستگاه رو نصب کنه و به لوله ها وصل کنه و روشن کنه و تست کنه و گارانتی کنه و تحویلتون بده .با همون 10 تومن ایاب ذهاب
قطعا این طورنیست .
نصب آبگرمکن های بوتان رایگانه و فقط ایاب و ذهاب داره . درتهران حداکثر 10 تومن .
ولی جریان لوله کشی جداست .
شما نمیتونید یک آبگرمکن بگیرید و سرویسکاربرای اینکه بخواد آب سرد و گرم رو بهش برسونه خودش کلی لوله کشی کنه .
شما خودتون میتونید لوله کش بیارید یا با هر روشی خودتون لوله ها را مطابق لوله های دستگاه درست کنید ، بعد نماینده بوتان بیاد و دستگاه رو نصب کنه و به لوله ها وصل کنه و روشن کنه و تست کنه و گارانتی کنه و تحویلتون بده .با همون 10 تومن ایاب ذهاب
مشکل از دودکشتان است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)