در ضمن به اصل بودن مموری هم بستگی داره...10درصد
در ضمن به اصل بودن مموری هم بستگی داره...10درصد
شاید GTASA یه بازی فوق العاده باشه، ولی کلاً سری GTA یه خصوصیت کلی دارن و اون هم این که بعد از یه هفته خسته کننده میشن. من خودم GTAIV رو بازی نکردم ولی مثلاً نگاه کنید:نه.نه. اشتباه نکن من گفتم cold coffee رو برای برگردوندن بازی به حالت اوا یعنی با سانسور گرفتی؟
در ضمن GTA:SA یه بازی فوق العاده در سبک خودش هست ...
تا دو هفته بعد از ورود به بازار همیشه پرطرفدارترین بود تو Gamespot ، بعدش به رتبه های پایین تر سقوط کرد و الان حتی جزو ده تای اول هم نیست. البته توی Most popular ها، نه توی رده بندی خود Gamespot.
بازی SA هم همین طوره، خیلی سریع تکراری میشه و اونوقت دیگه هیچی برا آدم نداره. به خصوص اگه آدم تو یکی از مأموریت هاش گیر کنه که دیگه هیچی.
نمی دونم چرا خیلی ها این بازی رو بهترین بازی PS2 میدونن. به نظر من بازی BULLY در همین سبک، با این که خیلی شبیه GTA اِ و همین مشکل رو هم کم و بیش داره، خیلی قشنگ تره.
شما برو مجتمع پارک زیرزمین اول فروشگاه پاسکال.
طبيعت بازي كامپيوتري همينه
مياد
سر و صدا ميكنه
ميتركونه
يا شكست ميخوره
ميره تو ARCHIVE
همين MGS4 هم ديگه الان تو هيچ سايتي بحثي راجع بهش نيست
و اون گرد و خاكي كه كرده بود تموم شد رفت
شاید اینجوری باشه ولی تو یه نظر سنجی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون می ده که بیش از 60 درصد افراد از
sa هنوز خسته نشدن یکیش خود من...
imakbari
حالا تو چه گیری به BULLY دادی؟
در هر صورت gta sa تو سبک خودش یه بازیه توپه
خوب بحث راجع به gta sa بالا گرفت یه توضیحی در بارش میدم:
ساخت سال 2004 کمپانی Rockstar.
نشر:rockstar-capcom-take-twointeractive
در سبک سوم شخص اکشن-ماجراجویی
موتور این بازی :یک موتور هوشمند البته در سال 2001 به نام RENDERWARE
پلتفورم:PC-PS2-XBOX
نقش کلیدی:کارل جانسون
سیستم مورد نیاز:
PS2-XBOX:MEMORY CARD
PC:ram512-grafic128(64)cpuIII(p)
چیز های جزیی:
-توانایی گوش دادن آهنگ های دلخواه
-عکس گرفتن از جای جای بازی
-امکان دستکاری رو بازی از صریق فایل:GTA3.img
-امکان اضافه کردن پچ های جدید برای امکانات اضافی و داستان جدید.
کلا این بازی یه بازی هست که همون اول زیاد حال نمیده ولی اگه با ماموریت هاش آشنا بشی
واقعا هیجان انگیز مشکلات گرافیکی هم بخشی از بازی مثلا همین بازی BULLY مگه renderware
نیست پس نباید الکی این دوتا رو برابر ندونیم بحث BULLY:Scolarship فرق میکنه
پس نتیجه اینکه gtasa یه بازیه توپه
خوب حالا بهتر نیست هر کی درباره ی هر بازی که اطلاعات داره مطلب بزاره؟
ميلا جان
پست هاي كوتاه پشت سر هم ندي بهتره
چون مديريت بر خورد ميكنه و همه رو با هم ادغام ميكنه
براي خود منم پيش اومده كه با تذكر همكار انجمن روبرو شدم و پست هام تو يك پست ادغام شد
موفق باشي![]()
بله، حرف شما درست، ولی MGS4 هنوز هم جزو ده تای اوله و هنوز هم خیلی ها میگن بهترین بازیه. البته بازی هر چقدر بتونه مدت بیشتری جالب باشه، قوی تره. ولی باز هم با نظر شما موافقم.طبيعت بازي كامپيوتري همينه
مياد
سر و صدا ميكنه
ميتركونه
يا شكست ميخوره
ميره تو ARCHIVE
همين MGS4 هم ديگه الان تو هيچ سايتي بحثي راجع بهش نيست
و اون گرد و خاكي كه كرده بود تموم شد رفت
دوست عزیز، میلا؛ من نمی دونم شما چرا انقدر واکنش نشون میدی. فکر نمی کنم برای رئیس کمپانی راک استار هم انقدر این بازی مهم باشه.
دوست عزیز، شما چه گیری به GTA دادی؟imakbari
حالا تو چه گیری به BULLY دادی؟
بله، معلومه کسایی که میان به سایت یه بازی، حتماً ازش خسته نشدن دیگه وگرنه که نمی آن به اون سایت!شاید اینجوری باشه ولی تو یه نظر سنجی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون می ده که بیش از 60 درصد افراد از
sa هنوز خسته نشدن یکیش خود من...
مگه من گفتم یه بازی بیخوده؟ چرا تو سبک خودش حالا؟ یعنی در کل خوب نیست فقط تو سبک خودش؟در هر صورت gta sa تو سبک خودش یه بازیه توپه
بر منکرش لعنت!موتور این بازی :یک موتور هوشمند البته در سال 2001 به نام RENDERWARE
پلتفورم:PC-PS2-XBOX
نقش کلیدی:کارل جانسون
بله. عکس گرفتن که یه امکان فوق العاده نیست. برای آهنگ هم من هر کاری کردم نشد. از طریق دستکاری اون فایله هم من خیلی تلاش کردم، و البته جواب هم گرفتم ولی پدر آدم صلواتی میشه تا بخواد بدون خراب شدن این فایل رو درست دستکاری کنه. در ضمن، وقتی هم مثلاً یه ماشین رو وارد ماشین های بازی می کنید، معمولاً نمی تونید اون رو احضار کنید. مگه اینکه با یکی از ماشین هایی که از اول تو بازی بودن و چیت کد دارن عوضش کنید.چیز های جزیی:
-توانایی گوش دادن آهنگ های دلخواه
-عکس گرفتن از جای جای بازی
-امکان دستکاری رو بازی از صریق فایل:GTA3.img
-امکان اضافه کردن پچ های جدید برای امکانات اضافی و داستان جدید.
راستی، یه چیز رو هم اشاره نکردید:
- امکان ساختن مراحل جدید
یه زبان برنامه نویسی برای این کار هست
این تاپیک در مورد PS2 اِ پس به scholarship edition ربطی نداره. من BULLY رو هم میگم چون مال PS2 اِ.کلا این بازی یه بازی هست که همون اول زیاد حال نمیده ولی اگه با ماموریت هاش آشنا بشی
واقعا هیجان انگیز مشکلات گرافیکی هم بخشی از بازی مثلا همین بازی BULLY مگه renderware
نیست پس نباید الکی این دوتا رو برابر ندونیم بحث BULLY:Scolarship فرق میکنه
خب یه جور میگید انگار من گفتم این بازی یه بازی بیخود و به درد نخوره و باید بیخیالش شیم. خب خوش به حال راک استار که یه بازی توپ زده.پس نتیجه اینکه gtasa یه بازیه توپه
من که نمی فهمم شما سر چی دارید دعوا می کنید. چیزی که من گفتم این بود که قبلاً خیلی در مورد این بازی (اون موقع که تازه بود) بحث شده و دیگه خیلی جای بحث نداره. به خصوص با توجه به گرافیک ضعیفش نسبت به بازیهای الان.
ولی من که نگفتم بازی خوبی نیست. من خودم یه زمانی جون میدادم واسه SA. چند سال ما باید در مورد این بازی حرف بزنیم؟ تازه مأموریت هاش هم نسبت به GTAVC جذابیت کمتری دارن. مثل رقصوندن ماشین و غیره!
حالا GTASA بازی توپیه. که چی؟![]()
Last edited by imakbari; 13-08-2008 at 17:16.
حتما ...آقا پدرام
خیلی خوب تسلیم
خوب من فقط می خواستم بگم بازیه قشنگی هست همین حالا هم بهتره بحث رو راجع به اون تموم کنیم.
باشهخیلی خوب تسلیم
خوب من فقط می خواستم بگم بازیه قشنگی هست همین حالا هم بهتره بحث رو راجع به اون تموم کنیم.![]()
خوب
خوب شد که بحث تموم شد.چطوره در مورد بازی هایی که برای این کنسول داره میاد بحثکنیم؟ها؟
من چند تا یادمه می نویسم.
FIFA 09
TOMB RAIDER:UNDERWORLD
maybe:NFS UNDERCOVER
WWE SMACKDOWN VS RAW2009
NBA LIVE 09
NHL 09
راستش زیاد بازی یادم نیست.
شما ها هم هر چی میدونید بگید.
به نظر شما تا اونجایی که NFS:UNDERCOVER فقط برای APPLE i PHONE تایید شده به نظر شما برای PS2 میاد...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)