عجب داستانیه ! خوب دوست من بالاخره یه نفر پروفایل شما رو دستکاری کرده دیگه !نه این کامپیوتر شخصی منه و قدم به قدم ان را پسوورد گذاشتم!
خود به خود اسم پروفایل عوض نمیشه ! تازه اون هم امید !
دوست من اگه سیستم بالایی داشته باشی میتونی این کار رو بکنی .سلام اقایون.من 3 تا سوال مهم دارم که اگه جواب بدید ممنونتون میشم:
1-در این بازی باید گزینه های مربوط به تنظیمات گرافیکی رو روی چه چیزی قرار دهیم تا بازی در بهترین حالت
گرافیکی اجرا بشه؟
اگه همه ی گزینه ها رو روی yes نغییر بدم درست میشه؟
2-موضوع اصلی این داستان چیه؟اگه ازاد کردن روسیه هست پس چه ربطی به کشور های افریقایی و عراق
دارد؟
3-در مراحل اولیه ی بازی یه جایی هست که میگیرنم . توی یه ماشین میندازنم.بعد دست اندرکاران بازی رو
معرفی میکنه.بعد از ماشین پیاده میشم و میبرنم نزدیک یه چوب بلند و بعد یه تیر بهم میزنن و (فکر کنم)
میمیرم.ولی در مرحله ی بعد دوباره زنده میشم.این یعنی چه؟
4-توی بازی اسم خودمون چیه؟
در مورد همه ی گزینه ها که بله . اگه همشونو YEs کنی میشه ولی باز هم تنظیمات هست !
AntiAliasing یا Anti Scope ( یکی از این 2 تا ) رو باید تا آخر ببری بالا .
فکر کنم تا 8X داشته باشه .
در ضمن !
Reseloution بازی رو تا 1280 در 1024 ببر بالا ببین میکشه ؟!
دوست من جواب 3 تا سئوال آخرت اینه :
شما در این بازی در اصل کنترل 3 نفر رو دارید .
یه نفر که به نام خدا اول بازی توسط خالد العسد کشته شد . همونی که به چوب بستنش و تیر خلاص رو بهش زدن .
نفر دوم هم توی انفجار اتمی میمیره .
نفر سوم هم که اگه بازی رو تا آخر برده باشی معلوم نیست که زنده میمونه یا نه . ولی اینطوری که صحنه سفید میشه احتمالا اینم میمیره !
پس چی دوست من !دوستان سلام تاپیک ارزشش رو داره آدم اینجا پست بده.
فقط میخوام بگم فوق العا ده ست بازی رو میگم.
عالیه همه چیش
گرافیک خداست
داستان توووووووووووووپ
گیم پلی وحشتناک
حرکاتشون واقعا طبیعیه با بعضی مراحلش اینقدر حال میکنم که اصلا دلم نمیخواد تموم بشن جاهایی که sniper میشی یا جاهایی که کاملا کماندو بازیه واقعا عالیه.
به جرات میگم تا حالا بازی به این کاملی از همه نظر خصوصا گرافیک و گیم پلی ندیده بودم به نظر من شاهکاره هیچ کمبودی نداره
در ضمن باید تنظیمات گرافیکی رو ببرید بالا تا بفهمید چقدر این بازی خفنه من با این سیستم دارم با بازی صفا میکنم:
cpu:amd athlon x2 64bit 4400
ram:patriot 1gig 800
vga:asus 8600GTS
شما اینطور سیستمی داری باید مثل فیلم واست بیاره ! LCD داشته باشی دیگه هیچی !
دوست عزیز !دوستانی که مدال افتخار airborn رو بازی کردن میخواستم نظر بدن ببینم به این میرسه یا نه؟
چون من بازی نکردم میخوام بعد از call of برم سراغ اون و میخواستم ببینم در حد و اندازه های این بازی هست یا نه؟
چون مطمئنم وقتی بازی رو تموم کنم افسردگی میگیرم
با خودم میگم کاش هیچوقت تموم نمیشد
در ضمن دوستان هر جای بازی گیر کردن بنده در خدمت هستم
اگه از من میشنوی برو از نسخه ی اول بازی رو هم بگیر ! مخصوصا اون ورژن ** . بهش میگن 2 .
و اینو مطمئن باش که هیچ وقت Medal به پای COD نمیرسه . اصلا گرافیک و جذابیتی که این بازی داره من توی هیچ بازی ندیدم !