اینم نمونه کار البته با موس تو flash کشیدم
با دست کارام بهتر
![]()
اینم نمونه کار البته با موس تو flash کشیدم
با دست کارام بهتر
![]()
سلام
خبري كه گفتم نه شايعه بود نه دروغ يكي از اعضاي همينجا بهش خبر داده 3,4 روز پيش در وبلاگش ديدم( در قسمت نظرات)
اين هم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه مرد حسابی از پوزر کاراکتر اوردی میگی کار منه!!!!!!!!نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من اومدم اين هواپيما چطوره يه نگاه بهش بندازين!نظرتون چيه؟
ببخشيد آقا اميد ميشه از كاراي ديگران ايراد نگيرين خوب از پوزر آورده كه آورده آسمون زمين نيومده كه. خوب لابد ميتونه با مكس از اين كارا بكنه يه خورده صبر كن اينقدر عجله نكن عزيزم.
ببينم دوستان كارا چطور پيش ميره؟
اگه من اين را ازپوزر گرفتم ا قايthe_god_of_3dsmaxكارهاي اماده مي اراگه اين جوره من هم ميتونم بياورم
شرمنده . اشتباه شد.
Last edited by Creeping Death; 14-06-2007 at 10:59.
سلام. اون شرکتی که بازی مبارز رو ساخته بود و به نمايشگاه سبيت هم راه پيدا کرد الان شعبه زده تو جای جای ایران از جمله مشهد و در زمينه های گرافيک، سناريو و برنامه نويسی داوطلب ميگيره برای استخدام و آموزش. البته من مشهد هستم و گفتم اگر کسی از مشهد هست که ميخواد در زمينه برنامه نويسی بازی بهم کمک کنه و در این کلاس ها شرکت کنه بياد. شمارشو در پيغام خصوصی ازم بگيرين
]آقا اساسی شرمنده ام. اینجا را با تاپیک خودمون اشتباه گرفتم. بسیار معذرت کی خواهم الان ویرایشش می کنم.[/b]
Last edited by Creeping Death; 14-06-2007 at 10:59.
سوتی دادی:
سناریو(1نفر):hojjat_game_carbon & Soheil-Green
این که دو نفره![]()
آی کیو یعنی سناریو 1 نفر بجز اینا!
حالا ما سوتی دادیم یا تو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)