سلام
چطور ميشه مطالب مقدماتي هك رو يك جا وپيوسته دريافت كرد آخه من تازه كار م ونمي دونم مطالب ازكجا شروع ميشه ؟
باتشكر
سلام
چطور ميشه مطالب مقدماتي هك رو يك جا وپيوسته دريافت كرد آخه من تازه كار م ونمي دونم مطالب ازكجا شروع ميشه ؟
باتشكر
ممنون از راهنماييتون ولي مشكل همين جاست كه مطالب ريز ودرشت خيلي زياده و نميدونم بايد از كجا شروع كنم![]()
هر مطلبی دارای یه سری اصول پایه ست که برای شروع یادگیری باید از اونجا شروع کرد.
بعنوان مثال این لینک :
همچنین می تونید از فهرست موجود در انجمن مقالات هم کمک بگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کافیه یه کم وقت بذارید ، جستو کنید و مطالب مورد نظرتون رو پیدا کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز همیشه به یاد داشته باش که هکر های موفق برنامه نویسهای خوبی هستند
با سلام
من شنیدم که با برنامه debug خود ویندوز میشه source برنامه ها رو به زبون assembely دید ولی نمیدونم چه طور ؟ از دوستان خواهش میکنم اگه کسی میدونه توضیحی در مورد دستورات این برنامه و نحوه کار با اونا بده
با تشکر.
اگر هم بشه فایل exe رو هیچ وقت نمیتونید سورسش رو ببینید چون اصلا سورسی درش وجود نداره و باینری هست یعنی فقط کامپیوتر حالیش میشه توش چیه.
معمولا C بیشتر استفاده میشه، بجز اون، اسمبلی و پرل هم نیاز هست. البته بستگی داره تو چه زمینه ای میخوای بری جلو، مثلا برای هک تو نت، باید اول HTML بعد PHP و ... یاد بگیری...
دوستان، دقت بفرمائید، اول از خودتون بپرسین چرا میخوام هک یاد بگیرم؟!
اصلا میخواین یاد بگیرین که هک کنید، یا هک کنید تا یاد بگیرید؟!
هک کردن کاری بسیار دشوار هست، شاید از همون اولین قدم که میخوای ببینی از کجا باید شروع کنی، میفهمی که چقدر وسیع هست! و حتی همین انتخاب نقطه شروع بسیار دشوار هست.
یه هکر، برای شروع، معمولا طی دو سال، روزی 4 تا 7 ساعت وقت میزاره! تازه معلوماتش به اندازه یک سال پیش میرسه! تازه اول خط هست.
بعد فکر کردین هک به چه دردتون میخوره؟ میخواین باهاش تفریح کنین؟ یا کسب در آمد؟ یا ...
قبل از شروع به این کار، خوب فکر کنین.
فقط دنبال زدن پسورد Yahoo Messenger نباشید
من خودمیک بار، یک سال از عمرم رو صرف این کار کردم، اما در نهایت، با جمله ی شخصی که استاد من هست، پشیمون شدم! چرا بماند، اما الان اگر به گذشته برگردم، دیگه وقتم رو برای این کار صرف نمیکنم.
در نهایت، بهتون پیشنهاد میکنم صحبت های یکی از بهترین هکر های ایران رو گوش کنین که از سایتش برداشتم:
من حت یشنیدم که میشه برنامه هایی رو که مثلا از اینترنت دانلود میکنیم و دارای پسورد هستند رو هم به این وسیله پسوردشون رو در ببیاریم. خوب برنامه هایی که دانلود میکنیم exe هست دیگه !
دوست عزیز، یه کارهایی میشه کرد، اما به همین راحتی نیست. فقط هم از روی فایل Exe نیست!
مثلا فایل های DLL هستن، که بسیار مهم هستش.
اگه برنامه نویسی بلد باشی، خودت متوجه میشی...
برنامه نویسی یکم بلدم ولی خیلی خوب نیست میشه یکیم در مورد دستورات این برنامه و اینکه هر کدوم چه کاری میکنند توضیحی مقاله ای سایتی چیزی معرفی کنید که من با نحوه کار این برنامه درست حسابی اشنا بشم.!
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)