سلام
کسی می دونه gold member لایو 1 سالشو کجا ارزون تر میدن؟
من گلدم تموم شد الان نمی تونم بازی کنم از یکی که داشت قیمت کردم می گفت 75 تومن![]()
سلام
کسی می دونه gold member لایو 1 سالشو کجا ارزون تر میدن؟
من گلدم تموم شد الان نمی تونم بازی کنم از یکی که داشت قیمت کردم می گفت 75 تومن![]()
قیمتش به نظر من خوب بوده
اینجا رو ببین میده 80 تومان
البته جای دیگه هم بوده 3 ماهه میدادا 22 تومان که بازم 12 ماهش میده همین قیمتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جا 52 تومن میدهa m e - i r . c o m /Time-Cards/XBOX-LIVE-Cardsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موقع sign up تو لایو چه کشوری رو انتخاب کردی مواظب باش اشتباه نخری
قیمت PSN Card هاشم خوبه
Last edited by Bs_panzer; 16-04-2010 at 13:12.
سلام دوستان یه چنتا سوال داشتم من تازه ایکس باکس الیت خریدم وهنوز هیچی ازش نمی دونم یه جنتا سوال داشتم که اگه کامل جوابمو بدین ممنون میشم
میخوام بدونم که اگه من برای اولین بار وصل بشم به xbl بن میشم؟؟؟؟؟؟
ولی اینو بگم که من اثلا نمی خوام انلاین بازی کنم فقط میخوام برم xbl که اهنگو فیلمو تمو...... دانلود کنم همین
بعد اگه مثلا بن بشم فقط دیگه نمی تونم xbl برم یا ایکس باکسمم دیگه کار نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟
بعد این اکانتایی که شما ها میخرین برای چی هست فقت برای بازی کردن انلاین هست؟؟؟؟؟؟؟
من اگه بخوام بازی دانلود کنم یا تمو هرچیز دیگه ای بازم باید اکانت بخرم؟؟؟؟؟؟
راستی اینم بگم حتی چتم نمی خوام بکنم فقط وفقط برای دانلود اینچی زایی که گفتم میخوام به xbl وصل بشم
هالا ممنون میشم که جواب سوال هامو کامل بدین دوستان ومنو راحنمایی کنین کامل مرسیییییییی
دوستای گولم یه چنتا سوال دیگه به ذهنم رسید که اگه اوناهم جواب بدین ممنون میشم
میشه یکی یه توضیح کاملی راجبه تمامه این اصتلاحاتی که راجبه ایکس باکس و xbl میگینو توضیح بده چون من اثلا هیچی راجبه اینای که شماها میگین نمیدونم چون تازه کارم وهنوز چیزی از اینا سر در نمی یارم.. مثلا همین Ping یا فیریم ور LT و ...... اگه بگین ممنون میشم![]()
قربون شكلت برم اين fontـت رو كوچيكتر ميكردي !
شما فقط ميتوني Demoـه بازي هارو از لايو به صورت مجاني دان كني و براي بقيه چيزها بايد Microsoft Point داشته باشي كه ميتوني از سايت هاي مختلف خريداري كني . در مورد بن شدن يا نشدن تجربه نشون داده كه اگه شما بازي رو فقط آفلاين بازي كني و موقع وصل شدن به لايو در حال بازي كردن نباشي امكان نداره بن بشي . حتي اگه بازي رو هارد نصب باشه اما ميگن براي احتياط بيشتر وقتي ميخواين به لايو وصل شين اگه ميدونين ديسك بازي مشكل داره اونو از هارد پاك كنين . LT هم اگه ديسك بازي ها 100% براي لايو امنيت داشته باشن شما بن نخواهي شد اگه بخواي آنلاين بازي كني . اگر هم بن شي ديگه نميتوني به لايو وصل بشي .
مرسی که جواب دادی. خوب هالا به چیز دیگه دوست گلم منظورت از اینکه میگی دیسک بازی ها مشگل داشته باشه باید پاکشون کنم از رو هاردم بد برم لایو ینی چی؟؟؟؟؟؟
بدشم میگم من فقط و فقط میخوام برم لایو که اهنگ بازی ها فیلماشون دموی خوده بازی ها و تمو ازین جور چیزا دانلود کنم واثلا نمی خوام انلاین بازی کنم که خوب بقول شما برای این کارای ادی بن نمیشم خیالم راحت شد.
راستی میدونم که برای دانلود کردن خیلی چیزا باید پول داشته باشم میخوام بدونم این اکانتا چجوریه؟؟؟؟
اثلا داستانش چیه از کجاها باید بخرم مثلا اکانتا غیر از محدودیت استفاده زمانی مثا واسه یک ماه محدودیت های دیگه ای هم دارن
منظورم اکانت مثلا Gold یا غیره
راستی یه چیز دیگه میگم خوب شماکه میگی مثلا بازی هارو از رو هارد پاک کنم واسه امنیت بیشتر خوب میگم میشه یکاری کرد مثلا فلشو وصل کنم به عنوان هارد و هاردو از دستگاه جدا کنم بد که کارم تموم شد و از لایو خارج شدم دوباره هاردو بزارم سر جاش میشه اینکارو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا هنوز کسی جواب سوال هامو نداده؟؟؟؟
حالا این همه سوال کردم یه چنتا سوال دیگهم میخوام بپرسم
میگم من که میخوام وصل شم لایو ولی نه واسه بازی کردن انلاین فقط برای دانلودو..... میگم من که بازی هام رو هارد هست مشگل ایجاد نمی کنه که بن بشم ینی یا پاکشون کنم؟؟؟؟؟؟
هاشم کیه ؟؟؟قیمت PSN Card هاشم خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)