تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 48 از 358 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

مثلآ در دین گفته شده قناعت کنید و از هرچیز زیادش رو نخواهید
    این تقریبآ همون راز قانون جاذبه هست که دانشمندان فیزیک کوانتوم و روانشناسان اون رو ثابت کردن
    یا از نظر علم گیاهان یا دیگر موجودات شبیه این درد رو ویا خوشی و یا... احساس نمیکنند ولی دانشمندی(اسمش یادم نیست) ثابت کرده تمام موجودات حتی سنگ ها و... با هم ارتباط تلپاتیک دارند و بنابرین توصیه شده در موقع خوردن هر چیزی به خوردنش فکر کنید تا اون بی هوش بشه
    و هزاران غیره دیگه
    سلام سعید جان ..

من اگه پست قبلی تو در مورد دین رو پاک کردم بیشتر برای قانون بحث مذهبی بود نه مخالفت با نظرت ...

بعد هم اینکه درسته .. ما همه قبول داریم قران ما جلو تر از همه چیزه ... ولی این ربطی به بحث علمی نداره ... میره تو فاز فلسفه و یه دید نظری ....

اینجا بیشتر صحبت رو شواهد و تجربه و دیدن و خلاصه علم قابل تجربه است ... نه بحث نظری و اینکه عقیده چیه ... ممکنه از نظر نظری بشه به قول شما چیزی رو ثابت کرد ... ولی حتی حرف انیشتین رو هم به امتحان گذاشتن .. و موردی نداره اگه کسی به نبودن مثال واقعی نظرمون اشکال بگیره ..

2. 2 کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام سعید جان ..

من اگه پست قبلی تو در مورد دین رو پاک کردم بیشتر برای قانون بحث مذهبی بود نه مخالفت با نظرت ...

بعد هم اینکه درسته .. ما همه قبول داریم قران ما جلو تر از همه چیزه ... ولی این ربطی به بحث علمی نداره ... میره تو فاز فلسفه و یه دید نظری ....

اینجا بیشتر صحبت رو شواهد و تجربه و دیدن و خلاصه علم قابل تجربه است ... نه بحث نظری و اینکه عقیده چیه ... ممکنه از نظر نظری بشه به قول شما چیزی رو ثابت کرد ... ولی حتی حرف انیشتین رو هم به امتحان گذاشتن .. و موردی نداره اگه کسی به نبودن مثال واقعی نظرمون اشکال بگیره ..
    دوست عزیز مزتضی جان
    اون پست رو اگه میدونستم شما پاک کردی اصلآ نمیگفتم چون بهت اعتماد دارم
    خب حالا در مورد این که گفتی باید شواهد و تجربه و... رو اینجا گذاشت ولی این مرحله بعد از مرحله ی فرضیه هست
    خب حالا یوفو ها خودشون درحد نظریه هستن
    پس نمیشه در موردشون نظر نداد؟
    گذاشتن شواهد و... موقعی هست که چیزی اثابت شده باشه و بخوایم در مورد خصوصیات اون صحبت کنیم
    نه وقتی که چیزی در حد نظریه هست
    این مثل اینکه در مورد چیزی که فعلآ وجود نداره بحث کرد
    درسته من میدونم و قبول دارم و از جانب من ثابت شده ولی از جانب بسیاری از دانشمندان یا ... هنوز ثابت نشده
    و جمله ای از انیشتین که یادم افتاد البته شاید ربطی نداشته باشه
    مرگ نوعی خواب است و خواب فرصتی برای رویاها
    Last edited by saiiddz; 01-07-2009 at 10:55.

4. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alukard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما که تا چند وقت پیش داشتید دستگاه یوفو یاب میساختید و میخواستید یوفوهارو تو تله بندازیدو ازشون عکس بگیرید, انوقت حالا دارید میگید یوفو در حد نظریه هست؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درسته من میدونم و قبول دارم و از جانب من ثابت شده ولی از جانب بسیاری از دانشمندان یا ... هنوز ثابت نشده
    دوست عزیز شما که تا چند وقت پیش داشتید دستگاه یوفو یاب میساختید و میخواستید یوفوهارو تو تله بندازیدو ازشون عکس بگیرید, انوقت حالا دارید میگید یوفو در حد نظریه هست؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
    لطفآ متن رو کامل بخونید و بعد اظهار نظر کنید
    تشکر دوست عزیز

7. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تاپیک منو یاد مرحوم "آرتور سی.کلارک" که برنامه تلویزیونیش از شبکه 4 چندین سال پیش پخش می‏شد و "اریک فون دانیکن" در کتاب ارابه خدایان انداخت!
    داستان شیرینیه این بحث که به کل از مقوله علمی خارجه! یادمه یه فیلم مستند که راجع به صنعت هوافضای ایالات متحده می‏دیدم اشاره کرد وقتی هواپیمای جنگده بمب افکن استیلت f117 در دهه 70 میلادی ساخته شد (خبر ساختش تو دهه نود عمومی شد) به خاطر شکل عجیبش هر وقت در ارتفاع پرواز میکر شبیه UFO دیده میشد!! و خوب به این مسایل دامن میزد و از طرفی هم برای سری موندن این جور مسایل نظامی پوشش خوبی بود.

F117

9. 2 کاربر از nima912 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این یه حقیقت ها که مقدار زیادی از این بحث ، در سطح "نظری" باقی می مونه ... عرض من همیشه همین بود که واسه اینکه هم جو تاپیک دوستانه پیش بره و هم همگی یه چیزی یاد بگیریم ، روال تاپیک به این شکل باشه که هر دوستی اگه عکس، فیلم قابل توجهی دال بر وجود یوفو و ... می بینه مطرح کنه ، و گروه مقابل هم سعی می کنه دلایل معقول برای ردش بیاره (اصطلاحا debunk اش کنه) ...

فکر می کنم اون دوره ای که این تاپیک به این صورت پیش رفت ، بسیار جو خوبی بود و محتوای خیلی خوبی هم برای مطالعات کسانی که علاقه مندن تولید شد (در مورد بیل مه یر صحبت شد ، اتلانتیس، عکسهای مبهم مثل بوم eva و...) ... البته نظر شخصی من هستش ... (بحث مشابهی هم حدود یکسال پیش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد) ...
    این تاپیک منو یاد مرحوم "آرتور سی.کلارک" که برنامه تلویزیونیش از شبکه 4 چندین سال پیش پخش می‏شد و "اریک فون دانیکن" در کتاب ارابه خدایان انداخت!
    چه پست حلال زاده ای .. چون نسخه کامل اون مجموعه معروف (دنیای اسرارآمیز آرتور سی.کلارک) رو دو سه هفته پیش کامل دانلود کردم ؛ یه یاد گذشته ها (13 قسمت) ... و فیلم AVP رو هم هفته پیش دیدم که صحنه پردازیهای متعلق به دوران کهنش کاملا تحت تاثیر کارای فون دانیکن بود ..

11. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این یه حقیقت ها که مقدار زیادی از این بحث ، در سطح "نظری" باقی می مونه ... عرض من همیشه همین بود که واسه اینکه هم جو تاپیک دوستانه پیش بره و هم همگی یه چیزی یاد بگیریم ، روال تاپیک به این شکل باشه که هر دوستی اگه عکس، فیلم قابل توجهی دال بر وجود یوفو و ... می بینه مطرح کنه ، و گروه مقابل هم سعی می کنه دلایل معقول برای ردش بیاره (اصطلاحا debunk اش کنه) ...

فکر می کنم اون دوره ای که این تاپیک به این صورت پیش رفت ، بسیار جو خوبی بود و محتوای خیلی خوبی هم برای مطالعات کسانی که علاقه مندن تولید شد (در مورد بیل مه یر صحبت شد ، اتلانتیس، عکسهای مبهم مثل بوم eva و...) ... البته نظر شخصی من هستش ... (بحث مشابهی هم حدود یکسال پیش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد) ...
    راستی توسط ابر رایانه ها فرآیند جدا شدن قاره ها شبیه سازی شده و در این میان قاره ی آتلانتیس هم در شبیه سازی بعد از جدا شدن قاره ها بوجود اومده
    پس حالا کجاست؟

13. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مریخ نورد ناسا موسوم به «روح» ( Spirit ) كه چندی پیش اعلام شد در خاك مریخ گرفتار شده، در همین وضعیت هم موفق شد تا برای اولین بار و البته استثنایی ترین تصاویر را از قسمت تحتانی و محفظه زیرین خود تهیه و برای محققان ناسا ارسال بکنه:

این تصویر نشون میده كه تخته سنگی تونسته حركت «روح» را متوقف کنه.

ترجمه گزارش سازمان هوا فضای امریکا رو در این باره می خونیم:

"" كاوشگر مریخی " روح " از اوایل سال جاری میلادی در میان ریگ ها به دام گرفتار شد و چرخهای آن تا نیمه در درون خاك و شن مریخ فرو رفت. دانشمند‌ان سازمان فضایی آمریكا (ناسا) می‌گویند: این قسمت از خاك مریخ مانند آرد نرم است. متخصصان این ماموریت نگران هستند كه این مریخ نورد به حدی در عمق این خاك فرو رود كه دیگر در میان سنگها احاطه شده و نتواند تصویر برداری کند. عاملی كه وضعیت را بیشتر پیچیده كرده این است كه روح فقط با 5 یا 6 چرخ خود می‌تواند حركت كند، چرا كه یكی از چرخهای آن در سال 2006 از كارافتاد. یكی دیگر از چرخها نیز مورد اصابت تكه سنگی قرار گرفت كه باعث شد كل روبات حدود 14 درجه به سمت چپ تغییر جهت دهد.
    جان كالاس، مدیر پروژهمریخ نوردان در آزمایشگاه پیشرانه جت (JPL) ناسا در این باره خاطر نشان كرد: اولین بار است كه چنین گرفتاری جدی برای یكی از مریخ نوردان ناسا رخ می‌دهد. سیستم پژوهشی و مشاوره‌یی ناسا قبل از هر اقدام بیشتر و مخاطره آمیز در این زمینه تصمیم گرفتند از تصویربردار میكروسكوپی روح در انتهای بازوی روباتیك آن استفاده كنند تا عكسهایی از منطقه زیر مریخ نورد به دست بیاورند هر چند دوربینی كه برای گرفتن عكسهای نزدیك از خاك و سنگهای مریخی استفاده می‌شود، برای این هدف طراحی نشده بود. ""

نظر به اینکه سال ها پیش هم - در دهه هشتاد میلادی - شوروی سابق دو کاوشگر (بنام های فوبوس 1 و فوبوس 2 ) برای برسی نزدیکتر اقمار مریخ به فضا فرستاد که هردو قبل از شروع ماموریت منهدم شدند ;

یک سوال اساسی وبزرگ باقی میمونه ,
    این شیئ تیز و مشخص که به پایین گیر کرده و باعث اصلی درجا زدن چرخها شده رو غیر ممکن بود کنترل کننده های مریخ نورد ( که مو رو از ماست میگیرن) سر راه نبینن. چرا ندیدن؟
    آیا پس از قرار گرفتن مریخ نورد در موضع مذکور این کار انجام نشده؟
    Last edited by Avalon1; 02-07-2009 at 15:50.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نمایی از آثار چرخهای " Spirit " در زمین مریخ.
    Last edited by Avalon1; 02-07-2009 at 11:21.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

"" فضاپیمای " NEAR " در فوریه سال 2000 با سیارک اروس 433 که در مداری بین زمین ومریخ بدور خورشید می گردد ملاقات کرد. تصاویر با وضوح بالا از سطح واندازه گیری هایی که با مسافت سنج لیزری انجام گرفتند, سبب شد محققان کشفف کنند که اروس یک جسم جامد واحد و ترکیبات آن یکسان است. معما هایی هم همچنان باقی است نظیر اینکه چرا برخی از صخره های روی سطح از هم پاشیده شده اند. سفینه در 12 فوریه 2001 با یک پایان دراماتیک به روی سطح سیارک سقوط کرد و آنقدری دوام آورد تا تحلیلی از ترکیب سنگپوش سطح گزارش نمود. ناسا در دسامبر 2002 در تلاشی ناموفق سعی در برقراری ارتباط نمود, اما هیچوقت قادر به این کار نشد. ""

واما طرح سوال:
    1- " تغییر مکان خودبخودی صخره ها " دیگر چه صیغه ای است؟
    2- " سیارکی فقط با یک نوع ترکیب شیمیایی " رو چطور میشه معنی کرد ( در صورتی که در بررسی شیمیایی کوچکترین شهابسنگهای سقوط کرده در زمین , وجود انواع مواد در آنها مشهود است)؟
    3-
    چطور شده که " پایان دراماتیک " اینروزها برای چنین ماموریت هایی مد روز شده؟

خدا رحمت کنه پروفسور هشترودی رو...می گفت هردو قمر مریخ - بواسطه جرم حجمی فوق العاده پایین - توخالی اند ومصنوعی... (همان هایی که در پست قبلی عرض کردم روسها قادر به بررسی آنها نشدند).
    موقع درگذشت وی(1355 شمسی) اخبار وجراید همگی پر بود ازرویت اجسام ناشناس پرنده در آسمان تهران...

Last edited by Avalon1; 02-07-2009 at 12:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •