تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 97 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

mehrdad38 ، اگه تهران هستی میتونی بری باغ گل شهید محلاتی ، پشت دانشگاه آزاد تهران جنوب، اونجا همه چی میشه پیدا کرد، البته باید صبح ها بری، ساعت کارشون از حدود 3 و 4 صبحه تا حداکثر 12 یا 1 .

البته اگه عاشق گل و گیاهی یه جوری برو که حداقل یکی دو ساعتی وقت بذاری ، من که هر وقت میرم وقت کم میارم...

آره تهران هستم

خیلی ممنون باید یکبار برم ببینم این باغ گل چطوریه مشتاق شدم که برم.

مرسی

نور آفتاب نباید مستقیم بخوره همین روشنایی یه اتاق کافسشه.روزایه گرم دوبار و روزایه سرد 1بار غبار پاشی کن من تو گل خونم یه دستگاه بخور دارم که این کار رو برام میکنه
    محیطت تمیز باشه قرچ نمیزنه.ولی برای ضد عفنی کردن اندازه یه سر انگشت صابون طبیعی رو با آب قاطی کن و به گلدونات بپاش
    من گلدون های حسن یوسف رو توی اتاق خوابم گذاشتم . اتاق خوابم 2 تا پنجره آفتاب گیر داره یکی جنوبی و یکی غربی بنابراین نورش تامین هست.

اینم عکس 2 تا حسن یوسف هام که از 2 گونه مختلفن:

سمت راستیه اگر اشتباه نکنم بومی آفریقاست که به اب بیشتری هم نیاز داره یک روز بهش آب دیر دادم نوک برگ تازه درومدش سوخت.

یکبار گل داد که هفته پیش با قیچی اون رو چیدم اما الان از محل جوانه های جانبی به جای یکی 2 تا گل سنبله مانند دراورده این بار می خوام بذارم باشه ازش بذر بگیرم. سمت چپی هم همینطور گل وسطی رو قیچی کردم الان 2 تا گل دراورده توی عکس معلوم نیستن.

راستی برای پاک کردن برگ های حسن یوسف که کرکی هستن باید چکار کرد؟ چون کرکیه خیلی زود گرد و غبار رو بخودشون جذب می کنن. آگلونما رو با اسفنج و آب ولرم راحت پاک کردم ولی این کرکیه می ترسم آسیب ببینه.
    Last edited by mehrdad38; 15-09-2010 at 16:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام و با تشكر از همه دوستان.
    ميشه اين آدرس باغ گل شهيد محلاتي رو دقيق تر بگيد؟

3. این کاربر از آروشا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام

با تشکر از سایت بسیار بسیار جالبتون

من یه سوال داشتم در مورد روش تکثیر گل شیپوری ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید . ضمناا من یه گل فیکوس دارم که برخی از برگهای پایینی آن از نوک برگ شروع به زرد شدن کرده اند مشکل مال چیه

با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

با سلام مجدد لطفا پاسخ بدید چرا اینجا یک نفر هم پیدا نمی شه جواب سوالات رو بده ؟

چند وقتیه نوک یکی دوتا از برگهای آگلونمای من به این صورت در میاد:

شرایطی که من از این گیاه مراقبت می کنم:

1- آبیاری هر 4 روز یکبار یعنی بین 2 آبیاری 4 روز فاصله هست.
    2- غبار پاشی: 2 بار در هفته
    3- کود هر 15 روز یکبار از کود کریستالون آبی رنگ استفاده می کنم.
    4- خاک دارای زهکش کامل هست.
    5- نور: مجاور پنجره غربی و نور غیر مستقیم کافی بهش می رسه
    6- مکان نگهداری: روی پیش خوان آشپزخانه. آیا بخارات حاصل از اجاق گاز می تونه دلیل اون باشه؟

البته این رو بگم این گیاه رو که خردیدم از روز اول یکی 2 برگش همین طوری بود اما الان 3 الی 4 روزه یکم لکه بزرگتر شده. آیا بیماری باکتریایی یا قارچی نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام من عضو جديد انجمن شما هستم و يه خواهش دارم . اين گياه منه كه توي سرچ هايي كه كردم ظاهرا اسمش فيلودندرون است . من قبلا از اين گياه داشتم كه به دليل همين مشكلي كه در عكس مي بينيد كاملا از بين رفت . اگه ممكنه كمكم كنيد كه اين يكي رو از دست ندهم .

<a href=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] src=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="r6bn32fm5tin59zuhak.jpg" /></a>

گوشه هاي برگ شروع مي كنه به قهوه اي شدن و كم كم تمام سطح برگ طوري كه انگار بسوزه خشك مي شه و اين مشكل به همه ي برگها سرايت مي كنه .
    در ضمن من هفته اي 3 بار به اندازه ي نصف پارچ بهش آب مي دهم . از كود كريستالون هم 15 روز يكبار استفاده مي كنم . همه قسمت هاي گياه رو چك كردم آفت هم نداره . نورش نسبتا خوبه و ديگه نمي دونم چه كار بايد كنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام من عضو جديد انجمن شما هستم .
    خواهش مي كنم در مورد اين گياه به من كمك كنيد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توي سرچ هايي كه كردم ظاهرا اسمش فيلودندرون است . من قبلا هم از همين گياه داشتم كه به خاطر همين مشكل از بين رفت . اول نوك برگ ها شروع مي كنه به قهوه اي شدن و كم كم تمام برگ انگار كه بسوزه خشك مي شه . من هفته 3 بار نصف پارچ بهش آب مي دهم و نورش هم خوبه . از كور كريستالون هم 15 روز يكبار استفاده مي كنم . بايد چكار كنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام من عضو جديد انجمن شما هستم و يه خواهش دارم . اين گياه منه كه توي سرچ هايي كه كردم ظاهرا اسمش فيلودندرون است . من قبلا از اين گياه داشتم كه به دليل همين مشكلي كه در عكس مي بينيد كاملا از بين رفت . اگه ممكنه كمكم كنيد كه اين يكي رو از دست ندهم .

<a href=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] src=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="r6bn32fm5tin59zuhak.jpg" /></a>

گوشه هاي برگ شروع مي كنه به قهوه اي شدن و كم كم تمام سطح برگ طوري كه انگار بسوزه خشك مي شه و اين مشكل به همه ي برگها سرايت مي كنه .
    در ضمن من هفته اي 3 بار به اندازه ي نصف پارچ بهش آب مي دهم . از كود كريستالون هم 15 روز يكبار استفاده مي كنم . همه قسمت هاي گياه رو چك كردم آفت هم نداره . نورش نسبتا خوبه و ديگه نمي دونم چه كار بايد كنم
    سلام من عضو جديد انجمن شما هستم .
    خواهش مي كنم در مورد اين گياه به من كمك كنيد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توي سرچ هايي كه كردم ظاهرا اسمش فيلودندرون است . من قبلا هم از همين گياه داشتم كه به خاطر همين مشكل از بين رفت . اول نوك برگ ها شروع مي كنه به قهوه اي شدن و كم كم تمام برگ انگار كه بسوزه خشك مي شه . من هفته 3 بار نصف پارچ بهش آب مي دهم و نورش هم خوبه . از كور كريستالون هم 15 روز يكبار استفاده مي كنم . بايد چكار كنم ؟
    با سلام عضویت شما رو تبریک می گم به P30world خوش اومدین

گیاه شما فیلودندرون برگ انجیری هست:

اسم علمی: Philodendron bipinnatifidum

زادگاه: امریکای جنوبی

آب و هوای ایده آل گیاه: گرم و مرطوب

نور: غیر مستقیم و نیمه سایه

آبیاری : بستگی به بافت خاک دارد

میزان آب: بستگی به گنجایش گلدان دارد گلدان های معمولی 200 سی سی الی 300 سی سی

رطوبت: نسبتا زیاد تابستان (از اوایل خرداد تا اواسط مهر ماه) هفته ای 3 بار ، پاییز ( از اواسط مهر ماه تا انتهای آبان ) و بهار ( از اواسط فروردین ماه تا انتهای اردیبهشت ) هفته ای 2 بار و زمستان ( از اوایل آذر تا اواسط فروردین ماه ) هفته ای 1 بار آب با آبفشان به صورت پودر ریز روی برگ ها

کود: 15 الی 20 روز یکبار در صورت نیاز

دوست عزیز مشکل گیاه شما در درجه اول آبیاری بسیار بسیار زیاد اون هست. هفته ای 3 بار اون هم نصف پارچ خیلی زیاده باید اجازه بدین سطح خاک بین آبیاری با آبیاری بعدش کاملا خشک بشه. وقتی سطح خاک کاملا خشک شد رنگش روشن میشه. با انگشت به میزان نصف بند در خاک فرو کنید اگر رطوبتی احساس کردین اجازه بدین سطح خاک کاملا خشک بشه. این خشک شدن سطح خاک بستگی به بافت خاک مورد استفاده داره. توی خاکی های رسی و سنگین بافت که ذرات خاک ریز و فشرده هست ممکنه بیش از 1 هفته طول بکشه ولی در خاک های سبک بافت ممکنه 3 الی 4 روز سطح خاک خشک بشه.

مورد بعدی نور اون هست این گیاه به نور غیر مستقیم ولی به صورت نیمه سایه احتیاج داره. بهتره نزدیکی پنجره غربی واقع بشه اما نور نباید به صورت مستقیم به برگ های اون بتابه.

رطوبت گیاه رو به چه میزان تامین می کنید؟ این گیاه به رطوبت نسبتا زیادی احتیاج داره الان که مهرماه هست هفته ای 2 بار کافی هست زمستان هفته ای 1 بار و در تابستان هفته ای 3 بار در بهار تا انتهای اردیبهشت مثل پاییز هفته ای 2 بار بعد از اون مثل تابستان هفته ای 3 بار اب با آبفشان به صورت پودر ریز روی برگ ها پاشیده می شه.

مورد بعدی همونطور که گفتم برای اندازه گلدان شما هر بار آبیاری 200 الی 300 سی سی کافی هست (می تونین از پیمانه های آشپزخانه برای اندازه گیری استفاده کنین)

نکته دیگه اینکه نباید ته گلدان با سطح زیر گلدانی در تماس باشه این مسئله وقتی بیشتر اهمیت پیدا می کنه که آب در زیر گلدانی جمع شده باشه . با استفاده از چند سنگ کوچک طوری زیر گلدان قرار بدین که این سطح تماس از بین بره.و آب زیر گلدان با سوراخ گلدان در تماس نباشه.

اما چرا سطح گلدان در فاصله 2 آبیاری باید خشک بشه:

ریشه ها علاوه بر آب و مواد غذایی به اکسیژن هم نیاز دارن . وقتی به میزان زیادی به گیاه آب داده بشه و فاصله آبیاری با آبیاری بعدی کم باشه منافذ موجود در خاک اشباع از آب شده و گنجایشی برای اکسیژن باقی نمی مونه در این حالت واکنش های احیا در خاک رخ می ده که در غیاب اکسیزن محصول این واکنش ها تولید مواد و گاز های سمی ست که برای ریشه ها بسیار مضر هستن.و از طرفی اکسیژن هم به ریشه ها نمی رسه بنا به این 2 عامل عملا ریشه ها در معرض خفگی قرار می گیرن در این حالت رفته رفته ریشه ها نازک و مویی شده و به سطح میان چون سطح گلدان زودتر رطوبت خود را از دست می ده. اما به زودی همین ریشه های سطحی پوسیده شده و از بین می رن گیاه پژمرده شده و از بین می ره.

قسمت هایی که برگ گیاهت خشک شده رو اصلا نکن.

این کارها رو انجام بده 2 هفته دیگه بیا اینجا بگو آیا فرایند زرد شدن متوقف شده یا نه؟

در رابطه با کود : من هم از کود کریستاون آبی رنگ استفاده می کنم میزانش هم یک قاشق چای خوری کوچک ( نه چای خوری بزرگ) در یک لیتر آب که از این 1 لیتر محلول آب و کود سهم گیاه شما همون طور که ذکر شد نهایتا باید 300 سی سی باشه. کود دهی رو تا اوسط آبان به فاصله 15 الی 20 روز یکبار ادامه بدید و از اواسط آبان تا اواسط فروردین کود دهی باید متوقف باشه چون گیاه به فاز استراحت می ره.

بنابر این این فرمول که این گیاه در تابستان هفته ای 3 بار در زمستان هفته ای فلان میزان آب نیاز داره غلط هست تمام این ها بستگی به نیاز آبی گیاه شما و بخصوص بخصوص بافت خاک داره.

آبیاری هم باید در اطراف ساقه انجام بشه نه حاشیه گلدان.
    معمولا عرضه کننده های این گیاه برای جلوه بهتر گیاه روی برگ ها مواد براق کننده اسپری می کنن که باعث مسدود شدن روزنه های برگ ها میشه برای اطمینان از این مورد بار اول که گیاه رو خواستی اب بپاشی با آفشان برگ های گیاه رو شستشو بده و بعد از اون به صورت پودری و کم رو برگ ها آب بپاش.

موفق باشید

Last edited by mehrdad38; 08-10-2010 at 15:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

يه دنيا ممنون . چقدر شما خوبي
    گياه من پشت پنجره ي شماليه . نورش خيلي خوبه روزها هم پرده رو براش كنار مي زنم كه حسابي نور بگيره البته آفتاب مستقيم نداره . يعني بايد از پنجره دورش كنم ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

مسئله اول و اورژانسی برای گیاه شما تعداد دفعات آبیه که بهش می دین . 3 بار در هفته با توجه به گلدانی که من توی عکس می بینم زیاده و اگر این کار ادامه پیدا کنه تا 2 الی 3 ماه دیگه اثری از گیاه شما نخواهد بود. البته به نوع و جنس و بخصوص بافت خاک بستگی داره . شما از چه خاکی استفاده کردین؟

ایا می گذارین که بین 2 آبیاری سطح خاک خشک بشه یا نه؟ اگر تا به حال این اتفاق نیفتاده هر چه زودتر این کار رو انجام بدین؟ باید اونقدر به گلدان آب ندید که سطح خاک کاملا خشک بشه وقتی به این مرحله رسید به اندازه یک بند انگشت توی خاک فرو کنید اون وقت باید رطوبتی احساس نکنین یا بسیار اندک احساس کنید در این هنگام موقع آبیاری گلدان فرا می رسه.

ممکنه سطح خاک گلدان شما 1 هفته طول بکشه تا خشک بشه ممکنه 3 روز و ممکن 5 روز بستگی به بافت خاک داره الان من یه گیاه آگلونما دارم که بهش 9 روزه آب ندادم و سطح خاک تقریبا خشک داره میشه و امروز فردا باید بهش آب بدم گیاهم هم شاداب و برگ های نو و تازه زیاد دراورده. فقط نوک یکی از برگ ها سوخته که اون هم از روز اول که از گلفروشی خریدمش این طوری بود.

در رابطه با میزان آب هم باید بگم باید به میزانی به گلدان آب بدید که آب خارج شده از گلدان به اندازه 10 الی 15 درصد آبی باشه که به گلدان داده اید مثلا اگر 300 سی سی اب دادین باید 30 الی 45 سی سی از گلدان خارج بشه.
    پس باید به گلدان به میزانی اب بدید که حتما از زیر گلدان خارج بشه ولی به میزان 10 الی 15 درصد کل آب داده شده باید باشه.

حتما حتما باید بین سطح زیر گلدان و ظرف زیر گلدانی یه مانعی باشه یا آبی که از گلدان خارج می شه زیر گلدان جمع نشه و هوا به راحتی از سوراخ ته گلدان وارد لایه های خاک بشه می تونی 3 الی چهار تا سنگ زیر گلدان بگذاری البته طئری بزار که گلدان لق نخوره

در رابطه با نور برعکس من می گم باید نور بیشتر بهش برسه ولی نه مستقیم تاکید می کنم مستقیم نه. پنجره شمالی نور کمی داره بهتره پنجره غربی باشه اگر نیست جنوبی ولی چون جنوبی داری آفتاب مستقیم و سراسری و طولانی مدت هست و از اونجایی که نباید نور مستقیم به این گیاه بخوره باید حتما پرده جلوی پنجره باشه تا نور به اصطلاح فیلتر بشه و پخش به گیاه بخوره.

رطوبت گیاه رو هم 2 بار در هفته تامین کنید با آبفشان به صورت یک لایه نازک آب پودر شده روی سطح تمام برگ ها بپاشین.

اگر امکان داره از سطح خاک برام عکس بگیرین .

هر سئوالی داشتین بپرسین رشته من مهندسی کشاورزیه البته گرایش زراعت و اصلاح ولی از باغبانی چیزهایی بلدم.

موفق باشین

Last edited by mehrdad38; 09-10-2010 at 18:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •