دوست عزیز لطفا کریتون رو در تاپیک خودتون انجام بدین نه اینجا
ما که مساوی کردیم ... اونم جلوی تیم تماما تدافعی ولی .....
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
دوست عزیز لطفا کریتون رو در تاپیک خودتون انجام بدین نه اینجا
ما که مساوی کردیم ... اونم جلوی تیم تماما تدافعی ولی .....
نه بابا اشکان هم از خودمونه
منظورش با اون استقلالیه بود![]()
حسن بیادی از آنچه كه افزایش هجمه و حملات برخی رسانهها علیه خود میخواند به شدت انتقاد كرد.
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با اشاره به مطرح شدن شایعهی تغییر اعضای هیات مدیره پرسپولیس گفت: بحث دو شغله بودن من مطرح شده است. اگر قرار است با این استدلال از پرسپولیس جدا شوم سایر اعضای هیات مدیره نیز چنین شرایطی دارند. متاسفانه پس از آن كه كاندیداتوری خود را در ریاست فدراسیون فوتبال اعلام كردم گروههایی كه احتمالا هزینههای هنگفتی را برای رسیدن به پست ریاست فدراسیون فوتبال كردهاند، شروع به تخریب علیه من كردند و به دلیل آن كه بخشهای قضایی به سرعت این گونه مسایل را بررسی نمیكنند این مساله باعث شده كه هجمهها علیه من افزایش پیدا كند.
وی افزود: پس از آن كه اعلام كردم قصد حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال را دارم از سوی برخی رسانهها از قول من صحبتهایی را مطرح كردند كه من این مساله را تكذیب كردم. پس از آن بحث كنار گذاشته شدن من از هیات مدیره مطرح شده است.
وی افزود: از سوی چند رسانه منتسب به گروههایی كه احتمالا هزینههای زیادی برای رسیدن به پست ریاست فدراسیون فوتبال انجام دادهاند مطرح شده كه من با حمایت دولت قصد حضور در انتخابات ریاست فدراسیون را دارم، در حالی كه بارها تاكید كردهام به عنوان كاندیدای مستقل وارد انتخابات خواهم شد و قصدم از حضور در انتخابات، ایجاد مدیریتی تحول گرا برای ساختار شكنی در فوتبال ایران و ریشه كن كردن فساد و دلال بازی است.
بیادی در پایان گفت: از یك سایت خبری و یك روزنامهی ورزشی به دلیل انتشار صحبتهای خلاف واقع و اكاذیب شكایت خواهم كرد و این مساله را با جدیت پیگیری میكنم.
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس امروز با حضور در فدراسیون فوتبال مدارك لازم جهت ثبت نام در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال را تحویل گرفت و طی دو روز آینده به طور رسمی به عرصه انتخابات وارد خواهد شد.
این از فوتبال هیچی حالیش نیست می خواد کاندید ریاست فدراسیون فوتبال بشه!! من از این آدم اصلا خوشم نمیاد !
منم به طرز خوفناکی ازش متنفرم
خیلی عشق دوربینه
حد اقل کاشانی زیر زیری یه کارایی میکنه که بهنفع پرسپولیسه![]()
ببینید بیاید یه کم بحثو فنی کنیم.به نظرم اصرار قطبی بر استفاده از دو هافبک دفاعی در مابل همه تیمها نتیجه بخش نیست.در مورد آبیها هم باید بگم لطفا برن بیرون.خوبی ما پرسپولیسها اینه که چون خونمون قرمزه همیشه با همیم.همین الان تو تاپیک اونا بین طرفدارای حجازی و قلعه نویی دعواست.
منم باش شما موافقم
هر چند که این کار به خط دفاع کمک کرده
ولی در کل فکر کنم میخواد از همه ی ستاره هاش استفاده کنه
مطمئن باشین اگه کریم یا فرزاد خدایی نکرده مصدوم بشن
هافبک دفاعی رو یکی میکنه
تازه الونگ هم هست که خداییش خیلی توپه.جلوی تیمایی مثل راه آهن غلطه ولی جلوی مثلا سپاهان عالیه.
شما خودت یکی از کسایی بودی که اومدی توی تاپیک ما پست دادینبینم دیگه اونورا پیدات بشه
درضمن شما هم اگه یکی دو بازی رو ببازید باز درگیریه طرفدارای پروین و غیر پروینی ها پیش میاد . مثل اینکه سالای قبلو یادت رفته. عزیزم شما با امضات حال کن
نمیخوام اینجا پست بدم ولی آدمو مجبور میکنین جواب بده . شرمنده
خوب این فری جون هم که اخطار شدیدالحنی از مدیرا گرفته مسلما دیگه خدا رو شکر اینورا پیداش نمیشه.
آخر هم معلوم شد که گل درست پرسپولیس در دقیقه 8 خطا گرفته شد وگرنه پرسپولیس این بازی رو با اختلاف دو سه گل می برد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)