خواهش ميكنم دوست عزيز
حالا تونستي موفق بشي ؟
خواهش ميكنم دوست عزيز
حالا تونستي موفق بشي ؟
آره. قربونت برم.
ولي اون Acousticي كه گذاشته بودي. صدا رو واقعا دو برابر كرد؛ اما كيفيت رو مورد عنايت قرار داد. من متأسفانه HandsFreeم رو يه جايي جا گذاشتم. نتونستم با HF امتحانش كنم. به هر حال به نظرم Speaker خيلي مهم تر از HF باشه. به هر حال خيلي ازت ممنونم. الآن Acoustic اول همين تاپيك روشه. صدا رو خيلي افزايش نميده، اما كيفيتش ماهه. اگه يه Acoustic پيدا بشه كه هم كيفيت داشته باشه و هم صدا رو زياد كنه خيلي عالي ميشه.
گرچه فكر نمي كنم چنين چيزي وجود داشته باشه؛ چون اين مربوط به سخت افزاره.
راستي يه چيزي مثل Acoustic براي دوربين هم هست ديگه؟ اگه دوستان لطف كنن و براي K800i و براي K320i براي دوربين قرار بدن خيلي ازشون ممنونم. از وقتي به پسرخاله ام گفتم به شدت هوايي شده.
و يه مشكل دائمي ديگه. چرا اندازه ي فيلم برداري K800i اين قدر كوچيكه؟
ايمان...
Last edited by IM@N; 09-01-2008 at 10:07.
حيف اين سوني اريكسون كه فيلم برداريش ضعيفه
عكاسي با كيفيت خيلي خوب
و فيلمبرداري با كيفيت بد
شما الكي نگر چون نميتوني كيفيت فيلم برداري را بهتر كنه
يعني تا حالا كه چنين چيزي نيومده
البته در گوشيها با ورژن پايينتر مثلا 750 يا 810 پچ هست كه سايز فيلمبرداري را زياد ميكنه اما هيچ تاثيري در كيفيت فيلم برداري نداره
در مورد اكو استيك هم فعلا x800 بهترينه . حتما در هندز فري تست كن
در صدا اره صداش كيفستش پايينه
اگه خواستي آكواستيكهاي ديگه اي هم امتحان كن كه در صفحات قبلي مخصوصا اولهاش گذاشته شده
Acoustic4K800 و xaero_ma_loud و orginal w880 (+)_by B L A S T E R و بد نيستند
گل محمدی جون من این by blaster رو خودم همینجوری انداختم تنگش .....اسمش همون بدون blaster هست.orginal w880 (+)_by B L A S T E R![]()
منم منظورم اندازه بود. اگه درست بيان نكردم ببخشين. كيفيت رو كه خودمم گفتم. متأسفانه توي فيلم برداري SE قوي نيست. اگه براي اندازه باشه خيلي خوبه. ضمنا يه منوي درست و حسابي هم براي K320i پسرخاله ام مي خواستم. معذرت ميخوام. اگه بگين از كجا اين Driverها رو گير ميارين ديگه لازم نيست شما رو زحمت بدم. اگر هم محدوديتي در كاره اصلا اصراري نيست. هر جور خودتون راحتين.
golmohammadi عزيز. بازم بابت معرفي Acousticهاي جديد ممنونم.
راستي يه سئوال ديگه. از كجا بايد بفهمم. اون [به عنوان مثال] Acousticي كه باهاش صداي K800i رو زياد مي كنن؛ به يه گوشي ديگه مثل همين K320i مي خوره يانه؟
با تشكر!i!
ايمان...
ببینم توی این فایلهایی که داخل آکوستیک هست کدوماش مربوط به هندزفری میشه؟
Last edited by baba ghodrat; 10-01-2008 at 19:49. دليل: اشتباه لپی !!!
سلام به منم كمك كنيد
شما اين اكوستيك رو امتحان كن فكر كنم همين به دردت ميخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا با سلام خدمت همه دوستان عزيز
آيا ميشه صداي w880 رو هم زياد كرد
لطفا كمكم كنيد
ممنونم. دانلود ميكنم ببينم چه طوره.
آقايون اين پسرخاله ي ما، سرمون رو خورد. اگه يه نفر Driver براي افزايش Size فيلم برداري K800i و K320i داره. لطفا، خواهشا بذاره. يا اگه آدرسي هست كه بشه ازش Driver گير آورد بگين لطفا تا خودم بگردم.
ايمان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)