بچه ها!!!!!!!!من دیروز تو رباط کریم چند تا از بچه ها رو دیدم که pspهای سیم کارت خور داشتند ومی گفتند که از انور آّب اوردند.انطور که من دیدم psp انها bluetoothو ویبره و micبرای صحبت داشت وطریقه حرف زدن باpsp مثلnokia ngage است.
بچه ها!!!!!!!!من دیروز تو رباط کریم چند تا از بچه ها رو دیدم که pspهای سیم کارت خور داشتند ومی گفتند که از انور آّب اوردند.انطور که من دیدم psp انها bluetoothو ویبره و micبرای صحبت داشت وطریقه حرف زدن باpsp مثلnokia ngage است.
یه سوال دارم سری جواب بدید من مموری استیک واسه پی ای پیم رو با کامپیوتر فورمت کردم اونم فت 32 انگار قاط زده چیکار کنم حالا؟؟؟؟
یه سوال دارم سری جواب بدید من مموری استیک واسه پی اس پیم رو با کامپیوتر فورمت کردم اونم فت 32 انگار قاط زده چیکار کنم حالا؟؟؟؟
سلام
اونا يه سری مارک های تقلبی هستند که چين زده بوده يه مدت به نام psp phone که خيلی هم اشغال از آب در اومد و جمعش کردن
چون سؤالت واضح نبود
يعنی چی مموريم قاط زده ؟
خوب عزيز شما نبايد با Pc فورمت مي كردي همين جوري ! بزن با Psp فورمتش كن دوباره ببين درست مي شه يا نه !یه سوال دارم سری جواب بدید من مموری استیک واسه پی اس پیم رو با کامپیوتر فورمت کردم اونم فت 32 انگار قاط زده چیکار کنم حالا؟؟؟؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
کسی اموزش دانگرید 3.40 oe-a به 1.5 رو نمی گه
سلام خدمت شما دوستان
چندتا سوال داشتم لطفا" جواب بدید
1) psp چه فرمت هایی را برای یک فیلم پشتیبانی می کند؟ (آیا فقط mp4 را پشتیبانی می کند؟)
2)پایین جعبه psp نوشته 1003 اما تا جایی که فهمیدم 1004 یا 1005 هم وجود داره فرق این مدل ها در چیست؟
متشکرم
سوادتو عشقه!japonنه عزیز،Japan!اگرم میخوای فارسی بنویسی ژاپن!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)