کارت شبکه وایرلس
برای یک محدوده بیست متری
پیشنهاد میدین؟
مرسی
کارت شبکه وایرلس
برای یک محدوده بیست متری
پیشنهاد میدین؟
مرسی
سلام دوستان
من مودمی به مشخصات Modem : Intel Modem 56KV92 دارم ... 5 سال ÷یش خریدمش ... تو این سالها مودمی اومده که سرعت این اینترنت ذغالی رو بتونی درصدی افزایش بده ؟
نه دوست عزیز سرعت اینترنت DailUp خیلی مربوط به مودم نمیشه , کلا ذات اینترنت Dailup کنده و کاریشم نمیشه کرد اگر دنبال اینترنت سریع تر هستی باید بری طرف ADSL .
]چه نوع استانداردی میخواید؟برای وصل شدن به access point میخواهید؟ در چه مکانی قراره استفاده بشه. اینا خیلی مهمن و حتی محدوده به متر رو تعیین میکنن...
Last edited by becareful; 25-07-2008 at 18:01.
یک پی سی به لپتاپ میخواد متصل بشه
محدوده حداکثر بیست متری و یک دیوار مانع
درباره اکسس پوینت میشه یک توضیحی بدین؟
مرسی
ماکرو نت , لینک سیس خوبن ارزونم بخوای Dlink هست که البته ازش بد میگن ولی من که خدایی بدی ندیدم خیلی استفاده کردم ازش , AccessPoint هم همون نقش hub رو داره در شبکه بیسیم .
خوب اول باید ببینی لپتابت کدوم استاندارد هست؟ wifi b یا g ?
اگه میتونی هزینه کنی که یه کارت با پشتیبانی g بگیری بهتره مثلا dlink DWA 520 هم با G کار میکنه هم B قیمتش 35 تومان هست.کلا چون access point و کارت های وایرلس زیاد فروش ندارن و جا نیفتادن نمیشه هر مدلی رو پیشنهاد داد.ببینید چه مدل هایی هست بعد تصمیم بگیرید.
اکسس پونت ارتباط چند وسیله رو مدیریت میکنه و همشون رو به هم وصل میکنه و خیلی بهتر از hub عمل میکنه... یه چیزی مثل swich هست که مدیریت دقیق تری داره.
کارت تدوين با قيمت مناسب براي مين بورد گيگا با سي پي يو اي ام دي ؟
دوست عزیز کارت تی وی یا کارت تدوین؟
من فکر می کنم منظور شما از کارت تدوین همون کپچره
شما برای این کارت چقدر هزینه در نظر گرفتید؟![]()
بخشید ولی بهتره با اطلاعات ناقص و بعضا غلط در مورد چیزهایی که اطمینانی نداریم بزاریم دوستان وارد تر راهنمایی کنند که اطلاعات کاملتری دارند اینطوری دوستانی که طلب راهنمایی میکنند گمراه نمیشن و به راه کج هم نمیرن من اینو کلی گفتم البته منظورم به شخص شما نبود من خودمم اگر چیزی رو ندونم یا حداقل شک داشته باشم یا معلومات در موردش قدیمی باشه سعی میکنم یه سرچ کوچیک تو اینترنت بزنم یا اینکه اصلا نظری نمیدم در موردش .
دوست عزیز الان استاندارد 802.11n هم اومده و استاندارد 802.11g استاندارد قدیمی محسوب میشه و همه نوتبوک ها حتی نوتبوک های قدیمی هم از این این استاندارد پشتیبانی میکنن اگرم نکنن مشکلی نداری استانداردهای شبکه بیسیم با هم کار میکنن , در ضمن accesspoint برای wlan هست نمیشه با hub مقایسش کردی ربطی نداره اون تو Lan هست در ضمن دیگه که الان همه hub ها hub switch هستن دیگه تقریبا وقتی میگیم Hub منظور همون hub switch هست .
Last edited by Bracket; 27-07-2008 at 15:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)