خییییییییییییییلی کم !![]()
خییییییییییییییلی کم !![]()
دیگه واقعا نمی دونم چی باید گفت .
کاری که نمیشه کرد ولی بیاین یه متن با هم بنویسیم و یکیمونم به زبان انگلیسی ترجمش کنه بفرستیم به ایمیل خوزه ( ها e سنبولیک بید ) . و بگیم که خیلی از رفتنش از چلسی ناراحتیم و براش آروزی موفیت می کنیم . نمی خوام بگم اثر داره ولی خوب عوضش کلاس داره . شایدم یکم آروم بشیم !!
پایه اید ؟؟؟؟![]()
من یکی که از live score بازی رو دنبال کردم ... چون قادر به دیدن بازی نبودم ... شنیدنم خیابانی دوباره اون دهنه گشادشو باز کرده باز چرت و پرت گفته ! آره ؟![]()
کار وخیمتر از حرفهاست حتی اگر کل خبر گذاری های کته کلفت هم زمان کار مسئولای چلسی رو نقد کنن باز هم بعید هست هیچ اتفاقی بیافته .
آره دقیقا" .
ولی یه کار بهتر هم میشه کرد هممون زنگ بزنیم روابط عمومی شبکه دره پیتی 3 بعد بگیم دیگه این خیابونی با اون دزدک ( مزدک ) رو واسه بازی های چلسی نذارن ! چطوره ؟!![]()
من که میگم رفتن مورینیو هیچ دخلی به باخت چلسی نداره اگه خوزه هم بود بالاخره دوتا می خوردید![]()
نه بابا هیچ کدوم نمی دونستن باید چی کار کنن هر کی واسه خودش یه کاری می کرد هماهنگ نبودن
فقط خوزه
عمرااااااااااا
خوزه اگه هیچی هم بازیکن نداشته باشه عمرا به منچستر نمیبازه.... اینو قبلا ثابت کرده بود![]()
خوزه مورينيو، سرمربي جدا شده چلسي اعلام كرد ديگر قصد حضور در ليگ برتر را ندارد و علاقهمند است در بوندس ليگا يا سري آ- مربيگري كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خوزه مورينيو كه بالاخره كارش با ابراهيموويچ مالك متمول چلسي به بن بست رسيد و آبيها را ترك كرد در نظر دارد در آينده بين آلمان و ايتاليا يكي را برگزيند اما به هيچ وجه راضي نيست ديگر در انگليس مربيگري كند. يكي از دلايل اين پرتغالي آموختن زباني جديد است. مورينيو گفت: بايد بين ايتاليا و آلمان يكي را برگزينم. اگرچه الان از اسپانيا، انگليس و فرانسه پيشنهاداتي دارم امانميخواهم به آنها فكر كنم.
منم از رفتن خوزه مورینیو از تیمتون ناراحتم حالا برای چی؟
1. تا وقتی خوزه مربی چلسی بود، انگلستان یکی از معدود لیگ هایی بود که اصولا 4 مدعی قهرمانی داشت( من یو، چلسی، آرسنال، لیورپول)
2.خوزه سبک جدیدی از فوتبال را در چلسی به نمایش گذاشت و دیگر تیم ها را مجبور به پیشرفت کرد
3. حالا که خوزه رفته سطح لیگ میاد پایین
4. فکر نمی کنم چلسی با این مربی به جایی برسع
5. حساسیت لیگ هم مثل قبل نیست
6. کری ها هم کمتر میشه!
رومن آبراموويچ، مالك روس چلسي از احتمال حضور گاس هيدينك روي نيمكت مربيگري باشگاه خبر داد
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ روزنامه ميل آن ساندي در خبري آورده است كه اگر آبراموويچ بتواند با توجه به موقعيت سياسياش در روسيه بقيه قرارداد هيدينك را باز خريد كند، ميتواند او را به عنوان سرمربي بعدي آبيها معرفي نمايد، البته فدراسيون فوتبال روسيه توقع دارد كه گاس قراردادش را تا سال 2010 تمديد كند.
جالب اينجاست كه خود هيدينك احتمال انتقالش به چلسي را تكذيب كرده و اظهار داشته از حضور در كنار تيم ملي روسيه لذت ميبرد و قصد ندارد حرفهاش را در جايي ديگر ادامه دهد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)