تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 272 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

خییییییییییییییلی کم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

پيش فرض

دیگه واقعا نمی دونم چی باید گفت .
    کاری که نمیشه کرد ولی بیاین یه متن با هم بنویسیم و یکیمونم به زبان انگلیسی ترجمش کنه بفرستیم به ایمیل خوزه ( ها e سنبولیک بید ) . و بگیم که خیلی از رفتنش از چلسی ناراحتیم و براش آروزی موفیت می کنیم . نمی خوام بگم اثر داره ولی خوب عوضش کلاس داره . شایدم یکم آروم بشیم !!

پایه اید ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

7

من یکی که از live score بازی رو دنبال کردم ... چون قادر به دیدن بازی نبودم ... شنیدنم خیابانی دوباره اون دهنه گشادشو باز کرده باز چرت و پرت گفته ! آره ؟

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دیگه واقعا نمی دونم چی باید گفت .
    کاری که نمیشه کرد ولی بیاین یه متن با هم بنویسیم و یکیمونم به زبان انگلیسی ترجمش کنه بفرستیم به ایمیل خوزه ( ها e سنبولیک بید ) . و بگیم که خیلی از رفتنش از چلسی ناراحتیم و براش آروزی موفیت می کنیم . نمی خوام بگم اثر داره ولی خوب عوضش کلاس داره . شایدم یکم آروم بشیم !!

پایه اید ؟؟؟؟
    کار وخیمتر از حرفهاست حتی اگر کل خبر گذاری های کته کلفت هم زمان کار مسئولای چلسی رو نقد کنن باز هم بعید هست هیچ اتفاقی بیافته .

من یکی که از live score بازی رو دنبال کردم ... چون قادر به دیدن بازی نبودم ... شنیدنم خیابانی دوباره اون دهنه گشادشو باز کرده باز چرت و پرت گفته ! آره ؟
    آره دقیقا" .
    ولی یه کار بهتر هم میشه کرد هممون زنگ بزنیم روابط عمومی شبکه دره پیتی 3 بعد بگیم دیگه این خیابونی با اون دزدک ( مزدک ) رو واسه بازی های چلسی نذارن ! چطوره ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وای خدا اون از رفتن مورینیو این هم از باخت چلسی نتیجه هم تا حدی معلوم بود بدون مورینیو.................
    من که میگم رفتن مورینیو هیچ دخلی به باخت چلسی نداره اگه خوزه هم بود بالاخره دوتا می خوردید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

نه بابا هیچ کدوم نمی دونستن باید چی کار کنن هر کی واسه خودش یه کاری می کرد هماهنگ نبودن
    فقط خوزه

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من که میگم رفتن مورینیو هیچ دخلی به باخت چلسی نداره اگه خوزه هم بود بالاخره دوتا می خوردید
    عمرااااااااااا

خوزه اگه هیچی هم بازیکن نداشته باشه عمرا به منچستر نمیبازه.... اینو قبلا ثابت کرده بود

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

13 احتمال حضور مورينيو در بوندس ليگا

خوزه مورينيو، سرمربي جدا شده چلسي اعلام كرد ديگر قصد حضور در ليگ برتر را ندارد و علاقه‌مند است در بوندس ليگا يا سري آ- مربيگري كند.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خوزه مورينيو كه بالاخره كارش با ابراهيموويچ مالك متمول چلسي به بن بست رسيد و آبي‌ها را ترك كرد در نظر دارد در آينده بين آلمان و ايتاليا يكي را برگزيند اما به هيچ وجه راضي نيست ديگر در انگليس مربيگري كند. يكي از دلايل اين پرتغالي آموختن زباني جديد است. مورينيو گفت: بايد بين ايتاليا و آلمان يكي را برگزينم. اگرچه الان از اسپانيا، انگليس و فرانسه پيشنهاداتي دارم امانمي‌خواهم به آنها فكر كنم.

پروفشنال M I S H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

منم از رفتن خوزه مورینیو از تیمتون ناراحتم حالا برای چی؟
    1. تا وقتی خوزه مربی چلسی بود، انگلستان یکی از معدود لیگ هایی بود که اصولا 4 مدعی قهرمانی داشت( من یو، چلسی، آرسنال، لیورپول)
    2.خوزه سبک جدیدی از فوتبال را در چلسی به نمایش گذاشت و دیگر تیم ها را مجبور به پیشرفت کرد
    3. حالا که خوزه رفته سطح لیگ میاد پایین
    4. فکر نمی کنم چلسی با این مربی به جایی برسع
    5. حساسیت لیگ هم مثل قبل نیست
    6. کری ها هم کمتر میشه!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

13 شايعات ضد و نقيض در خصوص حضور هيدينك در چلسي

رومن آبراموويچ، مالك روس چلسي از احتمال حضور گاس هيدينك روي نيمكت مربيگري باشگاه خبر داد

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ روزنامه ميل آن ساندي در خبري آورده است كه اگر آبراموويچ بتواند با توجه به موقعيت سياسي‌اش در روسيه بقيه قرارداد هيدينك را باز خريد كند، مي‌تواند او را به عنوان سرمربي بعدي آبي‌ها معرفي نمايد، البته فدراسيون فوتبال روسيه توقع دارد كه گاس قراردادش را تا سال 2010 تمديد كند.
    جالب اينجاست كه خود هيدينك احتمال انتقالش به چلسي را تكذيب كرده و اظهار داشته از حضور در كنار تيم ملي روسيه لذت مي‌برد و قصد ندارد حرفه‌اش را در جايي ديگر ادامه دهد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •