Windows XP Professional SP3 Automated Install January
2011-sajiD | 431 MB
Info
محتوای مخفی: Info
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows XP Professional SP3 Automated Install January
2011-sajiD | 431 MB
Info
محتوای مخفی: Info
ویندوز ایکس پی 64 بیتی رو میذارید برای دانلود؟
بالاخره بعد از منتظر جواب دوستان ماندن خودم این ویندوز را نصب کردم و باید بگم واقعا عالیه و اصلا نباید گفت برای کامپیوترهای ضعیف بلکه واسه خیلیهای دیگر هم به کار مییاد از جمله اگر بخواهید با نرمافزارهای مجازی یک ویندوز XP هم در کنار سون خود داشته باشید. این اولین بار بود که دیدم ویندوزی با کاهش حجم زیاد بدون هیچ مشکلی در حال کار کردنه. به هیچ عنوان این را از دست ندهید.
DOWNLOAD
Passwordکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان میرم واسه دانلودش خدا کنه مشکلی نداشته باشه
سلام.
این ویندوز home edition که سرعتش خوبه و مشکله خاصی جز کرک نبودن نداره دارم استفاده میکنم.
فقط عکس دسکتاپ رو میخوای دلخواه عوض کنی نمیشه.
اقا ما تو این تاپیک های ویندوز اصل و دانلود ویندوز و کرک ویندوز پیر شدیم رفت.
اما با این که 20 مدل ویندوز رو اونم هفته ای چند بار نصب کردم نتیجه ای نداشت که نداشت
خسته شدم بابا
اخر هم یه کرکی که بشه کامل و بدون مشکل از مایکروسافت اپدت کنم پیدا نشد که نشد
شما از لینک زیر این ویندوز را دانلود کن و راحت آپدیتاشم بگیر. به نظر که مشکلی نداره. اگه اینم مشکلی داشت یک جای کار خودتون میلنگه:
مشکل اون ویندوز که گفتم عکس دسکتاپ عوض نمیشه اشکال از عکس بود شرمنده.
این ها که میگید اپدیت میشه درسته اما بعد از اپدین 200 یا 300 مگ تازه تشخیص میده که کپی هست بعد چیکار کینم؟
راستی این ویندوزی که تو 10 پارت دانلود میشه چجوری بهم میچسبونیم که بشه نصب کرد؟؟؟
بعد از Extract به صورت فایل ISO نشان داده میشه ، که باید اون رو در CD یا DVD رایت کُنی.
سلام این ویندوز home edition که گزاشتین من خیلی وقت پیش دانلود کردم الانم نصبه خیلی خوبه مشکلی نداره فقط سریالش کار نمیکنه کرکی هم که گزاشته بودید جواب نداد.
الان اخطار میده که 25 روز دیگه وقت دارم اکتیو کنم.
در ضمن همینجوریش اپدیت کردم و یه 300 مگی حدودا اپدیت شده حالا نمیدونم چجوری کرک کنم؟
کرک جدید سرغ دارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)