تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 83 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 828

نام تاپيک: آموزش هك از پايه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    چطور ميشه مطالب مقدماتي هك رو يك جا وپيوسته دريافت كرد آخه من تازه كار م ونمي دونم مطالب ازكجا شروع ميشه ؟
    باتشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

سلام ...
    فکر می کنم جواب این سوال مشخص باشه.
    سرچ بفرمایید ، ببینید اصلا "هک" چی هست . بعد اگه علاقمند بودین به دنبال مطالب مربوطه برید. خوشبختانه در هر دو مرحله تا دلتون بخواد مطلب ریز و درشت هست.
    موفق باشید.
    ممنون از راهنماييتون ولي مشكل همين جاست كه مطالب ريز ودرشت خيلي زياده و نميدونم بايد از كجا شروع كنم

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

هر مطلبی دارای یه سری اصول پایه ست که برای شروع یادگیری باید از اونجا شروع کرد.
    بعنوان مثال این لینک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین می تونید از فهرست موجود در انجمن مقالات هم کمک بگیرید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کافیه یه کم وقت بذارید ، جستو کنید و مطالب مورد نظرتون رو پیدا کنید .

4. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fdaliry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

1

ممنون از راهنماييتون ولي مشكل همين جاست كه مطالب ريز ودرشت خيلي زياده و نميدونم بايد از كجا شروع كنم
    دوست عزیز همیشه به یاد داشته باش که هکر های موفق برنامه نویسهای خوبی هستند

6. این کاربر از fdaliry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    من شنیدم که با برنامه debug خود ویندوز میشه source برنامه ها رو به زبون assembely دید ولی نمیدونم چه طور ؟ از دوستان خواهش میکنم اگه کسی میدونه توضیحی در مورد دستورات این برنامه و نحوه کار با اونا بده
    با تشکر.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر هم بشه فایل exe رو هیچ وقت نمیتونید سورسش رو ببینید چون اصلا سورسی درش وجود نداره و باینری هست یعنی فقط کامپیوتر حالیش میشه توش چیه.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان میخواستم بدونم بهترین زبان برای هک کدومه
    ++c یا vb یا .......
    معمولا C بیشتر استفاده میشه، بجز اون، اسمبلی و پرل هم نیاز هست. البته بستگی داره تو چه زمینه ای میخوای بری جلو، مثلا برای هک تو نت، باید اول HTML بعد PHP و ... یاد بگیری...

اگه بخوام از صفر هك باد بگيرم چي كار بايد بكنم(هيچ گونه اطلاعاتي هم در اين موردندارم)
    Ipسيستم مقابل رو چطور بايد پيدا كرد.
    چطور مي شه يه فايل از طرفي كه باش داري چت مي كني رو هك كني ؟
    دوستان، دقت بفرمائید، اول از خودتون بپرسین چرا میخوام هک یاد بگیرم؟!

اصلا میخواین یاد بگیرین که هک کنید، یا هک کنید تا یاد بگیرید؟!

هک کردن کاری بسیار دشوار هست، شاید از همون اولین قدم که میخوای ببینی از کجا باید شروع کنی، میفهمی که چقدر وسیع هست! و حتی همین انتخاب نقطه شروع بسیار دشوار هست.

یه هکر، برای شروع، معمولا طی دو سال، روزی 4 تا 7 ساعت وقت میزاره! تازه معلوماتش به اندازه یک سال پیش میرسه! تازه اول خط هست.

بعد فکر کردین هک به چه دردتون میخوره؟ میخواین باهاش تفریح کنین؟ یا کسب در آمد؟ یا ...

قبل از شروع به این کار، خوب فکر کنین.

فقط دنبال زدن پسورد Yahoo Messenger نباشید

من خودمیک بار، یک سال از عمرم رو صرف این کار کردم، اما در نهایت، با جمله ی شخصی که استاد من هست، پشیمون شدم! چرا بماند، اما الان اگر به گذشته برگردم، دیگه وقتم رو برای این کار صرف نمیکنم.

در نهایت، بهتون پیشنهاد میکنم صحبت های یکی از بهترین هکر های ایران رو گوش کنین که از سایتش برداشتم:

سلام .شاید بیش از 1000 بار جواب این سوالات رو تو مسنجر و جاهای دیگه داده باشم ولی اینبار اینجا میگم و سعی میکنم کامل بگم تا مرجع بشه برای لینک دادن

میخواستم بدونم شما از کجا وارد دنیای هکینگ و امنیت شدید؟

برای هکر بودن باید ذاتت جوری باشه که نشدنی ها رو بخوای شدنی بکنی . از بچگیم عادت داشتم کارهایی بکنم که هیچکدوم از بچه محلم هام همکلاسیهام و بچه های فامیل نتونن از انجایی که پدر خدابیامرزم خیلی به علم و پیشرفت من علاقه داشت پس PC از خیلی وقت وارد زندگی من شد اولین لحظه ای که پشت سیستم نشستم حس کردم این اونی هست که من دنبالشم (حتی نمیدونستم هک چیه) از dos و nc شروع کردم مراحل رشدیم انفجاری طی میشد از ویندوز 98 وارد نت شدم .بابام خیلی سخت گیر بود و معتقد بود هر چی هر کی بخواد خودش باید براش تلاش کنه پس روزها کار میکردم و شب ها با مبالغ سنگین کانکت میشدم توی پرسه زدن هام فقط یه مقاله بود (که الان گمش کردم) که منو با هک اشنا کرد و حس درون منو به واقعیت نزدیک کرد و.....

چی شد هکر شدید؟و از چه سنی هک رو شروع کردید؟

گفتم چی شد هکر شدم (هکرها رو دوست داشتم. از سن 16 سالگی . واقعا سخت بود و مثل الان نبود اگ بخوام از سختی ها بگم که گریم میگیره دریغ از 1 مقاله فارسی یا سایت فارسی یواش یواش چند تا بلاگ اومد اونم هم کپی شده چون شب ها از ساعت 2 نت ارزون بود عصر ساعت 5 میرسیدم خونه شام میخوردم و تا 12 میخوابیدم 12 تا 2 دنبال سر جمع بندی چیز هایی بودم که میخواستم 2 تا 5 صبح بیدار بودم و میگشتم و ... 5 تا 6 صبح هم مطالب جدید رو دسته بندی میکردم و 6 تا 7 میخوابیدم و بعد کار سخت روزانه .حسرت جمعه ها میکشیدم که تا لنگ ظهر بخوابم ولی 8 دیر تر نخوابیدم کل این کارها رو جمع کنید با درس خوندن .

با چه نوع هکی و متدی شروع کردید؟ کلاینت ؟ سرور؟

خوب راستش رو بگم فقط 1 ماه دنبال هک کلاینت بودم با نرم افزار بعدش فهمیدم اگه هم اینکارم ارزش داشته باشه باید خودم نرم افزار رو بنویسم

چه زبان برنامه نویسی رو ابتدا خوندید و به تریتیب میشه بگید؟

همانطوری که Erix عزیز گفتند اولین زبانم یاد گیری جاوا اسکریپت بود و HTML چه لذتی داشت که مصادف شد با وبلاگ نویسی من ولی باز با اینکه کوچکترین سر رشته ای از سرور و زبان ها asp نداشتم موفق به کشف باگ در بلاگفا و پرشین بلاگ شدم .که راحت میتونستم توی هر وبلاگی پست بدو و ... .اون موقع اقای مهدی نصیری (ایتک) شاگرد بنده بودند و با ایشون توی یک ماه بیش از 1000 وبلاگ رو هک کردیم و این شد که پرشین هک رو بنا به استعداد ذاتی من به من پیشنهاد کردن و منم دادم به ایشون (میبینید دنیا رو ...)
    ولی html زود اشبا شد و من دنبال زبان دیگری بودم چون منبع مناسبی نبود با qbasic شروع کردم که زود زده شدم و رفتم دنبال پاسکال در این مدت متخصص نفوذ به سرورهای ویندوزی شده بودم کار با رجیستری . بعد زبان vb رو شروع کردم که بنا به دلایلی خوشم نیومد البته برنامه های خوبی نوشتم باهاش . همزمان با اوج کار اکسپلویتنگ موقعی که هنوز کسی اسم پرل رو نمیدونست از طریق تنها استاد خودم = google.com باهاش اشنا شدم انقدر دنبال کتابش گشتم که پاهام تاول زد .البته بد از اون پشتن دنبال لینوکس بود و بد تر از همشون گشتن دنبال مودم ساپورتر لینوکس که اخر سر از دبی تهیه کردم لینوکس فدورا .یاد گیری زبان پرل بقدری برام شیرین بود که نفهمیدم یاد گرفتم یا هضم (خیلی کد نوشتم و الانم دران کپی گیری میکنند ازش) یه مدت هم مقاله میدادم که بعد ها فهمیدم چند نفر مقالات بنده رو دارند میفروشند . ولی زبان تحت وب من به html ختم شده بود و من احتیاج داشتم بزرگتریم مذیت من این بود که با نیازهام پیش رفتم زبان php من مصادف بود اولین روزهای تجربه سایت داری بنده که اون موقع دیفیسر هم مینوشتم .
    هک هم که عجیب جلو میرفت و شدم فرزاد
    با توجه به اینکه پاسکال رو کمی بلد بودم توسط یکی از خانوم های همکلاسی با دلفی اشنا شدم و بمانند پرل عاشق این زبان شدم که اقای هزاوه ای (impostor( خیلی بهم کمک کرد
    الان هم بیشتر دلفی کار میکنم زیرا هر کاری میشه باهاش کرد حتی در مواقعی معتقدم قدرتش بیشتر از C هست ؟ با دلیل
    اکسپلویتینگ هم که خدا داند چقدر حرص سرش خوردم و خودم رو ملامت کردم و لی ذاتا خوب جواب میگرفتم

آیا ارادت خواص شما به امیر الموئمنین باعث پیشرفت شما بوده ؟

خوب من این خصوصیات رو داشتم :
    1.از مطالب و دانش های به اشتراک گذاشته شده خیلی عالی استفاده میکردم ولی خودم رو جایی بند نکردم (من هیچ استادی به جز گوگل نداشتم)
    2.خیلی رک بودم و هستم و اینجوری بگم باج ندادم و نمیدم ؟
    3.ایمان معنوی من کمک کرد به ایمان و اعتقادم به علایق درونم ؟
    *جواب :
    خوب شبکه هم هم جزیی از این دانش هست ولی صرفا و لزوما نیست میتونی باهاش یاد بگیری چون هک و امنیت با هم اجین است اگه هکر نباشی مدیر امنیتی نمیشی (به هیچوجه) و اگه هکر باشی و راه جلوگیری شو ندونی مانند گونی سر باز میمونی که اگه بیوفتی هر چی درونت باشه فاش میشه

خوب اهدافم از این سایت و اینکه چرا اصلا تیم زدم و .. بماند برای بعد البته اگه دوست داشتین بگیت تا توضیح بدم .

و اینم بگم اگه روزی سر زبونها افتادین معروف شدین و شدین یکی بهتر از فرزاد بدونین چشم ها همه دنبالتون خواهند بود و فقط دنبال این خواهند بود تا لغزشی از شما ببینند چون خیلی ها توی ایران معنی رقابت و خصومت رو نمیدونن

اگه روزی توانگر شدین اولا بدون کینه در دنیای سایبر بجنگید و شمشیر بزنید و دوما همیشه بگوئید میتوانستم و نکردم (پیش وجدان خودتون)
    اگر جایی رو هک کردین لا اقل دلیلتون طوری باشه که خودتون رو قانع کنید
    هر روز از این شاخه به اون شاخه نپرین سعی نکنین توی مباحث بیهوده و به اصطلاح کل کل وارد بشین که اخرش به ... میرین
    هر علمی باید شاخه اقتصادی داشته باشه تا باقی بمونه سعی کنید دنبال درامد از رشتتون باشید البته نه با CD روشی .

روابطتون رو با بزرگتر ها گسترش بدین و سعی کنین خودتون رو به سردمداران بشناسونین

یا تصمیم نگیرین و یا ازش بر نگردین

اگه سختی نکشین و به چیزی برسین به همون راحتی هم از دستش میدین

بازم سوالی بود در خدمت هستم

فرزاد شریفی ایلخچی

10. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر هم بشه فایل exe رو هیچ وقت نمیتونید سورسش رو ببینید چون اصلا سورسی درش وجود نداره و باینری هست یعنی فقط کامپیوتر حالیش میشه توش چیه.
    من حت یشنیدم که میشه برنامه هایی رو که مثلا از اینترنت دانلود میکنیم و دارای پسورد هستند رو هم به این وسیله پسوردشون رو در ببیاریم. خوب برنامه هایی که دانلود میکنیم exe هست دیگه !

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من حت یشنیدم که میشه برنامه هایی رو که مثلا از اینترنت دانلود میکنیم و دارای پسورد هستند رو هم به این وسیله پسوردشون رو در ببیاریم. خوب برنامه هایی که دانلود میکنیم exe هست دیگه !
    دوست عزیز، یه کارهایی میشه کرد، اما به همین راحتی نیست. فقط هم از روی فایل Exe نیست!

مثلا فایل های DLL هستن، که بسیار مهم هستش.

اگه برنامه نویسی بلد باشی، خودت متوجه میشی...

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز، یه کارهایی میشه کرد، اما به همین راحتی نیست. فقط هم از روی فایل exe نیست!

مثلا فایل های dll هستن، که بسیار مهم هستش.

اگه برنامه نویسی بلد باشی، خودت متوجه میشی...
    برنامه نویسی یکم بلدم ولی خیلی خوب نیست میشه یکیم در مورد دستورات این برنامه و اینکه هر کدوم چه کاری میکنند توضیحی مقاله ای سایتی چیزی معرفی کنید که من با نحوه کار این برنامه درست حسابی اشنا بشم.!
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •