تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 222 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

با سلام و تشكر از همه............................................ ........................
    ممكنه لطفا تمام اموزشها(پچ نه . اموزش ) اديت كردن جنرالز رو تو يه پست خلاصه كنيد.......................................... ...
    اخه كسي مثل من كه تازه اومده كه نميتونه 47 صفحه رو دنبال يه اموزش اديت كردن بگرده........................................ .......
    لطفا همه ي اموزشها به اضافه افزايش قدرت تفنگ ها رو بزاريد..................................... ممنون

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببین دوست عزیز اولا خسته نباشی.
    درباره نظرخواهی که گفتی به نظر من (که از اول همه مطالب رو خوندم اما فقط بیننده بودم) باید هرچه بیشتر واقعی باشه. ببین متاسفانه گروه هایی مثل القاعده و طالبان از روش های تروریستی استفاده می کنند و خوب این به نام اسلام هم شده. یا استفاده از بمب شیمیایی هم کاری که در سال های اخیر فقط صدام استفاده کرد آن هم با آرمان های مثلا عربی و اسلامی.
    منم می دونم همه اینها اشتباه بوده اما اینها سوءاستفاده از اسلام بود اما به نظرم واقعیتی که وجود داشته. به همان اندازه استفاده از سلاح های غیر مجاز فسفری اسرائیل هم واقعیته.
    نظر من اینه اگر شما دوست داری همه زحماتت یک تبلیغ محض باشه و شبیه یک رپرتاژ آگهی بشه (ببخشید اینقدر رک گفتم) اونا رو حذف کن و بگو اصلا القاعده ای نبوده و... اما اگر واقعیت رو می خوای به نظرم بگذار باشند اما می تونی اسم ژنرالش رو به جای همین اسم های خودشون از اسامی القاعده ای ها استفاده کنی که همه می دونند از دین سوءاستفاده کردند و برداشت جاهلانه خودشون رو اجرا می کنند در ضمن توی معرفیش هم اینو بگی که برداشتی متعصبانه و جاهلانه از اسلام هستند.

دوست خوبم سعی کن این همه زحمتت تبدیل به یک کار تبلیغاتی صرف نشه چون شدیدا ضد تبلیغ میشه.

درباره اضافه کردن مراحل و ماموریت داستانی هم خیلی خوبه مثلا حمله ارتش ایران به طالبان و القاعده. اینجوری دشمنی ایران با این متعصبین رو نشون می دینی

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی یه نقدی. از چه هواپیمایی برای ایران استفاده کردی؟ گفتی فقط یک هواپیما گذاشتی. بهتر نبود F14 باشه؟ با توجه به اینکه گفتی هم شکاریه هم بمب افکن

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

راستی یه نقدی. از چه هواپیمایی برای ایران استفاده کردی؟ گفتی فقط یک هواپیما گذاشتی. بهتر نبود F14 باشه؟ با توجه به اینکه گفتی هم شکاریه هم بمب افکن
    از همفکری و نظر اتت بسیار سپاس گذار م و صد الته مو افق و لی علت حذف این ژنر ال ها دلیل بسیار منطقی داره که بعد ا همتو ن می فهمید ...!!
    من زیاد با عملکرد هو اپیما ها آشنا نیستم نمی دو نم آیا اف 14 یک بمب افکن و شکاری هست من هو اپیمائی شبیه به صا عقه گذاشتم که شبا هتشو ن به هم زیا ده ....
    میشه اف14 هم گذ اشت

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاش اینو زودتر می گفتی. ببین صاعقه نمونه ارتقا یافته F5 هست. البته کمی اون رو شبیه F18 ساخته اند. البته اینی که شما درست کردی شبیه فانتوم یا همون F4 هست چون انتقای صاعقه یک سکان V شکل وجود داره. در ضمن خود فانتون هواپیمای به مراتب قوی تری از F5 هست.

اما F14 یک جنگنده شکاری بمب افکن که مجهز به موشک فوق العاده فونیکس هم هست. حالا نمی خوام اینجا بحث کارشناسی رو بگم فقط خواستم بگم این چیزی که شما گذاشتی به F14 می خوره. در ضمن در دنیا F14 یا تامکت های ایران شهرت جهانی دارند. این جنگنده تا 2006 هنوز در نیروی دریایی آمریکا بود و هواپیمای اول اکثر ناوهای هواپیمابر آمریکایی بود. مخلص کلام اینکه تامکت اعجوبه ای بود!
    اینم چندتا عکس از تامکت های افسانه ای ایران

البته اگر خواستی مفصل تر برات بگم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد دلیل حذف اون ژنرال ها هم امیدوارم بعدا این دلیلش رو بگی ;-)

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببخشید چندتا پست شد!

این هواپیمای شماست:

اینم نمای بالای فانتوم یا F5

البته فانتوم جنگنده اول ایران در جنگ 8 ساله بود. درسته که تامکت به مراتب پیشرفته تر بود اما خوب به خاطر اینکه ما تعداد بسیار بیشتری فانتوم داشتیم در عملیات های بیشتری بود.
    اگر هم خواستی روی F14 کار کنی اینم نمای بالا و کنار

Last edited by general_sorena; 03-09-2009 at 00:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چو ن زنر ال های مثل : GLA demolition - - Toxin
    چ و ن این ژنر ال ها مسلما نان را تر و ریست و مجهز به سلا ح های شیمیا یی نما یش می دهند قصد دارم تا به طور کل از بازی حذف کنم و تما م مسا ئل تر و ریستی مثل سر باز های انتحاری یا ما شین های انتحاری و مسا ئل دیگر ....
    حالا نظر شما چیه ؟

د و ستان با اضا فه کر دن چند مر حله و ما موریت داستان وار جا نبی به بازی مو افقید ؟؟نظر تو ن رو بگید تا رو ش کار کنم ..............
    با اولين نظر خواهي كه كردين مخالفم چون شايد كسي بخواد با اون ژنرال ها بازي كنه ولي با دومي موافقم

داره خودمونی میشه ali121314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو کره ی زمین

پيش فرض

دارین از بحث اصلی دور میشین .بیخیال اصلا جفتشو بزار.
    اگه می خواهی شیمیایی زوبرداری حد اقل بزار واسه ی علی شیمیایی (toxin) باشه حد اقل اسمشو برای اینهمه سال خراب نکن .....بخاطرش کلی زحمت کشیده.
    اما من هنوز نفهمیدم جنرال های بمب گذار یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یه چیز دیگه برای چین چون فلیم(flame) داره شیمیایی لازم نیست.
    اینو سه بار نوشتم نتونستم بفرستم
    راستی برای ایران هلیکوپتر هم گذاشتی .من کل حملم رو هلیکوپتراست
    ساعت چهار و نیم صبح سرعت دانلود 4 کیلو !!!!!!با ADSL!!!!!!! جالبه نه!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه ali121314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو کره ی زمین

پيش فرض

راستی کی کار با world builder رو داره جووووون من بزارید من خیلی بهش نیاز دارم
    یه زمانی تو این فروم بود .
    کسی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •