فقط لازمه که بگم از کسایی که براشون فایل cer رو ساختم و برای ساین کردن از برنامه sissigner استفاده میکنن که این برنامه رو تو 2 تا پست بالا گذاشتم بگم که این برنامه تو گزینه 3 یک کد می خواد که اون کدو باید 12345 بزنن
فقط لازمه که بگم از کسایی که براشون فایل cer رو ساختم و برای ساین کردن از برنامه sissigner استفاده میکنن که این برنامه رو تو 2 تا پست بالا گذاشتم بگم که این برنامه تو گزینه 3 یک کد می خواد که اون کدو باید 12345 بزنن
این جمله معنیش اینه که از لحاظ قانونی و حقوقی باید با درخواست شما موافق باشه
در کل سایت مزخرفی هستش بیخیال غصه نخور
لطف کن برای من هم درست کن ....
356438016345631
عزیزم برات درست کردم بیا اینجا بگیرش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزيزم. وقتي تمام قسمتها رو پر كردي و قبل از اينكه اون دكمه آخري رو بزني(Register now)، قبلش يه دكمه ديگه هست كه مربوط به قبول كردن قرارداده(View Legal agreement ). اون دكمه رو بزن بعدش يه صفحه طويل باز ميشه برو آخرش يه دكمه اي داره اونو كه بزني ديگه تمومه.
ميتوني به كارت ادامه بدي.
دوست عزیز منون که زحمت کشیدی ولی ارور میده فکر میکنم مربوط به فایل cer باشه
[QUOTE=WhiteEagle;1853594]دوست عزیز منون که زحمت کشیدی ولی ارور میده فکر میکنم مربوط به فایل cer
باشه[/Q
فکر نمی کنم مشگل از فایل cer باشه از چه راهی می خوای برنامه رو ساین کنی؟از برنامه ایی که گذاشتم استفاده نکردی؟حتمآ از اون استفاده کن اگه از اون استفاده کردی حجم برنامه یه چند کیلو بایتی افزایش پیدا میکنه و فایلت صحیح و سالم ساین میشه
از تمام بچه ها می خوام از این به بعد اگه می خوان فایل cer بسازن بیان تو این تاپیک و درخواست بدن
پیمان جان من که دیشب برات ساختم؟مگه نگرفتیش؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای بیلچه من تا اونجایی که باید تو سایت عضو بشیم رفتم ولی نتونستم عضو بشم اون یوزر نیم پسورد ها هم عمل نکرد
لطف کنید راهنمایی نمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)