شرمنده
من اول نوشته بودم hmr جون دستت درد نکنه ولي اون هم رفته جزء لينکه اون قسمتش اشتباهه ؟! ok ؟؟؟ پس اون تيکشو کپي نکنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا شرمنده![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شرمنده
من اول نوشته بودم hmr جون دستت درد نکنه ولي اون هم رفته جزء لينکه اون قسمتش اشتباهه ؟! ok ؟؟؟ پس اون تيکشو کپي نکنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا شرمنده![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
باشه فقط يه كاري كن. IMEI گوشيت رو بفرست تا برات فايل CER بسازم با اگه فايل CER داري بفرست تا برات اين برنامه رو ساين كنم![]()
دستت درد نکنه بيا اينم ايميل گوشيم :
اولين حرفش بايد سيصدو پنجاه و نه باشه ، دومين گروه کلمات اوليش شصت و هفت باشه و آخريش هم چهار
35959300
676137
4
و ببخشيدا شما بلديد که راست ستاره ، چپ چپ ستاره ، چپ ستاره رو توي فليپ باز بزنيد ؟
سلام. بفرما اينم از برنامه ساين شده به همراه فايل CER
فايل cer رو نگه دار و هر وقت خواستي برنامه اي رو ساين كني خيلي راحت با اين برنامه انجام بده (SignSIS-GUI_v1.1):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر سریع خودتو لو دادی...
میگن چوب رو که بلند کنی چی میشه؟؟؟
مگه اعتبار فایل cer شیش ماهه نیست؟(تو تاپیک مربوطه تو پست اول بیلچه جان نوشته بود.)
حالا گیریم که اعتبارش تموم نشه. نمیشه شما یا بقیه اساتید یه لطفی بنمایید؟![]()
سلام اين پك 5 مگابايتي شامل بيش از 150 عكس با رزوليشن 320*240 مخصوص گوشيهاي UIQ3 هستش.پيشنهاد ميكنم ختما دانلود كنيد.
لينك دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اين پك 5 مگابايتي شامل بيش از 150 عكس با رزوليشن 320*240 مخصوص گوشيهاي UIQ3 هستش.پيشنهاد ميكنم ختما دانلود كنيد.
لينك دانلود:
شرمنده 2 تا پست پشت سر هم اومد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H M R 0 0 7; 04-02-2008 at 11:34.
سلام.
لطفاً یک برنامه ضبط مکالمات برای w950 معرفی کنید.
توی تاپیک پیداش نکردم.
ممنون.
براي بار هزارم همچين برنامه اي هنوز براي UIQ3 نيومده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)