اميد جان واقعا ممنونم مشكلم حل شد نميدونم چي بگم شما تا به حال منو بي جواب نزاشتي ممنونمممممممممممممممممممم ممنوشته شده توسط OMID
![]()
اميد جان واقعا ممنونم مشكلم حل شد نميدونم چي بگم شما تا به حال منو بي جواب نزاشتي ممنونمممممممممممممممممممم ممنوشته شده توسط OMID
![]()
سلام من با بازي جنرال زيروهاور مشكل دارم من نصبش كردم داخل بازيم ميره بعد ميپره بيرون ارور ميده ميگه كه نميدونم بازيتون ويروس داره اگه ميشه لطف كنيد كمكم كنيد ممنون ميشم
با سلام عضویت شما در این سایت را تبریک میگمنوشته شده توسط lvlajicl
![]()
خب عزیز دل اگه میگه ویروس داره حتما ویروس داره![]()
حالا برای احتیاط اروری که بهتون میده را متنش رو اینجا بزارید تا ببینیم مشکل از کجاست![]()
امید اقا سلام در مورد بازی جنراله متن اروره اینه
You Have ENcountered a serious error can by many things including viruses, overheated hardware and hardware that dose
not meet the minimum specification fot the game . pleas visit the foruns at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for suggested courses of action ot consult your
manual for technical Support contact information.
ارور عجیبیهنوشته شده توسط lvlajicl
شما دو تا کار کنید
1.یک آنتی ویروس روی سیستم نصب کنید و سیستم را اسکن کنید
2.مشخصات سیستمتون رو اینجا بنویسین
با سلام
كمك ميخواستم در نصب بازي Battle Field 2
من اين بازي را در 2 سي دي كه توسط شركت (jirjirak) يا تاكين مي باشد خريدم
همينكه سي دي 1 را اجرا ميكنم از من ميخواهد برنامه DaemonTools4 حتما همين ويرايش را نصب كنم
پس از نصب DaemonTools4 بايد Image بازي را در درايو هارد نصب كنم كه اين مرحله هم انجام ميدهم كه پس از نصب اين پيغام را ميدهد: Unable to mount image. Unable to access image file
وقتي ok را ميزنم اين پيغام را ميدهد در notepad : the system cannot the path specifiled
وقتي Image را در درايو مجازي اجرا ميكنم و setup بازي را ميزنم مينويسد به انگليسي لطفا كمي
صبر كنيد و سپس اين پيغام را ميدهد با ok:
Battle Field 2 special forces that Battle Field 2 be installed.
Please install Battle Field 2 before continuning
و بازي نصب نمي شود لطفا راهنماييم كنيد.
آرش جان سلامنوشته شده توسط arash2006
این بازی که شما میخواهید نصب کنید اکسپنشن پک هست و بر روی ورژن قبلی نصب می شود .
بر روی battle field2 که 3 سیدی بود اگر اون رو نصب کنید بعد این رو نصب کنید مشکلی پیدا نمیشه![]()
آقا اميد هنوز كاري واسه ما نكرديد؟
سلام
من يك مشكل تو اجراي بازي restricted area دارم اونم اينه كه وقتي به مرحله اي مي رسه كه بايد jessica رو آزاد كنيم ناگهان بدون دادن هيچگونه پيغامي از بازي مياد بيرون.
Last edited by HHK; 18-02-2006 at 22:09.
من اين بازي را بازي نكردم ولي اين كه شما ميگيد يهو از بازي مياد بيرون 100% مشكل از ويندوزه يا درست نصب نكرديد . . . ! شما يك دفه آن را ريپير كنيد اگه درست نشد . . .! به احتمال زياد درست ميشه . . . !نوشته شده توسط HHK
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)