دیجی جان یه سوال دارم آخرین ورژن E65 رو میتونی بهم بگی؟
ممنون میشم ازت
دیجی جان یه سوال دارم آخرین ورژن E65 رو میتونی بهم بگی؟
ممنون میشم ازت
Latest available software for Nokia E65, product code 0531214
Version: 3.0633.69.00
براي اين كد كه مربوط به اروپا هستش اين ورژنه ...چك كن ببين چطوره؟
ممنونم ازت آخه پریروز رفتم اتصالات و گوشی رو آپدیت کردم ( اونم مجانی ) خواستم ببینم آخرین ورژن آپدیت کرده یا نه درسته الان گوشی منم همین ورژن هستش ممنونم ازت
سلام.من گوشیم N80هست بخوام اپدیتش کنم باید از کجا شروع کنم؟
لطفا راهنمایی کنید...
قابلي نداشت
مجاني اپديت كردي؟ آشنا داري؟
صفحه اول همين تاپيك رو بخون
گوشیت وقتی گارانتی اتصالات داشته باشه نرم افزار هر مشگلی داشته باشی چه سال اول چه سالهای بعد برات مجانی درستش میکنن حالا اگه بخوای هم برات آپدیت هم میکنن منم بردم گفتم آپدیت میخوام بکنید گفت این ورژن من اول گفتم حتمآ ورژن جدیدی نیست ولی شما وقتی گفتی که دیگه مطمئن شدم کارشونو درست انجام دادن حالا تو پرانتز ( من یه بار برد گوشی سوزوندم که اونم مجانی عوض کردن ) الکی پول بیشتر ندادم که
بازم ازت ممنونم
سلام وقتی گوشی رو میدیم به تعمیرکار فلش کنه آیا همون کار آپگرید رو حالا با باکسهای حودش انجام میده، همون آپگریدی که ما میتونیم با اینترنت و کابل گوشی انجام بدیم؟
آقا من یه گوشی 5300 رو خواستم آپ کنم با Nsu.ولی وقتی فایلو دانلود کرد و میخواست آپ کنه تو گوشی ارتباطم با Pc Suite قطع شد(برق نرفتا) و هر کاری هم کردم دیگه وصل نشد.البته گوشی هیچیش نشد .حالا شما میگید من چجوری این گوشیو باید آپش کنم؟؟؟
![]()
Last edited by kami_re62; 12-08-2008 at 13:30.
ضمنا اینم بگما که دو روز پیش یه گوشی N81 رو بدونه اینکه مشکلی پیش بیاد آپدیت کردم ولی نمیدونم این یکی(5300) چرا اینجور شد.اینم از اروری که میده:
![]()
Last edited by kami_re62; 12-08-2008 at 13:29.
برای فلش گوشی نیاز به وسیله ای به نام باکس است. البته برخی از مدلها را میتوان بدون باکس و از طریق برنامه و کابل دیتا فلش نمود که در حالت کلی بیشتر گوشی های سامسونگ این قابلیت را دارند. اما در حالت کلی باید باکس داشت. فلش دقیقا شبیه تعویض کردن ویندوز است و در واقع شما با فلش کردن سیستم عامل گوشی را ابتدا پاک و سپس سیستم عاملی با همان ورژن و یا ورژن بالاتر را جایگزین آن میکنید ولی آپگرید گوشی درست مثل سرویس پک عمل میکند و مشکلات سیستم عامل را برطرف میکند. برای دریافت فایلهای فلش نیاز به اینترنت پر سرعت هست ولی این فایلها را میتوانید از بازار هم تهیه کنید. به یک انجمن تخصصی در همین رابطه مراجعه کنید ولی در کل فلش کردن کار حرفه ای هاست!
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kami_re62; 12-08-2008 at 16:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)