واییییییییییی حامد نمی دونی چه جای حساسی حستش
بعد از مرگ ایتاچی ، توبی ساسوکه رو با خودش یک جا برده حالا داره ماسکشو بر می داره و شارینگانشو نشون می ده خیلی مهم پسر با ساسوکه من کاری داشته باشه ( قضیه ده دم من که یادتونه) می ترکونمش
واییییییییییی حامد نمی دونی چه جای حساسی حستش
بعد از مرگ ایتاچی ، توبی ساسوکه رو با خودش یک جا برده حالا داره ماسکشو بر می داره و شارینگانشو نشون می ده خیلی مهم پسر با ساسوکه من کاری داشته باشه ( قضیه ده دم من که یادتونه) می ترکونمش
بچه ها امروز 55 میاد صفااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
نهههههههههههههههههههههههه ههههه
قسمت 55 شوت شد برای هفته بعد بچه ها نظرتون چیه یک مدت دست از ناروتو بر داریم بعد ییهو بریم سرش اخه این جوری انتضار بد دردیه اقاجون حالا فردا مانگا رو شون نکنن خیلی !!!!!!!
ای خانه خراب شدیم هی هی ! بدبخت شدیم هی هی! خود کشی میکنیم هی هی !
ساسوکه کارش تموم بید هی هی ! نشسته پیش مادارا داره زار زار گریه میکنه هی هی ! مانگا 397 اومده هی هی! خیلی خفن بید ( مغزمان نمیکشد) هی هی ! چرا 55 نمیاد هی هی !
دوستان چند چیز بگم
اول اینکه اوبیتو مادارا هست
دوم این که یکی باید بیاید دنبال ساسوکه مگرنه:
فاتحمه صلوات
من برای اولین بار در عمرم عاشق ساسوکه شدم البته گفته باشم ها بعد از ناروتو( نفس من)
یه چیز بگم
اتفاقی رفته بودم مانگا های عقب تو یه مانگا داستان رفته بود پیش آکاتسوکی ها نمیدونم پین با اوبیتو گفتن:
یه ماموریتمون گرفتن ساسوکه هست ( که الان تو مانگا397 گیرش آوردن) و بعد گرفتن کاکاشی و نه دم ( یعنی کیوبی)
پ..پ..پ..پ پس یعنی فکر کنم فکر کنم ها! بعد از مانگا 397 و چند مانگای دیگه م..م...م...موقع مرگ ناروتو برسه ( پرت میشه تو دره)
برای این دو دوست : فاتحمه صلوات
Last edited by jangel girl; 11-04-2008 at 16:50.
به یعنی تا هفته بعد نمی یاد؟![]()
سلام
آقا محمد ممنون که جواب دادین.
واقعا توبی مادارا هست؟؟؟؟؟؟؟
چطوری ساسوکه رو گرفت؟؟؟؟؟
فعلا
نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههه
تو از کجا 397 گرفتی اخه من همیشه مانگا رو شنبه ها می گیرم خدا کنه خوب مگه مادارا می خواد چی کار کنه با ساسوکه
اگه مادارا باشه توبی خوب باید دوتا چشم داشته باشه اون یکیشو داد به کاکاشی خوب اون مگه مانگاکیوشو داعم نکرد پس کاکاشی باید به راحتی از مانگاکیو استفاده می کرد این با عقل جور ند نمی یاد اگه بگیم که توبی و مادارا نیست و می خوام یک پشم ساسوکه رو در بیاره برای خودش باز یک چیزی ببین می شه 397 برای دانلود بزری زود تر بگیرم خواهش می کنم
ساسوکه بعد از جنگ فجیهش با ایتاچی موقعی که ایتاچی رو کشت خودشم بیهوش شد و افتاد روی زمین به همین دلیل مادارا اوردش یک جایی و حتی زخماشو باند پیچی کرده بود اخه اگه بخواد ساسوکه رو بکشه همون موقع راخت تر بود بکشه پس چرا مداوا کرده ؟؟؟!!!!؟؟؟!!!؟!؟!؟!؟
سلام.
پس چرا هیچکس چیزی نمیگه؟؟؟؟؟الان 3 روزه تاپیک خوابیده خودم بیدارش میکنم.
آقا محمد ممنون که جواب دادین.این طور که معلومه داره به جاهای قشنگش میرسه.
کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟؟موضوعی؟؟نکته جالبی ؟؟خبری؟؟ .....
---------------------------
من با هر بد بختی که بود بالاخره یه لینک مستقیم از 51-52 پیدا کردم.ولی 110 مگ حجم داره.53-54 هم همینطور.
واقعا باید از آقا هومن یه تشکر درست و حسابی بکنم.اول اینکه سایت crunchyroll رو ایشون معرفی کردن و نحوه دانلودش رو گفتن.حالا هم که تو صفحه قبل سایت myspace رو معرف کردن که من الان دارم دان میکنم.البته با همون روشی که ایشون گفتن دانلود میکنم.
دوستان ببخشید که موضوع رو منحرف کردم.گفتم شاید بعضیا بخوان دانلود کنن.هر کس خواست من لینکشو میزارم(البته با پسوند flv هست و کیفیتشم بد نیست)
با تشکر
باورت می شه امد جان من هرروز اینجا رو می بینم بابا تاپیک های دیگه هم دسته کمی ندارند من خودم توی کلوپ کا800 هستم دیگه خیلی دیر به دیر میان اما خوب یکی از تاپیک ها مهم هر کی بحث انحراف هم بده کاری ندارند من وندم چرا با نارتو و تاپیکشمشکل دارندالا من منتظرم این 55 هم بیاد خسته شدم اقا بد دردی انتظار خییل بد دردی
ولی اره توی مانگا داره به قسمت های جالب می رسه حالا موندیم توبی / مادارا چی کار می خواد بکنه با ساسوکه جون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)