تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 72 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

دژان قرضی در راه يووه !!!
    با اينكه سران يوونتوس از بسته شدن درهاى فصل نقل و انتقالات باشگاه يوونتوس خبر مى دهند، دور جديدى از مذاكرات با اينتر بر سر خريد دژان استانكوويچ آغاز شده است.
    به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران وبه نقل از پایگاه اینترنتی کالچو مرکاتو (نقل انتقالات فوتبال) - بمب افكن بالكان هيچ جايى در برنامه هاى آتى خوزه مورينيو ندارد و يوونتوسى ها باوجود انتقادات شديد تيفوسى هاى خود در تلاشند تا اين هافبك صربستانى را به خدمت بگيرند.
    دور جديد مذاكرات بين يوونتوس و اينتر آغاز شده است و در تازه ترين درخواست بانوى پير ابراز تمايل كرده تا استانكوويچ براى يك فصل و آن هم قرضى راهى تورينو شود.
    احتمال اينكه اينتر با درخواست سران يووه موافقت كند بسيار زياد است چرا كه به نظر مى رسد پيوستن كوآرسما به مه آتزا هم روزهاى پايانى خود را سپرى مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

چشمان خوزه اينبار مونتاری را ديد !!!
    بعد از نااميدى در خريد فرانك لمپارد ،خوزه مورينيو براى تقويت خط ميانى اينتر درخواست خريد سولى مونتارى را داده است.
    به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران وبه نقل از پایگاه اینترنتی گل - مندز مشاور فيفا و مديربرنامه مورينيو مأموريت يافته تا با باشگاه پورتس موث بر سر خريد اين هافبك جوان غنايى وارد مذاكره شود.
    اينتر حاضر است براى اين بازيكن ۲۴ ساله مبلغ ۱۶ ميليون يورو پرداخت كند و با توجه به اينكه مونتارى قبل از پيوستن به تيم انگلستان در اودينزه بازى مى كرده و با شرايط فوتبال ايتاليا آشنا است ، مى تواند يك خريد خوب به حساب آيد.
    با اين حال مندز هنوز هم از جانب مورينيو مأموريت دارد تا تمام تلاش خود را براى جذب كوآرسما هافبك جوان پورتو به كار بگيرد.
    در مورد لمپارد هم گفته مى شود او سال آينده و در پايان قراردادش با چلسى به تيم مورينيو منتقل خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

به نظر من با خرید کارشما مشکلی نمی مونه
    ترکیب مورد علاقه ی من
    سزار
    زانتی کیوو ساموئل مایکون
    ویرا
    بالوتلی کارشما
    ایبرا دروگبا مانسینی

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

یکی میتونه لیست تمام بازیکنهایی که الان تو اینتر هستن رو بهم بده؟

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مورينيو: خريد "رونالدو" ممكن نيست

یوفا: "ژوزه مورينيو" گفت:‌ "كريستيانو رونالدو" از آن دسته بازيكناني است كه به خدمت گرفتن آن ممكن نيست.

به گزارش یوفا: سرمربي پرتغالي اينتر در مورد جدايي احتمالي هموطن خود از باشگاه منچستر يونايتد و مسائل مربوط گفت: من همواره سعي مي‌كنم هدفمند و واقع‌گرا باشم و هرگز نسبت به جذب بازيكني كه انتقال او را غير ممكن مي‌دانم اقدام نمي‌كنم.

سرمربي پيشين چلسي اضافه كرد:‌همه چيز به باشگاه و موقعيت موجود وابسته است. به عنوان مثال آرسنال تيري آنري را به بارسلونا فروخت. آيا آنها حاضر به فروش اين بازيكن به چلسي مي‌شدند؟ نه، من فكر نمي‌كنم.

بنابراين از نظر من شما بايد واقع‌گرا باشيد و به همين دليل من هرگز جذب رونالدو را در ذهن ندارم و

اين مساله به دور از انديشه‌هاي من است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مورينيو: در توانايي‌هاي "فيگو" شكي نيست

یوفا: "ژوزه مورينيو" در گفت‌وگويي با شبكه تلويزيوني باشگاه اينتر درمورد فرهنگ متفاوت فوتبال ايتاليا و همچنين بازگشت لوئيس فيگو به ميدان صحبت كرد.

به گزارش یوفا: مرد خاص فوتبال اروپا در ابتداي اين گفت‌وگو با مقايسه فوتبال انگليس و ايتاليا گفت: «در انگليس ورزشگاه‌ها همواره پر ازدحام بودند اما، در جريان تمرين‌ها هيچ كس در ورزشگاه حضور نداشت. در ايتاليا فرهنگ كاملا متفاوتي وجود دارد و در ماه جولاي با چنين دماي هوايي و حتي با وجود سواحل بسيار در اين كشور هزاران نفر از مردم براي تماشاي تمرين‌هاي ما مي‌آيند.»

مورينيو افزود: «تا به اينجا همه چيز خوب پيش رفته است و بازيكنان درمورد وظيفه خود بسيار پاسخگو هستند. ما به آنچه انجام مي‌دهيم پايبند هستيم و اين تمرين‌ها موضعي نبوده است و نخواهد بود. من كسي هستم كه ايده‌ها و اهداف خودش را براي ايجاد تغيير و تحول در فوتبال ايتاليا دارد و از اينكه فوتبال تغييري در من ايجاد كند، جلوگيري مي‌كنم.»

مورينيو درمورد حضور لوئيس فيگو هموطن خود در تيم اينتر گفت: «فيگو مانند ساير هم تيمي‌هايش براي من در اولويت قرار دارد. او نمونه ‌آشكار حرفه‌اي بودن است و نيازي به تعريف و تمجيد ندارد. شرط مي‌بندم كه اگر دچار آسيب ديدگي نشود فصل فوق‌العاده‌اي را پشت سر خواهد گذاشت. من هم سعي مي‌كنم به او كمك كنم تا بتواند سال‌هاي بيشتري به حرفه فوتبال خود ادامه دهد.»

مورينيو درمورد رخدادهاي فصل نقل و انتقالات گفت: «گمان مي‌كنم آوردن لمپارد به تيم حالا پيچيده‌تر از قبل شده است. حدس مي‌زنم كه او بيشتر به يك سال باقيمانده از قراردادش فكر مي‌كند تا پيوستن به يك تيم ديگر. مساله كوارشما دشوار اما درك آن ساده است. او بازيكن مورد علاقه من است و داشتن بازيكني همچون او براي من جالب خواهد بود. همان‌گونه كه داشتن سرمربي همچون من براي او جالب خواهد بود. من سرمربي اينتر هستم و او بازيكن پورتو است، من رييس باشگاه نيستم. نمي‌دانم آيا پيشنهاد جديدي به او ارايه خواهد شد يا در صورت ارايه پيشنهاد خواهد پذيرفت يا خير، از اين مساله مطلع نيستم و بايد به كوارشما و باشگاه پورتو احترام بگذارم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"والتر زنگا": اينتر حالا يك سرمربي فوق‌العاده دارد

یوفا: "والتر زنگا" حضور مورينيو در تيم اينتر را بسيار مثبت ارزيابي كرده و به تمجيد از سرمربي پرتغالي پرداخت.

به گزارش یوفا: سنگربان نامدار دهه 80 و 90 باشگاه اينتر كه از هواداران پروپا قرص اين تيم است، درباره حضور "ژوزه مورينيو" به عنوان سرمربي جديد اينتر گفت: «آن دسته از مربيان كه همواره به دنبال كسب پيروزي هستند جانشين سايرين مي‌شوند. پس از كاپلو در رئال مادريد نوبت به مانچيني در ايتاليا رسيد اما، حالا يك مربي بزرگ جانشين وي شده است. چند سال پيش زماني كه سرمربي‌گري تيم روماني را برعهده داشتم، به انتقاد از چلسي مي‌پرداختم اما، حالا تنها نقطه مشترك ميان من و مورينيو سرمربي‌گري دو تيم در ايتالياست. تيم كاتانيا كه من سرمربي آن هستم مانند اينتر نسبت سه سال گذشته متفاوت خواهد بود.»

زنگا در بين سال‌هاي 1982 تا 1994 به عنوان سنگربان اينتر انجام وظيفه كرده و در اين مدت در سال 1989 جام اسكودتو را بدست آورد. در سال‌هاي 1991 و 1994 هم جام يوفا را به همراه اينتر كسب كرد. وي هم اكنون سرمربي تيم كاتانيا است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اسامی 20 مدیر عامل اینتر میلان از سال 1908 تا الان به همراه عکس

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

یکی میتونه لیست تمام بازیکنهایی که الان تو اینتر هستن رو بهم بده؟
    ----------------------------------

بازيکنان اينتر ميلان در فصل ۰۸/۲۰۰۷

انريكو آلفونسو 4 مي 1988 ايتاليا
    12 سوآرز اسپيندولا خوليو سزار 3 سپتامبر 1979 برزيل
    22 پائولو اورلاندوني 12 آگوست 1972 ايتاليا
    1 فرانچسكو تولدو 2 دسامبر 1971 ايتاليا

16 نيكولاس آندرس بورديسو 2 آپريل 1981 آرژانتين
    26 كريستين چيوو 26 اكتبر 1980 روماني
    2 ايوان راميرو كوردوبا 11 آگوست 1976 كلمبيا
    13 سيسناندو مايكون دوگلاس 26 ژولاي 1981 برزيل
    23 ماركو ماتراتزي 19 آگوست 1973 ايتاليا
    24 نلسون انريكو لوپز ريواس 25 مارچ 1983 كلمبيا
    25 والتر آدرين ساموئل 23 مارچ 1978 آرژانتين
    4 خاوير زانتي 10 آگوست 1973 آرژانتين

[IMG]19 استبان ماتياس كامبياسو 18 آگوست 1980 آرژانتين[/IMG]

10 ليته ريبيرو آدريانو 17 فبريه 1982 برزيل
    18 هرنان جورج كرسپو 5 ژولاي 1975 آرژانتين
    9 خوليو ريكاردو كروز 10 اكتبر 1974 آرژانتين
    8 زالاتان ايبراهيموويچ 3 اكتبر 1981 سوئد
    29 ديويد سوآتزو 5 نوامبر 1979 هندوراس
    ۴۵ ماریو بالوتلی باروآه ۲۲ آگوست ۱۹۹۰ ایتالی

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

adriano دوباره برگشت ؟ یه منبع خارجی بدین plz

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •