تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 211 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2108

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه منچستر يونايتد: Manchester United F.C. News

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

من مطمئنم عادل طرفداره بارسلون همون موقع پیوستن رونالدینیو به بارسلون گفت که تیمش بعد گرفتن رونالدینیو و چند ستاره دیگه فصل بعد تیمی جلودارش نیست اگه دقت کرده باشین از گزارش بازیهای بارساش متوجه میشین
    اینا رو ولشون کنید ارزش بحثو ندارن خصوصا خیابانی و امثالهم
    ای به بارسلون بخوریم آبروی اینم ببریم دلم خنک میشه
    من جای تیمای دیگه بودم میرفتم دعا میکردم حداقل حالا به منچستر نخوریم
    توی این چند سال اینقدر منچستر رو پر قدرت و پرمهره منظورم بازیکنای قابل اتکای زیاد ندیده بودم
    همیشه گفتم و میگم هر چی داریم از خیر سره فرگی کبیره
    واقعا دم همشون گرم
    کاش فصل بعد از دست براون پارک و ساها راحت بشیم ساها بازیکن خوبیه ولی یه بازی میکنه ده بازی مصدوم میشه اون دوتا هم که مشخصه براون در حد نصرتیه پارک هم در حد ما نیست

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آقا بيخيال كه كي طرفدار كيه فقط اين خياباني محو بشه باقي رو وللش

خدا كنه سر فينال خروسك بگيره تا نزارنش

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خدا کنه ولی باید بگم بکام جان ایول خیلی با حات موافقم عجیب موافقم اول که بگفته ساکی هر تیمی که این فصل به منچستر بخوره از شانس بدش است که با بهترین تیم جهان روبرو شده....
    خدا کنه که براون رو بندازنش و بجاش یکی دیگه بگیرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

به !
    چه تيمي داريم .واقعاً دمش گرم.دم همه منچستريام گرم.
    طبق آمار بهترين تيم جهان تو اين 2 ماه اخير بوده.
    رم چيه ديگه بابا منتخب جهانم ديگه به پاش نمي رسه(چون خودش منتخبه جهانه)
    خيلي عالي بازي ميكنن من واقعآً از ديدن بازياش به معناي واقعي كلمه لذت ميبرم.

!MANUTD AND NO MORE

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

خاهش میکنم احمدجان
    یه نگایی به پستهای که زدیم تو این چند وقته بندازید!!
    یه چیزی خیلی توشون مشخصه چیزی که این چند وقته خیلی منو ترسونده میدونید چیه یه لحظه پستهای بالا رو مرور کنید یه چیز خیلی بد توشون مشخصه یه چیز بد و اونم چیزی نیست جز غرور نمیدونم وقتی میگم میترسم واقعا میترسم چون به منچستر تعصب دارم تنها تیمی که دوسش دارم شاید باور نکنید من حتی طرفدار تیمای ایران و حتی تیم ملیش هم نیستم چون معتقدم آأم باید واسه کسی تره خرد کنه که ارزش داشته باشه نه واسه کسایی که خیلی زود خودشونو گم میکنن و یادشون میره کین و کجان تا حالا چندین پست وتاپیک تو همین پی سی ورد درباره نقد یا ضد یا هرچی که میخاید اسمشو بذارید و به اصطلاح فوتبال ایران زدم ولی کو گوش شنوا البته من نمیگم همه حرفام درسته ولی هر کدوم از شما واقعا بشینه و پیش خودش فکر کنه مطمئنم خیلی دیدگاه حداقل فوتبالیش عوض میشه حداقل. تقصیر کسی هم نیست ما با اینا بزرگ شدیم ترک عادت هم سخته ولی من این کارو کردم سه سال پیش دیگه بسه هر جا پست وتاپیک در این باره زدم چی بگم جو خودتون میبیند چه جوریه متاسفانه تعصب بیجا چشم آدم رو کور میکنه ببخشید سرتونو درد اوردم بخدا فشار بم میاد وقتی میبینم تو جامعه چقدر درباره فوتبال ایران( کاش میشد کلمه دیگری بجاش استفاده کرد چون فوتبال حیفه ) بحث میکنن ارزششو نداره خودتونم میدونید خوب میدونید با این بازیکنا وتیما
    ببخشید هی میخام ننویسم نمیشه بسه بسه بگذریم چون جز اعصاب خردی چیزی برام نداره....
    خوب منچستر چی میگفتم اره غرور از این غرور خیلی میترسم امیدوارم گریبان تیمو نگیره خیلی قدرتش زیاده اونقدر که تا حالا چندین و چند بار دیدم فرگوسن رو زمین زده حتی اونم نتونسته کاری کنه
    خدا کنه غرور سراغ منچستر نیاد
    بازم ببخشید ولی یه کم به چیزایی که گفتم ونگفتم(منظورم اینه خودتون میتونید با یکم فکر بهشون برسید) فکر کنید نه برای اینکه من ازتون خاستم برای خودتون بخونید و حداقل 5 دقیقه راجع یشون فکر کنید

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

Middlsbro V UNITED
    یکشنبه ساعت17:00
    به وقت تهران

* البته بازی در الترافرد نیست *

با آرزوی پیروزی های پی در پی منچستر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sherpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    بارگاه سوم

پيش فرض When the Reds Go Marchin In

When the Reds Go Marchin In
    این سرود تغییر شکل یافته سرود قشنگ و معرف
    When the Saints Go Marchin In
    استکه در اکثر استادیوم های ورزشی انگلیس هواداران انگلیسی برای تیم محبوب خود میخونند.

این ورژن من یونایتدی اونو میتونید اینجا ببینید !
    ht tp://youtube.com/watch?v=bjGF6KtVZjA&feature=related
    ( فاصله بین تی ها حذف کنید )
    خلاصه هرچه تونستند بار مرزی ساید و تیمهاش کرده اند !

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sherpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    بارگاه سوم

پيش فرض

نکته جالبش اینه که این اجرا (سالنی) در باری بنام Bishops Blaize قبل از بازی با روم بوده ولی بدو بیراهاش نصیب لیورپول و اورتون شده !
    Last edited by Sherpa; 05-04-2008 at 12:57.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

صد در صد باهات موافقم بکام جان پدر این غرور بسوزه که ما که از لیگ قهرمانان اوت شدیم از دست غرورمون بود...
    خدا کنه که منچستر با همین اعتماد به نفسش بازی کنه و بدون غرور همه رو بزنه و بره و قهرمان شه...

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

Player Ratings: Middlesbrough 2-2 Manchester United

MIDDLESBROUGH
    Mark Schwarzer: 7 – Had little chance with either goal but did well with everything else that was thrown at him in tricky conditions.
    Luke Young: 5.5 - Good block on Rooney in first half and coped well against Ronaldo and Giggs. Booked for crunching challenge on Evra, and struggled in the final 30 minutes.
    David Wheater: 7 - Another solid performance by the young man with the growing reputation.
    Emanuel Pogatetz: 7 - Defensively sound and had a great opportunity to put the home side ahead at the start of the second half.
    Andrew Taylor: 5.5 - Lucky to get away with a handball at the end of the first half and struggled at times against Rooney. Not the most consistent of displays.
    George Boateng: 6.5 - Lost Ronaldo for the goal, but became a greater influence as Boro took control of the first half. Booked for foul on Evra.
    Gary O’Neil: 7.0 - Got into some promising crossing positions and put some great balls in for Alves, great through ball to Aliadiere for first goal.
    Julio Arca: 7 – A tidy performance.
    Jeremie Aliadiere: 8 - Missed a glorious chance to equalise in the first half. Two nice touches to put Alves through for his goals and combined well with the big Brazilian throughout.
    Alfonso Alves: 9 - A Ronaldo-esque free kick in the first half was swiftly followed by two fine goals, both finished expertly. An impressive performance by the Brazilian who was eventually replaced by Tuncay to a standing ovation by the home crowd.
    Stewart Downing: 7.5 - Had the pace to beat Wes Brown but inconsistent with his crossing. Had chances to score himself but couldn’t beat Van der Sar.
    Substitutions:
    Tuncay 6.5 – Replaced Alves with ten minutes to go and almost scored in the dying seconds.
    MANCHESTER UNITED
    Edwin Van der Sar: 8 – A strong performance from the Dutchman. Had no chance with either goal but made a string of fine saves from Alves and Downing to keep United in the game.
    Wes Brown: 6 - Not his best game for United, perhaps the news that Gary Neville is finally nearing fitness has upset him. Beaten by Aliadiere in the air for flick on for second goal and frequently lost his man at set pieces.
    Rio Ferdinand: 6.5 - Had a difficult afternoon up against the impressive Alves. Couldn’t catch the Brazilian for the second goal and limped off after 70 minutes which will worry Alex Ferguson especially with Vidic out injured and Roma the visitors in midweek.
    John O’Shea: 4 - In for the injured Vidic but a poor performance from the Irishman. Looked shaky all afternoon, was frequently caught out of position. Made some poor clearances too.
    Patrice Evra: 6.5 - A bruising afternoon for the Frenchman, who has the victim of a number of tough challenges. Should have got closer to O’Neil at times but did prove an attacking force on the left hand side.
    Cristiano Ronaldo: 7.5 - Another game, another goal for the Portuguese. Involved in all the best parts of United’s play, his pace a constant threat to the Boro defence.
    Paul Scholes: 6.5 – A tidy performance from the midfielder, his passing as always was immaculate and he rarely gave the ball away.
    Michael Carrick: 7.5 – One of United’s better performers. He set up Ronaldo nicely for opener and provided some incisive passes. Influence waned in the second half.
    Ryan Giggs: 4.5 - More evidence that he is a declining force in the United side, his passing was not up to scratch and he frequently gave the ball away.
    Wayne Rooney: 7.5 - Booked for late challenge on Schwarzer and was having a frustrating afternoon until he popped up to equalise for the Red Devils. Never stopped trying and could have won it with only minutes to go but header saved by Schwarzer.
    Carlos Tevez: 5 - Busy and determined at times but did little and was replaced by Park just after the hour mark.
    Substitutions:
    Ji-Sung Park: 7.5 - Replaced Tevez and immediately added energy to the United attack. Perhaps more importantly, set up the equaliser for Rooney.
    Owen Hargreaves 7 – Replaced John O’Shea and operated as right. Helped United look a more solid unit at the back.
    Gerard Pique: 7 - Replaced injured Rio Ferdinand and along with Hargreaves and helped firm up a defence that had looked shaky at times in the second half. Some good substititions from Sir Alex helped turn the tide in the second half.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •