تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 229 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

البته به من ربطی نداره ! ولی شوچنکو از چلسی به میلان پیوست. به نقل از گل. رسما

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شوچنکو رسما به میلان پیوست

سرانجام میلان و شوا به چیزی که می خواستند رسیدند, این بازیکن به میلان برمی گردد.
    چلسی اعلام کرد که این بازیکن در صورت موفقیت در آزمون های پزشکی به سن سیرو خواهد رفت.
    یکی از انتقالاتی که در طول تابستان حرفهایی در موردش شنیده میشد سرانجام به نتیجه رسید. قبل
    از اعلام چلسی پیوستن این اوکراینی به میلان بسیار محتمل به نظر می رسید.
    اگر چه باشگاه چلسی اعلام کرده بود برای انتقال شوا به میلان با سران این باشگاه به توافق نرسیدند.
    روی سایت رسمی باشگاه به این صورت گزارش شد : " باشگاه چلسی به توافقاتی برای بازگشت شوا
    به میلان رسیده است. جزئیات این توافق محرمانه باقی خواهد ماند."
    " انتقال بعد از موفقیت این بازیکن در آزمون های پزشکی انجام خواهد شد."
    همچنین سایت رسمی میلان هم نوشت : " آ.ث میلان اعلام میکند باشگاه برای بازگشت شوچنکو با چلسی
    به توافق رسیده است."

منبع : Goal
    Last edited by آرش-19; 24-08-2008 at 15:24.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

با اومدن شوچنکو، دوباره میلان، همون میلان قبل شد.. (شایدم بهتر از قبل)
    کاکا، رونالدینهو، شوچنکو و .....

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شوچنکو که همون بازیکن قبل نیس
    به نظر من پاتو بهتره

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

به نظرم شوچنکو از نظر روحی وقتی برگرده میلان، دوباره همون شوچنکو سابق میشه.. وقتی تو چلسی بود و بهش درست بازی نمیرسید، میخواست تا تو زمین اومد گل بزنه، به خاطر همین با استرس بازی میکرد.. ولی میلان یه جورایی خونه ی خودشه. به خاطر همین بدون استرس و با روحیه ی بالا بازی میکنه که همین امر میتونه واسه خوب بازی کردنش مؤثر باشه..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض رونالدينيو: قهرماني متعلق به ميلان است

رونالدينيو جادوگر باشگاه ميلان بعد از كسب مدال برنز بازي‌هاي المپيك پكن همراه با تيم ملي فوتبال برزيل، به ايتاليا بازگشته و خود را براي قهرماني در ليگ سري آ باشگاههاي اين كشور آماده مي‌كند.

وي با توجه به عملكرد خوبي كه در تركيب تيم برزيل داشت، در شرايط آمادگي بالايي بسر مي‌برد و از اعتماد به نفس خوبي هم برخوردار است، چنانچه از همين الان اطمينان دارد قهرماني در ليگ كالچو متعلق به ميلان است.

به گزارش سايت گل، اين درحالي است كه ميلان وضعيت مطلوبي در اردوي پيش از فصل نداشته اما به اعتقاد رونالدينيو، موتور روسونري‌ها با شروع فصل جديد به حركت درخواهد آمد.

وي به روزنامه كوريره دلو اسپورت گفت: -كاملا آماده ام و مي‌خواهم برابر بولونا بازي كنم. به نظرم حق با پاتو است. ميلان در اين فصل قهرمان خواهد شد و پتانسيل قهرماني را داراست.>
    هافبك نفوذي ميلان ادامه داد: -تيم ما بهترين گروه بازيكنان را دارد و همه در اعماق ضمير خود مي‌دانيم كه مدعي قهرماني هستيم اگرچه بايد اين ادعا را در زمين ثابت كنيم.>
    رونالدينيو در تابستان جاري از بارسلونا به ميلان ملحق شده و نسبت به زماني كه در نيوكمپ بود، بسيار متفاوت به نظر مي‌رسد.

وي اكنون آماده تر و باانگيزه تر از قبل نشان مي‌دهد.

هدف اصلي تيم ميلان در فصل جاري، موفقيت در ليگ كالچو است و در اولين مسابقه برابر بولونا به ميدان مي‌رود.

منبع : ایرنا

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میلان خانه شوچنکوست - گالیانی

بعد گفتگوهای زیاد برای بازگشت شوا به میلان, ناگهان اعلام شد که دو طرف برای این انتقال به توافق
    رسیدند, این خبر که بیشتر شبیه یک سوپرایز بود دیشب اعلام شد و مثل همیشه اولین کسی که
    نظرش را در این مورد اعلام کرد نایب رئیس میلان, آدریانو گالیانی بود.
    " بعد از مکالمات تلفنی بسیار زیاد در طول روز سرانجام با چلسی به توافق رسیدیم. آندره به جمع روسونری ها
    برمی گردد. او فردا در میلان خواهد بود و دوشنبه در تست پزشکی شرکت می کند و دوشنبه قراردادش را امضا
    می کند. سه شنبه هم در خدمت تیم و آنجولتی در تمرینات خواهد بود."
    گالیانی همچنین گفت که از بازگشت شوا بسیار هیجان زده شده است: " برلوسکونی و من خوشحال هستیم,
    همچنین مربی هم خوشحال است, بنابراین طرفداران هم باید خوشحال باشند. فکر میکنم میلان تنها تیمی باشد
    که سه برنده توپ طلایی را در خدمت دارد."
    " دو سال پیش آندره مرتکب اشتباه شد و از میلان جدا شد, من فکر میکنم که تو این دو سال فهمیده که میلان خانه
    اوست. او یک تصمیم اقتصادی گرفت و میلان را تزک کرد اما در حال حاضر نکته اصلی این است که به میلان برگشت."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

احساس میکنم جام قهرمانان را بالا برده ام - شوچنکو

شوا اولین نظرش رو در مورد برگشت به میلان بیان کرد. این بازیکن از سال 99 تا 2006 که میلان را به قصد
    چلسی ترک کرد, به عنوان یکی از ستارگان فوتبال جهان شناخته میشد.
    ا. گفت : " همه چیز خوب پیش میره. من خوشحالم, همیشه امیدوار بودم که بتوانم به میلان برگردم و دیروز
    آرزو می کردم که مذاکرات برای این اتقال به خوبی به پایان برسد."
    " برای من مثل این است که جام قهرمانان را بالا سر برده ام. اوضاع کمی پیچیده شد ولی دوباره همه چیز روبرا
    شد و من واقعا خوشحالم."
    میلان در ابتدا این بازیکن را به صورت قرضی می خواست, اما چلسی فقط دنبال قرارداد دائمی بود.
    به هر صورت به نظر می رسد که همه چیز بعد ملاقات دو میلیاردر, برلوسکونی و آبرامویچ به خوبی پیش رفت
    و در حال حاضر شوا بازیکن میلان است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آنجلوتی : امیدوارم رم پیروز شود

فاتح اسکودتو و جام حذفی ایتالیا امشب در استادیوم المپیکو در چهار چوب سوپر جام ایتالیا به میدان میروند.
    آنجلوتی دو دلیل برای طرفداری از رم دارد. اول از همه این که هشت سال, از سال 79 تا 87 برای این تیم بازی کرده
    و به یک اسکودتو و چهار جام حذفی دست پیدا کرده است. دوم اینکه او مربی تیم رقیب اینتر است.
    او گفت : " فکر نمی کنم که شرایط رم برای این مسابقه ایده آل باشد."
    همچنین ادامه داد : " اینتر پتانسیل تهاجمی فوق العلاده بالایی دارد, دفاع این تیم هم عملکرد بسیار خوبی دارد."
    " رم باید منتظر بهبود و بازگشت توتی از مصدومیت و همچنین مچ شدن باپتیستا با تیم باشد. با این دو بازیکن رم به
    یک تیم در کلاس جهانی تبدیل می شود."
    " طبیعتا من دوست دارم که رم جام را بالای سر ببرد, دلیل این علاقه هم گذشته من با این باشگاه است.
    قانونا هم بهتر است قبول کنیم که تیم بهتر پیروز شود."

Last edited by آرش-19; 25-08-2008 at 09:50.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سیدورف : شوا هنوز می تواند بهترین باشد

شوچنکو بعد از پشت سر گذاشتن دو سال نه چندان خوشایند به میلان برگشت.
    این اوکراینی, دو سال پیش وقتی به چلسی پیوست یکی بزرگترین مهاجمان دنیا بود و چلسی
    برای به خدمت گرفتن این بازیکن 30 میلیون یورو خرج کرد. اما او در لیگ برتر فقط 9 گل در 47 بازی
    به ثمر رساند و عملکرد بسیار بدی را به نمایش گذاشت.
    برای خیلی ها این سوال به وجود آمده است که آیا شوچنکو به آمادگی سال 2004 که به توپ طلا
    دست پیدا کرد می رسد؟ عده ای معتقدند که او هرگز نمی تواند دوباره به روزهای اوج خود برگردد.
    اما سیدورف اینطور فکر نمی کند, او معتقد است که شکارچی اوکراینی تشنه موفقیت دوباره در ایتالیا
    و اثبات خودش است.
    این هلندی به خبرگزاری ها گفت : " آندره انگیزه زیادی دارد نشان بدهد چیزی که از او در لندن دیدیم
    حقیقت فوتبال او نبوده است."

Last edited by آرش-19; 25-08-2008 at 09:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •