سلام
اگر میشه بگید از بین این سه تا کدومش رو انتخاب کنم
ABIT an52
ASUS m2n-e
MSI k9n ultra
اگرم خودتون پیشنهاد بهتری داری بگین![]()
سلام
اگر میشه بگید از بین این سه تا کدومش رو انتخاب کنم
ABIT an52
ASUS m2n-e
MSI k9n ultra
اگرم خودتون پیشنهاد بهتری داری بگین![]()
مربوط به مدار تغذيه پردازنده هست. من جزئياتشو نمي دونم كساني كه در مورد مدارات مادربرد اطلاع دارند بهتر مي دونند. البته همه برد هاي ASUS سه فاز نيستند. مثلا P5B Delux و M2N32-Delux و ...مجهز به مدار تغذيه 8 فاز هستند. مقايسه اين مقاله در مورد دو برد با قيمتهاي مختلف هست (برد گيگا گرونتره) فكر نمي كنم همچين مقايسه اي درست باشه.حالا غیر از خنکی برد ها اونجا نوشته بوود که بردهای گیگا 6 فاز هستن و ایسوس 3 فاز این یعنی چی ؟
مادربرد GIGABYTE P35-DS3R rev 1.0 (با استفاده از نسل دوم طراحي با طول عمر بالا): داراي طراحي مدار تغذيه 6 فاز با 18 عدد MOSFET با (Rds(on پايين، چوكهاي با هسته فريت، استفاده كامل از خازنهاي حالت جامد ساخت ژاپن.
مادربرد Asus P5K: داراي طراحي مدار تغذيه 3 فاز با استفاده از 9 عدد MOSFET معمولي و خازنهاي الكتروليت غير ژاپني.
نتايج بهدست آمده: طراحي مدار تغذيه 6 فاز از مدار تغذيه 3 فاز بهتر است، به دليل استفاده از 3 فاز اضافي حرارت توليدي توسط مدار تغذيه پردازنده تا حد زيادي كاهش مييابد.
p5kc ظاهرا بجز ساپورت DDR3 ظاهرا امتياز ديگه اي نسبت به P5k نداره. البته چيزي كه ديده ميشه اينه كه رنگ بردش مشكيه (شايد تعداد لايه هاش بيشتر باشه...) و شايدم مدار تغذيش بهتر از P5k باشه من مشخصاتشو ندارم. اگر هيچ امكاني غير از DDR3 اضافه تر نداشته باشه همون p5k به صرفه تر هست[نظر شخصي].-- ایا ddr3 ارزش اینو داره که بخاطرش 25 تومن اضافه بدم برم بجای p5k ، p5kc بگیرم ( لطفا قیمت این دو تا رو بگین )
شخصا اين قضيه برام مهم نيست. مادربرد الانم ASUS و تايواني هست و برد بعدي به احتمال زياد چيني خواهد بود (شايد Maximus Formula...) من كه خيال خودمو راحت كردم.-- مادربورد های asus موجود بازار ساخت کدوم کشور هستن ( یکی میگفت همه ی مادر برد های بازار با هر مارکی ساخت چینه !!! )
بين اينها MSI k9n ultraABIT an52
ASUS m2n-e
MSI k9n ultra
حداكثر چقدر مي توني هزينه كني؟
به نظر میاد R.O.G های ASUS تایوانی باشند.شخصا اين قضيه برام مهم نيست. مادربرد الانم ASUS و تايواني هست و برد بعدي به احتمال زياد چيني خواهد بود (شايد Maximus Formula...) من كه خيال خودمو راحت كردم.
حداکثر 600 تومن البته حتما میخوام AMD بگیرم خودم هم الان اتلون2600 دارم تعریف suopx
رو زیاد شنیدم که الان دیگه گیر نمیادراستش خودم برای ABIT مردد بودم چون ببخشید اینو
میگم ولی گارانتی شاب مزخرفه! M2N-Eهم میگن داغ میکنه
Last edited by mehryar1973; 17-10-2007 at 19:30.
يه عكس P5E3 Dlx ديدم Made in China بود. بعيد نيست اينا رو هم چين بزنه...به نظر میاد R.O.G های ASUS تایوانی باشند.
الان abit بيشتر با گارانتي يونيكام هست. Abit Kn9 Ultra يا Kn9 SLI چيزهاي خوبي هستند. M2N-E زياد جالب نيست. نظر من يا اين برد هاي Abit كه گفتم يا همون MSI k9n ultra.حداکثر 600 تومن البته حتما میخوام AMD بگیرم خودم هم الان اتلون2600 دارم تعریف suopx
رو زیاد شنیدم که الان دیگه گیر نمیادراستش خودم برای ABIT مردد بودم چون ببخشید اینو
میگم ولی گارانتی شاب مزخرفه! M2N-Eهم میگن داغ میکنه
سلام
من میخوام مادر بوردGigabyte GA-P35_DQ6 رو بخرم
اولا" میخوام بدونم مادر بورد خوبی هست یا نه؟
دوما" با cpu e6600 intel مچ هست یا نه؟
![]()
بله مادربورد خوبی هست. سازگاری خوبی هم بq6600 داره.
دوستان ممنون از راهنماییتوون
لطفا یه نگاه اینجا بندازین ( مقایسه ی pk5 و p5kc توسط سایت asus )
این p5kc بردش مشکیه خیلی هم با کلاسه !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان من فکر میکنم که این سیستم جدید که قراره بگیرم برام 3 سال کار میکنه بعد 3 سال هم تنها کمبوودش رم هست که اگه الان
p5kc بگیرم اوون موقع دیگه نیاز به ارتقای برد نیست و فقط چندتا رم DDR3 اضافه میکنم نظر شما چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)