تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 48 از 285 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

داره خودمونی میشه amiramirian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دبیرمون چند روز پیش رفته بوده سر یه کلاس و دیده بوده که یه بابایی کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال چاپ 86 رو داره (همه ما چاپ 85 رو داریم)
    ازش پرسیده از کجا گرفتی. گفته که از شیراز گرفتم.

دبیرمون گفت من سر سری یه نگاهی بهش انداختم و دیدم که شماره بعضی از صفحات عوض شده بود و تمرین‌هایی هم بهش اضافه شده بودند.

ببین روی جلد کتاب دیفرانسیل شما این‌ طوریه؟

در ضمن یکی از بچه‌ها می‌گفت که کتاب دیفرانسیل جدیدی توی اینترنت دیده.
    سلام عزیزم
    میتونی از این لینک کتابای درسی همه پایه ها رو دانلود کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی دیفرانسیل رو نزاشته و فکر نکنم جای دیگه ای هم گیر بیاریش تو نت!!
    be happy

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دبیرمون چند روز پیش رفته بوده سر یه کلاس و دیده بوده که یه بابایی کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال چاپ 86 رو داره (همه ما چاپ 85 رو داریم)
    ازش پرسیده از کجا گرفتی. گفته که از شیراز گرفتم.

دبیرمون گفت من سر سری یه نگاهی بهش انداختم و دیدم که شماره بعضی از صفحات عوض شده بود و تمرین‌هایی هم بهش اضافه شده بودند.

ببین روی جلد کتاب دیفرانسیل شما این‌ طوریه؟

در ضمن یکی از بچه‌ها می‌گفت که کتاب دیفرانسیل جدیدی توی اینترنت دیده.
    دوست عزیز یه تغییراتی کرده
    مثلا اصل کمال حذف شده
    در کتاب 85 قضیه هایی مطرح شده بود که اثبات نشده بودند
    ولی در 86 اثبات شدند
    بعضی از تمرین ها حذف و بعضی ها اضافه شدند
    ولی تغییر کلی نکرده

داره خودمونی میشه zoghal.akhte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پای پیاده نتوان رفت !...

پيش فرض

سلامzokooجان
    به سلامتی!!! منظورم اینه که شما بالاخره باید در یکسری ازمون های منظم شرکت کنی که پرسیدم ایا موسسه شما جزو اون موسسه هایی است که خودش ازمون های منظم بر پا کنه اگر نه باید برای روز جمعه هات یه فکری کنی که ازمون بدی واولین گزینه ها برای هرفردی میتونه سنجش مرحله ای ویا قلم چی باشه که البته با عرض پوزش در مورد هنر نمی دونم ازمون های کدوم موسسه معروف کشور معتبر تره ؟؟ جا داره این دوستان هم بیان کمک کنن!!!
    موسسه ی ما خودش یه سری سوال می گیره،ولی بهمون گفتن که واسه سنجش هم ثبت نام کنیم،همین امروز واسه سنجشم ثبت نام کردم.
    دوست عزیز !!! خانم یا اقای گل( ؟؟؟) خط وباید دور یه کسایه دیگه تو این مملکت کشید باید ازمون بدی تا تجربه کسب کنی ببینی تو کدوم درس قوی هستی وبا اون شروع کنی موفق تری یا به ترتیبه دفتر چه... باید بدونی که کجا خسته میشی.. اتفاقا برای شما اصلا سخت نیست مطمئن!!
    من خانوم هستم
    امیدوارم اینطور که شما می گید باشه
    در درسهامون سربلند بشیم!!!
    ایشالا
    راستی ماله کجایه مازندرانی(دوست نداشتی نگو)
    تو محمودآباد زندگی می کنم(البته اصلیت گیلانی هستیم)
    این قائم شهریا خفنن؟؟!!! این پسره که اول شده همشهریتونه...
    هی از کنارشون رد می شیم
    رشتت ریاضیه؟؟؟

گفتم بپرسم!!!
    امسال تابستون اومدم یه بار شمال..
    خوش اومدی

ساری یه روز که دریا موج نداشت تا 600 متر نمیدونم چقدر رفتم جلو شنا کردم ..خیلی صفا داد هیچ وقت این قدر دور نشده بودم ..هنوزم لذت اون ظهرو حس میکنم!!! خوش به حالت هر دفعه تابستونا می تونی تو دریا شنا کنی ..ما تواین استخرها..قور قور میکنیم

