تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 105 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند بوته گوجه فرنگی کاشتم که هر بوته حدود 50 عدد گل داده شاخه و برگهای خوبه هم داره اما چند مشکل پیش اومده لطفا هرکی میدونه راهنمائی کنه ، ممنون میشم .

1- برگهای قدیمی زرد و پلاسیده شدن
    2- برگهای سبز بعضی هاشون سوراخهای ریزی روشون پیدا شده به طوری که مثل توری دیده میشن
    3- گوجه های که به اندازه گردو شدن از قسمت انتهائی لکه های قهوه ای رنگ شدن و ظاهرا دارن خراب میشن

2. این کاربر از عبدی حسن بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

12

سلام دوستان
    من چند بوته گوجه فرنگی کاشتم که هر بوته حدود 50 عدد گل داده شاخه و برگهای خوبه هم داره اما چند مشکل پیش اومده لطفا هرکی میدونه راهنمائی کنه ، ممنون میشم .

1- برگهای قدیمی زرد و پلاسیده شدن
    2- برگهای سبز بعضی هاشون سوراخهای ریزی روشون پیدا شده به طوری که مثل توری دیده میشن
    3- گوجه های که به اندازه گردو شدن از قسمت انتهائی لکه های قهوه ای رنگ شدن و ظاهرا دارن خراب میشن
    سلام دوست عزیز
    اگه لطف کنید میشه بگید فضای مورد استفاده برای این چند بوته چقد بوده ؟ و آیا بوته ها خیلی در هم فشرده شده اند ؟

1. به احتمال زیاد برگهای جدید امکان دریافت نور خورشید رو به برگهای قدیمی تر نمیدن و شایدم خاک و مواد معدنی درون خاک قدرت ندارن که همه ی برگ هارو سبز و شاداب نگه دارن
    2.به احتمال زیاد شما شته یا انواع خواصی از موجودات ریز که از برگ گیاه تغذیه میکند به گوچه فرنگی حمله کرده اند برید و سم پاشی بکنید
    3.احتمال بیمار بودن خاک یا کم آبی و در آخر داشت آفت گیاه میتونه باعث این مشکل بشه

4. این کاربر از sina285 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام آقا سینا
    از پاسخ شما ممنونم خواستم اطلاعات بیشتری به شما بدم
    1- بوته ها تقریبا فشرده هستن به طوری که برگهای بوته ها روی هم افتاده
    2- این بوته ها دریک تراس مسقف هستن که تقریبا نصف آنها آفتاب می گیرند
    3- افت قابل روئیتی مشاهده نمی شود ولی روی بعضی از برگها رگه های پیچ در پیچ روشن تری نسبت به سایر قسمتهای بعضی از برگها ملاحظه می شود.
    4- خاک خوبی داره ولی با توصیه ای که کردید یک مقدار کود کریستال می دم اگر نظر تکمیل تری داشته باشید سپاسگزار می شوم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    آقا سینا اینم عکسها گوجه که گفتم

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

12

سلام آقا سینا
    3- افت قابل روئیتی مشاهده نمی شود ولی روی بعضی از برگها رگه های پیچ در پیچ روشن تری نسبت به سایر قسمتهای بعضی از برگها ملاحظه می شود.
    4- خاک خوبی داره ولی با توصیه ای که کردید یک مقدار کود کریستال می دم اگر نظر تکمیل تری داشته باشید سپاسگزار می شوم .
    1. همونجوری که شما گفتید احتمال اینکه به علت نبود نور باشه خیلی زیاد میشه پس سعی کنید نور دهی شونو بیشتر بکنید ولی در مورد فشردگی گیاه گوجه فرنگی نباید خیلی فشرده باشه باید یکمی آزاد باشه تا این چنین مشکلاتی پیش نید
    3.اگه بتونید از این رگه های پیچ در پیچ عکسم بگیرید خیلی خوب میشه الته من فکر نمیکنم اینا آفت باشت
    4. خوب کار خوبی کردید
    در آخر توصیم اینه که سطح نورشونو بالاتر ببرید شاید خوب شد بطری که کل گیاه نور بخوره
    بازم اگه سوالی بود در خدمتتون هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

سلام آقا سینا
    سلام جناب عبدي
    اي كاش با اين همه علاقه اي كه من و شما به گل و باغ و زراعت داريم ، يه زمين و يه آب خوب داشتيم تا باهاش صفا ميكرديم از زراعت در آپارتمان خلاص ميشديم .
    حسن جان بوته هات كمبود كلسيم داره و بايستي با كودهاي مناسب داراي عنصر كلسيم تغذيشون كني . سياهي ميوه هاتون كه ما بهش ميگيم پوسيدگي گلگاه ، اين كمبود رو داره به ما اعلام ميكنه .
    وجود دالانهاي مارپيچ در بافت پارانشيم برگهاتم دليل تغذيه آفتيه بنام مينوز . نيازي به سمپاشي نيست و برگهايي كه اين دالانها درش هست رو بكن و معدوم كن تا لاروهاش كامل نشند و قبل از خروج از برگ اونها رو از بين برده باشي .

9. 2 کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام khezr123 عزیز
    از لطفی که دارید سپاسگذارم البته ما یک باغچه 1500 متری در 250 کیلومتری تهران داریم ولی با توجه به مشغله کاری حدو 15 روز یک بار سر می زنیم ولی به علت عدم آشنائی به علم باغبانی متاسفانه خوب بهره برداری نمی کنیم جها و سایر مراکز هم کمک خاصی نکردن بگذریم
    در مورد گوجه فرنگی ها باید عرض کنم اکثر برگها دچار چنین عارضه شدن پس نمی شه اونهارو کند ضمنا با راهنمائی یک فروشگاه تعاونی در مرکز خرید فوش گل در خیابان نبرد سم قارچ کش گرفتم و بروی برگها و خاک پاشیدم و کود هم دادم حالا منتظر نتیجه هستم اگه شما راهنمائی دیگری داشته باشید استفاده می کنم در هر صورت از شما تشکر می کنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان عزیز سنا و khezr132 سلام

دوتا عکس از برگ گوجه ها گرفتم انجا قرار می دم تا ملاحظه کنید . مجددا از راهنمائی های شما تشکر می کنم.

داره خودمونی میشه Farshid-jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه گوشه آروم این کره خاکی

13 اطلاعاتی درباره آفت کش های موجود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند بوته گوجه فرنگی کاشتم که چند مشکل پیش اومده لطفا هرکی میدونه راهنمائی کنه ، ممنون میشم .

شرایط:
    1- این بوته ها دریک تراس مسقف هستن که تقریبا نصف برگهای آنها آفتاب می گیرند
    2- بوته ها تقریبا فشرده هستن به طوری که برگهای بوته ها روی هم افتاده
    3- خاک خوبی داره .
    4- بوته ها درشت و خوب هستن
    5- هر بوته تقریبا 50 عدد گل داره که بعضی ها به میوه تبدیل شده

اشکالات:
    1- برگهای قدیمی و پایین زرد و پلاسیده شدن
    2- افت قابل روئیتی مشاهده نمی شود ولی روی بعضی از برگها رگه های پیچ در پیچ روشن تری نسبت به سایر قسمتهای بعضی از برگها ملاحظه می شود.
    3- برگهای سبز بعضی هاشون سوراخهای ریزی روشون پیدا شده به طوری که مثل توری دیده میشن
    4- گوجه های که به اندازه گردو شدن از قسمت انتهائی لکه های قهوه ای رنگ پیدا شده و ظاهرا دارن خراب میشن-
    اینم چند تا عکس از برگهای الوده و میوه آفت زده آن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •