با نرم افزار Imtoo dvd convertor میشه به Vob تبدیل کرد
با نرم افزار Imtoo dvd convertor میشه به Vob تبدیل کرد
دوستان چه جوری میشه مثلا 4 تا dvd فیلم که هر کدوم 1 گیگ هستند رو توی یک dvd رایت کرد؟
بايد تبديل كنيد به DivX
البته اگر بخواهيد كه با فرمت DVD ذخيره كنيد كيفيت فيلم ها رو بايد پايين بياريد (بلد نيستم اين رو)
من یک بار به avi یک بار هم به vob کانورت کردم اما dvd video نمیشه رایت کرد
لطفا راهنمایی کنید
با سلام
چطور ميشه بدون نياز به نرم افزار اطلاعات موجود بر روي هارد اعم از فيلم وغيره را بر روي dvd كپي كرد يعني به همون شكل و فرمتي كه داخل هارد هستند بريزيم رو dvd ؟ همانطور كه ميشه رو cd ريخت؟
سلام
دی وی دی پرینکو منفی 16 ایکس رو برا رایت از دی وی دی دیگه می زارم تو دستگاه اما پس از یک درصد رایت شدن ارور
power calibration میده به نضر شما چه مشکلی هست .البته قبلا منفی هم رایت کردم . ولی حالا .....
سلام برای رایت بدون نرم افزار روی cd: کلیک راست روی فایلی که میخوای رایت کنی بعد send to گزینه cd یا dvd رایتر هست انتخاب کن بعد برو تو درایو cd یا dvd اونجا میشه رایت کرد در سمت چپ بالا write these files to cd نوشته اونو بزن برای dvd هم شاید اینطوری نوشته باشه من که dvd رو تا حالا اینطوری رایت نکردم ولی cd رو رایت کردم.
سلام رفقا
دوستان من با Nero Cover Designer یک عکس واسه قابلیت LightScribe درست کردم
حالا نمیدانم چه شکلی رو دی وی دی حکش کنم
یعنی چجوری؟
میدانم دی وی دی رو باید برعکس گذاشت ولی کجا باید تنظیم کرد نمیدانم
من LightScribe رو از سایتش م گرفتم و نصب کردم
ممنون
Last edited by rozbeh85; 22-08-2009 at 21:06.
امتحان كردم Isobuster رو ،
اما نشد، هموني رو كه خود ويندوز نشون ميده اون هم فقط همون فايل ها رو نشون ميده.
راه ديگه ؟!![]()
دوستان من چند تا فیلم با پسوند AVI دارم چطوری میتونم اینارو روی یک DVD رایت کنم به صورتی که دستگاه سینمای خانگی نشونشون بده؟
از کدوم نرم افزار باید استفاده کنم؟
آیا میتونم به Divix تبدیلشون کنم و بعد رایت کنم که سینما بخونه ؟اگه میشه کدوم نرم افزار این کارو انجام میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)