تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 68 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 677

نام تاپيک: مسابقات konami cup

اگه نباشه جاش خالی می مونه mofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بی خیال

پيش فرض

خیال همه راحت قرعه کشی دواره بر کذار نمیشهههههههههههههه
    چه منطقي؟منطق از اين بالاتر كه خودش قرعه كشي كرده؟
    چرا آقايون حالا تا ما تو گروه آسون افتاديم همه صداشون در اومده.من قبول ندارم.حالا دوباره قرعه كشي بشه خودشون بيفتن تو گروه هلو همه شون نداي "بهنام جون نوكرتيم"و "مخلصتيم"...سر ميدن.
    ولي حالا كه تو گروه سخت افتادن اعتراض دارن.
    حالا اگه دوباره قرعه كشي شه-باز هم تيم هاي قوي بخورن با هم چي؟سه باره قرعه كشي ميشه؟تا كي ؟تا وقتي كه تو هر گروه دو تا تيم قوي بيفتن كه صعودشون حتمي باشه.اين كه نميشه.
    از اول كه تيم هاي گنده بر مي داشتين مي خواستين سر ما رو زير آب كنين حالا حقتون.بعدش گروه ما ،گروه خيلي نزديكيه يعني هيج جوره نمي شه گفت كي صعود مي كنه.
    من بگم اگه از نو قرعه كشي شه دور ما رو خيط گنده بكشيد.
    ببين من اندازه ي موهاي سرم اينجا در مورد اين موضوع پست دادم.و گفتم اين طور نميشه كه هر كي اعتراض كنه از اول قرعه كشي شه.شما اون قدر مرد نبودي كه سر حرفت وايسي ولي من حداقل اداي مردا رو در مي يارم و بگم كه من دانمارك نيستم يعني تيم دانمارك با نام mofi تو زمين نمي ره مي تونيد يه كي ديگه رو جاي من بياريد.من گفتم --من دانمارك نيستم يعني من تو اين مسابقات نيستم.
    خداحافظ بچه ها.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خداییش حق با موفی هست.

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببين من اندازه ي موهاي سرم اينجا در مورد اين موضوع پست دادم.و گفتم اين طور نميشه كه هر كي اعتراض كنه از اول قرعه كشي شه.شما اون قدر مرد نبودي كه سر حرفت وايسي ولي من حداقل اداي مردا رو در مي يارم و بگم كه من دانمارك نيستم يعني تيم دانمارك با نام mofi تو زمين نمي ره مي تونيد يه كي ديگه رو جاي من بياريد.من گفتم --من دانمارك نيستم يعني من تو اين مسابقات نيستم.
    خداحافظ بچه ها.
    من تو یه گروهی بودم که صعودم قطعی بود .

فقط من بودم و برزیل . بقیه عددی نبودن .

اما مخالف بودم چون خیلی نامردی میشد .یعنی چی ؟

گروه 1 - 4 تا تیم بودن که ...

اما گروه 3 ...

اگر هم RZ21 اینکارو کرد چون خودش لابد میدونست که ...

اون یه قرعه کشی ساده بود . امااین سید بندیه به معنای واقعی . همه جای دنیا اینطوری برگزار میشه .

شما هم بیا. دلگیر نباش .

فاز میده به خدا . الآنم تو یه گروه افتادی که به نظر من خیلی راحت میتونی صعود کنی .

امیدوارم نظرت عوض شه .

بای .

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

ما هم ترکیبو سند کردیم
    برنامه بازی ها رو کی میدی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بی خیال

پيش فرض

من تو یه گروهی بودم که صعودم قطعی بود .

فقط من بودم و برزیل . بقیه عددی نبودن .

اما مخالف بودم چون خیلی نامردی میشد .یعنی چی ؟

گروه 1 - 4 تا تیم بودن که ...

اما گروه 3 ...

اگر هم RZ21 اینکارو کرد چون خودش لابد میدونست که ...

اون یه قرعه کشی ساده بود . امااین سید بندیه به معنای واقعی . همه جای دنیا اینطوری برگزار میشه .

شما هم بیا. دلگیر نباش .

فاز میده به خدا . الآنم تو یه گروه افتادی که به نظر من خیلی راحت میتونی صعود کنی .

امیدوارم نظرت عوض شه .

بای .
    همه جای دنیا اینطوری برگزار میشه .
    درسته همه جاي دنيا همينه ولي شما جايي از دنيا رو سرغ داري قرعه كشي كنن و بعد نظرشون عوض شه؟نه اگه انصافاً سراغ داري بگو تا من كف پاتو ببوسم.نه ديگه انصافاً سراغ داري؟نداري ديگه.قبلاً هم گفتم هر جاي دنيا كه قرعه كشي ميشه اونايي كه تو گروه سخت مي يفتن اعتراض مي كنن ولي آيا مسؤولين ميان دوباره قرعه كشي كنن.نه ديگه.نمي يان عزيزم.
    ببين دوست من -من يه حرفي زدم تا تهش هستم.اينكه سيد بندي نشده به من مربوط نمي شه.اگه نمي دونست سيد بندي چيه ميخواست تاپيك راه نندازه.من كه معطل نيستم.وقتي قرعه كشي شد همه ي گروه1 اعتراض زدن وگفتن گروه ما سخته و بايد از نو قرعه بكشه.خوب حالا هم من اعتراض دارم كه گروه من سخته و بايد از نو قرعه كشي شه.ببينم كسي براي حرف من تره خورد مي كنه.نه داداش.اين جناب هم فكر مي كنه نوبرش رو آوورده هر چي ميشه ميگه "هر كي ناراحته بره".بعدش اين حجت جو زده مي شه براي اينكه حذفش نكنن ذرتي ميگه نه من اعتراض ندارم(حجت ناراحت نشو )بعدشم اون فكر مي كنه نه واقعاً خبري هست و خودشو مي گيره.نه خير چيزي كه زياده از اين تريپ كاپ هاست.دوست خوبم ،جنابc0rd3rشما هم نگران نباش بهت قول ميدم تو دوره ي بعدي تاپيك مقابل(Pro EVO Soccer Leage 6 دوره ي سوم)شركت كنم و حالت رو حسابي بگيرم.

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

من باختم ؟
    من نمیدونستم بازی دارم اخههههههههه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درسته همه جاي دنيا همينه ولي شما جايي از دنيا رو سرغ داري قرعه كشي كنن و بعد نظرشون عوض شه؟نه اگه انصافاً سراغ داري بگو تا من كف پاتو ببوسم.نه ديگه انصافاً سراغ داري؟نداري ديگه.قبلاً هم گفتم هر جاي دنيا كه قرعه كشي ميشه اونايي كه تو گروه سخت مي يفتن اعتراض مي كنن ولي آيا مسؤولين ميان دوباره قرعه كشي كنن.نه ديگه.نمي يان عزيزم.
    ببين دوست من -من يه حرفي زدم تا تهش هستم.اينكه سيد بندي نشده به من مربوط نمي شه.اگه نمي دونست سيد بندي چيه ميخواست تاپيك راه نندازه.من كه معطل نيستم.وقتي قرعه كشي شد همه ي گروه1 اعتراض زدن وگفتن گروه ما سخته و بايد از نو قرعه بكشه.خوب حالا هم من اعتراض دارم كه گروه من سخته و بايد از نو قرعه كشي شه.ببينم كسي براي حرف من تره خورد مي كنه.نه داداش.اين جناب هم فكر مي كنه نوبرش رو آوورده هر چي ميشه ميگه "هر كي ناراحته بره".بعدش اين حجت جو زده مي شه براي اينكه حذفش نكنن ذرتي ميگه نه من اعتراض ندارم(حجت ناراحت نشو )بعدشم اون فكر مي كنه نه واقعاً خبري هست و خودشو مي گيره.نه خير چيزي كه زياده از اين تريپ كاپ هاست.دوست خوبم ،جنابc0rd3rشما هم نگران نباش بهت قول ميدم تو دوره ي بعدي تاپيك مقابل(Pro EVO Soccer Leage 6 دوره ي سوم)شركت كنم و حالت رو حسابي بگيرم.
    خوب از اول همچشن قرعه کشی هم هیچ انجام نمیشه .

مطمین باش اگه تو جام جهانی همچشن گروه بندی بشه ( که تا حالا نشده ) جنگ جهانی سوم راه میوفته.

هرجور خودت میدونی . اما من بهت میگم نرو ... انصافا الآن اکثریت با قرعه کشی جدید موافقن .

خواهشن با اکثریت باش .

من گروه بندی قبلی با این برام فرقی نمیکنه .

در آخر بهت میگم . باش با ما . خوش میگزره .

یه چیزم در مورد اون لیگ بگم . فصل بعد اونجا من یا اینترم یا یووه . اما بهتیرن تیمی که شما میتونین بردارین

اتلتیکو بیلبائو هست . چون از اول تیم کشی نمیشه .

پس همینو بچسپ . تو یه گروهم که هستیم . همینجا حالمو بگیر . (البته نمیتونی )

اگه بخوای من حاظرم همین الآن ایتالیا رو بدم به تو دانمارک ماله من .

قول میدم بازم ببازی

خواستی بگو من در خدمتم .

بای .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بی خیال

پيش فرض

خوب از اول همچشن قرعه کشی هم هیچ انجام نمیشه .

مطمین باش اگه تو جام جهانی همچشن گروه بندی بشه ( که تا حالا نشده ) جنگ جهانی سوم راه میوفته.

هرجور خودت میدونی . اما من بهت میگم نرو ... انصافا الآن اکثریت با قرعه کشی جدید موافقن .

خواهشن با اکثریت باش .

من گروه بندی قبلی با این برام فرقی نمیکنه .

در آخر بهت میگم . باش با ما . خوش میگزره .

یه چیزم در مورد اون لیگ بگم . فصل بعد اونجا من یا اینترم یا یووه . اما بهتیرن تیمی که شما میتونین بردارین

اتلتیکو بیلبائو هست . چون از اول تیم کشی نمیشه .

پس همینو بچسپ . تو یه گروهم که هستیم . همینجا حالمو بگیر . (البته نمیتونی )

اگه بخوای من حاظرم همین الآن ایتالیا رو بدم به تو دانمارک ماله من .

قول میدم بازم ببازی

خواستی بگو من در خدمتم .

بای .
    از لطفت ممنون.

من هم براي فصل بعد زاراگوزا رو كشيدم و بهت قول مي دم حالتو به طرز نادخ بگيرم.خودت هميشه مي گي"بچه ها فقط به تيم نيست و شما با يه تيم پايين و مربي گري خوب مي تونيد هر تيمي روببريد"مگه نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از لطفت ممنون.

من هم براي فصل بعد زاراگوزا رو كشيدم و بهت قول مي دم حالتو به طرز نادخ بگيرم.خودت هميشه مي گي"بچه ها فقط به تيم نيست و شما با يه تيم پايين و مربي گري خوب مي تونيد هر تيمي روببريد"مگه نه؟
    خواهش .

اهم .

من این فصل حذف شدم اما برام یه فایده داشت .

یه ترکیب خیلی عالی پیدا کردم .

بجز میلان و بارسا فصل بعد کسی منو نمیبره . حالا میبینی

من اینو میگم . اما از هر ترکیبی یه دونه بهترش هست . اون بهتره هم همیشه ماله منه .

فعلا بای .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقایون پس موفی موند .

حالا ...

یه کف مرتب بزنین ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •