واقعا منم ماندم
n73
بد جوری خز شده طوری که حالم از نوکیا بهم می خوره
اخه قبلشم n70
داشتم اونم خز شد!!!!![]()
واقعا منم ماندم
n73
بد جوری خز شده طوری که حالم از نوکیا بهم می خوره
اخه قبلشم n70
داشتم اونم خز شد!!!!![]()
سلام
من مي خوام n73 بخرم به نظر شما گوشي خوبي هست .خصوصيات اصلشو برام بنويسيد
دوستم،
کل این تاپیک مربوطه به این قضیه، به صفحات اولیه مراجعه کنید کامل در مورد امکانات بحث شده، در مورد مقایسه هم این گوشی در تاپیک های متعدد با انواع گوشی ها مقایسه شده.
موفق باشید.
الان که فنلاندی نو پیدا نمیشه
مگه دسته دوم بگیری که فنلاندی باشه !
چرا دوست من فنلاندی اصل هم پیدا میشه ... اینقدر بدبین نباش ....
اگه خواستی بگو ادرسشم بهت بدم ....
من خودم 1 ماه پیش فنلاندی اصل خریدم همون زمانی که مه میگفتن فنلاندی وجود نداره به قول سامان هنوزم فنلاندی هست
به نظرم بهتره بگیم هنوز جنس خوبش هم پیدا میشه،مسئله اینه که تحت لیسانس خود نوکیا باشه حالا تو هرکجا!(قبلا کلی تو تاپیک های مختلف بحثش شد!)
حالا برفرض که فنلاد اصل رو از دست خود رئیس نوکیا بهتون بدن،چه فایده؟ما که چند ماه پیش خریدیم الان پشیمونیم چه برسه به حالا که کاملا تبدیل به خز شده
گوشي n73 موزيكال چطور خوبه يا نه من ميخواهم گوشي بخرم براي عكس برداري با كيفيت بالا من بيشتراز 380000هزار تومان پول ندارم لطفا من را راهنماي كنيد چه گوشي بخرم براي عكس برداري با كيفيت بالا به من گفتن گوشيn73 خيلي عالي هست به نظر شما چه گوشي بخرم
میتونم بپرسم چرا پشیمونی ...؟؟؟ احتمالا شما هم تحت تاثیر حرفای بقیه در مورد خز شدن و اینجور چیزا قرار گرفتی نه ..؟ دوست من بهت قول میدم 4 5 ماهه دیگه هم N95 خز میشه .. حاضرم قسم بخورم .. پس سعی کن دنبال این چیزا نباشی سعی کن با گوشیت حال کنی بی خیال بقیه ...
یله دوست من با اون رنج قیمت که گفتی بهترین گزینه برات N73 و K800 هست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)