فقط یه سفحه ی ساده ی مسی؟ چنین چیزی خوب حرارت رو نمیتون به آب منتقل کنه بهتره که شیار و برآمدگی داشته باشه تا آب از لابلای اونها رد بشه....
فقط یه سفحه ی ساده ی مسی؟ چنین چیزی خوب حرارت رو نمیتون به آب منتقل کنه بهتره که شیار و برآمدگی داشته باشه تا آب از لابلای اونها رد بشه....
دوست عزیز فقط یه صفحه ساده مسی نیست. یه تاپیک زدم براش تو بخش کارگاه اگه ببینین بد نیست در ضمن من یه واتر بلوک برای 1156 میخوام از کجا میتونم پیداش کنم قیمتش حدودا چقدر میشه.
دروددد.....!!1
دوستان منم قصد ساخت یک سیستم واتر کولینک رو دارم.که طی 2 ماه کامل میشه انشاا.... با عکسا و نوع ساخت و نوع عملکردش
رو تو این تایپینک آپ میکنم.
سپاس فراوان...![]()
آفرین کار خوبی میکنی
قيمت این خنک کننده هاي ابی چه طوریاس؟ حداقلش چنده و اينکه تا چه حد میتونه حرارت رو کاهش بده و به خنک کردن سیستم کمک ميکنه؟
درود بر شما
درمورد اینکه چقدر میتونه حرارت رو کاهش بده که باید بگم خیلی
بیشتر برای سیستمهایی بکار برده میشه که آورکلاک سنگین داشته باشه مانند گیمرهای پروفشیونال و یا ادیتورها و سازنده های شکلهای سه بعدی و ... و از این دسته کاربران !
بستگی داره که سیستمتون چی باشه ، اختلاف حرارتی بین خنک کنندگی با فن(پنکه ای) و آبی روی سیستم من 15 درجه بودش
بستگی به سیستم ، جنس واتر بلاک ها و بزرگی مخزن مایع خنک کننده و رادیاتور و چندتا قطعه رو توی سیستم گردشی خنک کننده آبی تون داشته باشید داره
درمود قیمت و اینکه از کجا میتونین بدست بیاریدش دوستانی که توی ایران هستند میتونن کمکتون کنند
با شپاس
بدرود
من یه سیستم چهار هسته دارم که اورکلاک نیست ولی اکثر وقتا cpu داره 100 یا بالای 75% کار میکنه
به نظرتون از این خنک کننده ها براش لازمه؟!
سلام دوستان
با اجازه اساتید
magnetomoto
شما اگر نمی خواید اور کنید این کولر کارتون رو راه می اندازه
Green Tuniq Tower 120
باقیمت تقریبی 49 هزارتومان.
Nemisis6
سلام من CPU E8400 دارم و میخوام اورکلاک کنم اگه میشه یک فن برای این کار تاسقف قیمت 60000 تومان معرفی کنید درضمن ماردبوردم هم ASUS P5Q DELUXE هستش
سلام
دوستان من نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم لطفا راهنماییم کنید
فن اضافی آبی همراه کیس یا کولر cpu?
cpu که می خوام بخرم i7 950 هستش...کارت گرافیک هم gtx 570
over clock هم می خوام بکنم
استفادم هم سنگین هستش
حالا نمیدونم باید فن آبی که همراه کیس هست رو بخرم یا corsair h50 یا هر دو رو؟
کیس هم این مدل هستش:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129021
Antec Nine Hundred
Last edited by ali_Fth; 21-06-2011 at 14:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)