ولی منم 3،4 سالی میشه نرفتم دریا.2هفته پیش،بعد از 2سال رفته بودم کناره ساحل!!!(البته فقط کنار ساحل)
    توصیه پزشکی:شما مقداری عسل رو در یک پیاله کوچک میریزی ...کنجد خام رو به اندازه یک قاشق غذا خوری به وی اضافه میکنی بعد مقداری زعفران به وی میزنی ..کم وبعد هم بزن هر روز صبح یک قاشق ازش میخوری!!! = مفید برای حافظه
    خوردن جوانه گندم =مفید برای حافظه
    خوردن خوراکی های دریایی=مفید برای حافظه
    تلقین اینکه میتونی.. وموفق میشی...+ تمرکز ودعا=مفید برای حافظه مخلصیم
    به خاطر توصیه های پزشکیتم ممنونم.
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دفعه پیش درباره ازمون های گاما پرسیدم سهیل بهم گفت چرا می خوای گاما امتحان بدی حالا بهت جواب می دم.واقعا تو درباره کنکور چی فکر میکنی فکر میکنی با چهار تا ازمون ابکی قلم چی میشه تو کنکور قبول شد تا حالا فکر کردی قلم چی چند هزارتا ادم با برنامه ریزی غلط خودش بدبخت کرده برادر من 2 سال از من بزرگتر معدل دیپلمش 19.78 بود هر کی میدیدش می گفت برق قبول سال اول رفت قلم چی رتبش شد 7002 ریاضی فیزیکشو خوب زد ولی عمومی هاشو خراب کرد فقط به خاطر برنامه ریزی قلم چی یه مشاور روانی داشت انداره گاو بارش نبود ریاضی فیزیکشو هم ذاتا خوب بود ولی امسال رتبش شد 27 فقط می خواستم بهت بگم داداش من هم سال اول همچین نگرشی به قلم چی داشت امیدوارم تو پشیمون نشی راستی از خودم بگم من امسال پیشم غیر حضوری گرفتم معدل دیپلمم 19.55 شد روزی 15 ساعت میخونم امیدوارم بتونم کمکتون کنم

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

دوست عزیز یه تغییراتی کرده
    مثلا اصل کمال حذف شده
    در کتاب 85 قضیه هایی مطرح شده بود که اثبات نشده بودند
    ولی در 86 اثبات شدند
    بعضی از تمرین ها حذف و بعضی ها اضافه شدند
    ولی تغییر کلی نکرده
    ممکنه همین مسئله‌های اضافه شده نکات جدیدی رو ارئه کنه که توی کنکور ازشون سوال بیاد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پای پیاده نتوان رفت !...

پيش فرض

چه جوری روزی 15 ساعت می خونی؟؟؟من 5ساعتشو به زور می خونم.
    یعنی هر کاری می کنم نمی شه بیشتر بخونمسعیمو می کنم ولی نمی شه.
    چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی کار کنم؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه amiramirian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دفعه پیش درباره ازمون های گاما پرسیدم سهیل بهم گفت چرا می خوای گاما امتحان بدی حالا بهت جواب می دم.واقعا تو درباره کنکور چی فکر میکنی فکر میکنی با چهار تا ازمون ابکی قلم چی میشه تو کنکور قبول شد تا حالا فکر کردی قلم چی چند هزارتا ادم با برنامه ریزی غلط خودش بدبخت کرده برادر من 2 سال از من بزرگتر معدل دیپلمش 19.78 بود هر کی میدیدش می گفت برق قبول سال اول رفت قلم چی رتبش شد 7002 ریاضی فیزیکشو خوب زد ولی عمومی هاشو خراب کرد فقط به خاطر برنامه ریزی قلم چی یه مشاور روانی داشت انداره گاو بارش نبود ریاضی فیزیکشو هم ذاتا خوب بود ولی امسال رتبش شد 27 فقط می خواستم بهت بگم داداش من هم سال اول همچین نگرشی به قلم چی داشت امیدوارم تو پشیمون نشی راستی از خودم بگم من امسال پیشم غیر حضوری گرفتم معدل دیپلمم 19.55 شد روزی 15 ساعت میخونم امیدوارم بتونم کمکتون کنم
    سلام دوست عزیز
    خیلی خوب شروع کردی به درس خوندن و با تلاشیکه میکنی حتما موفق میشی!!
    به نظر من فقط به خاطر شرکت کردن تو یکی از این تجارتخونه ها قبولی کسی رقم نمی خوره!! موافقی؟؟
    به نظر من هر کی درس بخونه قبول میشه به این آزمونها هم ربطی نداره!!
    چون من از اول این تاپیک رو خوندم و با نظرات دوستان آشنا هستم فکر میکنم سهیل فقط قصدش کمک به ماوشما باشه!. من آدم موفق زیاد دیدم و نا موفق هم همینطور!!
    در مورد پشتیبان های کانون کاملا با شما موافقم
    من خونه سپردم که اگه زنگ زدن بگن نیستم
    به نظر من به حرف هیچ کس عمل نکن و فقط به چیزی که عقلت بت میگه درسته عمل کن
    میایم اینجا که از هم انرژی بگیریم پس
    دوست خوبم انرژی منفی تعطیل
    ببخشید سرت رو درد آوردم پس به امید اینکه عکست رو تو تلویزیون ببینم!

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

10

سلامzokooجان.
    سلام دوست عزیز!!!
    من خانوم هستم امیدوارم اینطور که شما می گید باشه

همینطور است!!!
    رشتت ریاضیه؟؟؟
    اری ..یعنی بود... ما خیلی وقته کنکور دادیم!!!
    گفتم بپرسم!!!
    امسال تابستون اومدم یه بار شمال..
    خوش اومدی

خوش اومدم!!!
    ساری یه روز که دریا موج نداشت تا 600 متر نمیدونم چقدر رفتم جلو شنا کردم ..خیلی صفا داد هیچ وقت این قدر دور نشده بودم ..هنوزم لذت اون ظهرو حس میکنم!!! خوش به حالت هر دفعه تابستونا می تونی تو دریا شنا کنی ..ما تواین استخرها..قور قور میکنیم
    ولی منم 3،4 سالی میشه نرفتم دریا.2هفته پیش،بعد از 2سال رفته بودم کناره ساحل!!!(البته فقط کنار ساحل)

چی؟؟ چطور؟؟ قدر این دریای کنارتون رو بدوون!!! من که شمال رو به خاطر دریاش به خیلی جاها ترجیح میدم یعنی 4 ساله تو این دریا شنا نکردی؟؟ چه حیف!!!
    توصیه پزشکی:شما مقداری عسل رو در یک پیاله کوچک میریزی ...کنجد خام رو به اندازه یک قاشق غذا خوری به وی اضافه میکنی بعد مقداری زعفران به وی میزنی ..کم وبعد هم بزن هر روز صبح یک قاشق ازش میخوری!!! = مفید برای حافظه
    خوردن جوانه گندم =مفید برای حافظه
    خوردن خوراکی های دریایی=مفید برای حافظه
    تلقین اینکه میتونی.. وموفق میشی...+ تمرکز ودعا=مفید برای حافظه مخلصیم
    به خاطر توصیه های پزشکیتم ممنونم.

مخلصیم!!!

چه جوری روزی 15 ساعت می خونی؟؟؟من 5ساعتشو به زور می خونم.
    یعنی هر کاری می کنم نمی شه بیشتر بخونمسعیمو می کنم ولی نمی شه.
    چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی کار کنم؟؟؟؟؟
    ااااااااا ..خانومی 5ساعت؟؟؟
    ارادتو قوی کن دوست من!!! اروم اروم زیادش کن!!! وقتی برای خودت علاقه به درس ایجاد کنی... برای خودت اجبار کنی که باید تا این مدت باید این کارها رو بکنی...وقتی به خودتون انگیزه میدید که باید پدر ومادرم رو خوشحال کنم...وقتی میگید که این یه ساله دیگه.. خدا برای بعدش بزرگه...میشه ..باید بشه...حالا 15 ساعت() نه 6-7 ساعت بخوابی ..کی برسی به غذا وحمومو ...
    شما تا7ساعت 8 ساعت در روز غیر تعطیل بکشش!!!

دفعه پیش درباره ازمون های گاما پرسیدم سهیل بهم گفت چرا می خوای گاما امتحان بدی حالا بهت جواب می دم.واقعا تو درباره کنکور چی فکر میکنی فکر میکنی با چهار تا ازمون ابکی قلم چی میشه تو کنکور قبول شد تا حالا فکر کردی قلم چی چند هزارتا ادم با برنامه ریزی غلط خودش بدبخت کرده برادر من 2 سال از من بزرگتر معدل دیپلمش 19.78 بود هر کی میدیدش می گفت برق قبول سال اول رفت قلم چی رتبش شد 7002 ریاضی فیزیکشو خوب زد ولی عمومی هاشو خراب کرد فقط به خاطر برنامه ریزی قلم چی یه مشاور روانی داشت انداره گاو بارش نبود ریاضی فیزیک شو هم ذاتا خوب بود ولی امسال رتبش شد 27 فقط می خواستم بهت بگم داداش من هم سال اول همچین نگرشی به قلم چی داشت امیدوارم تو پشیمون نشی راستی از خودم بگم من امسال پیشم غیر حضوری گرفتم معدل دیپلمم 19.55 شد روزی 15 ساعت میخونم امیدوارم بتونم کمکتون کنم
    برای برادر محترمتون متاسف شدم..ولی عوضش.. مثل اکثر پشت کنکوری ها کم نیاورده که هیچ...ساله بعد کنکوروو هم اورده پایین.. فقط لذت این رتبه رو خودش میفهمه...لذت همیشه متناسب باسختیه..پس شما یه مشاور عالی هم پیش خودتون داری!! ایشون فکر کنم الا ن برق یا مکانیک شریف بخونه..دیگه
    روزی 15 ساعت می خونی.. زیاده دوست من... امیدوارم خسته نشی!!! پنج شنبه ها استخر وحتما سونا واب سرد یادت نره ها!!! پیشنهاد من به شما صادقانه گزینه 2 هستش... گاما بد نیست برای شما ولی شما گزینه 2 برو بهتره!!! شما لااقل به ما اعتماد کن... دلیلش هم مفصل بحث شده...مواظب باش این غیر حضوری بدبختت نکنه!!! کلاس تست که میری!؟؟یا شاید استاد برادر کمک میکنه!!! راجع قلم چی هم تند گفتی دیگه!!! اشکال از این جا بود که برادر شما براش قلم چی مناسب نبوده و سیاست خوبی رو در سال اول طی نکرده... باید با عمومی خیلی ها رو جبران میکرد ..اونم ماله85!!! ...خیلی حیف بود...شما حتما امسال 27 میاری!!!
    موفق باشی!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پای پیاده نتوان رفت !...

پيش فرض

ااااااااا ..خانومی 5ساعت؟؟؟
    ارادتو قوی کن دوست من!!! اروم اروم زیادش کن!!! وقتی برای خودت علاقه به درس ایجاد کنی... برای خودت اجبار کنی که باید تا این مدت باید این کارها رو بکنی...وقتی به خودتون انگیزه میدید که باید پدر ومادرم رو خوشحال کنم...وقتی میگید که این یه ساله دیگه.. خدا برای بعدش بزرگه...میشه ..باید بشه...حالا 15 ساعت() نه 6-7 ساعت بخوابی ..کی برسی به غذا وحمومو ...
    شما تا7ساعت 8 ساعت در روز غیر تعطیل بکشش!!!
    سلام.
    راستشو بخوای منم منظورم تو روز تعطیل 5، 6 ساعت بود

خیلی وقته می خوام زمانه خوندنمو زیاد کنم،ولی تا حالا که موفق به این کار نشدم.
    فعلا که منتظرم کتابای گاج بیاد دستم،کتابا رو که گرفتم،یکسره می شینم می خونم(البته امیدوارم )
    راستی در مورد دریا که گفتی،خونمون به دریا نزدیکه،ولی واقعا حسش نیس.
    شما که اونجا دریا ندارید،واسه همین دریا واستون جالبه،ولی واسه ماها تکراری شده،یعنی برای من که یه چیزه کاملا عادیه!!!
    بازم ممنون
    یا حق

داره خودمونی میشه Shahnam7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهرانستان

پيش فرض

مقاطع مخروطی من رو بیچاره کرده
    به نظر شما من از چه کتاب کمک آموزشی استفاده کنم ؟
    رشتمم تجربیه
    کلا چه کتاب هایی رو (آموزشی و تستی) برا ریاضی تجربی پیشنهاد می کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •