تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 130 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

دوستان ما اومديم براي هك چون گوشيم سريال چنجه Usb Drive رو نصب كنيم بعد از نصب گوشي رو از كابل كشيدم چون هنوز پك رو دانلود نكرده بودم آقا گوشي خلاص شده بالا نمياد هنگ ميكنه ....!
    چرا اينطوري شد .... دوستان مراقب باشيد !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

ما كه هنوز اندر كف هك با xs هستيم . بعد از چند ساعت كه كار ميكنه رو يه مرحله گير ميكنه و ديگه نميره .

حالا اگه مثلا تو مخابرات يه اشنا داشته باشيم چطوري بايد گوشي رو ثبت كنيم . يعني همون سريالي رو كه كه با زدن #06#* مياد بايد ثبتش كنيم ؟ ديگه اينطوري ميتونيم راحت با فار كار كنيم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بسمه تعالی

این آموزش فقط برای سریال اصل ها امکانپذیر است

حتما میدونید که نصب vkp پچ که مخصوص cid 49 هست روی w810 امکان پذیر نیست چون ++xs نمیتونه main پچ شده رو درست روی w810 فلش کنه....اما اخیرا 2 تا پچ پیدا شده که روی w810 کار میکنه .....

1. پچ rewinding_audio_files_faster : این پچ برای این هست که بتوانیم فایلهای صوتی رو با سرعت بیشتری به جلو یا عقب ببریم ..خودم تست کردم آهنگ 10 دقیقه ای را در 15 ثانیه به جلو یا عقب میبرد

2.پچ 16BFont : این پچ فونت کوچک است...نوشته های قسمت now playing واکمن رو کوچک تر میکند ...بعد از نصب این پچ شما میتوانید با ویرایش فایل layout .xml اندازه نوشته های قسمت های مختلف را کوچک یا بزرگ کنید (در آینده توضیح خواهم داد)

این 2 تا پچ که برای main ورژن R4EA031 رو میتونید از اینجا دانلود کنید ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا آموزش نصب پچ :

شما به برنامه Gslide نیاز دارید............... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برنامه رو اجرا کنید ...دقت کنید که گزینه BABE فعال باشد...در قسمت flashfile باید قسمت main فریمور مرود نظر رو آدرس بدید...(main رو میتونید از صفحه اول دانلود کنید ...دقت کنید که هر پچی مخصوص یک ورژن main هست...)

در قسمت Header باید فایل header__DB2010_49_red_344blocks.bin رو از فولدر header برنامه آدرس بدید...

دقت کنید که گزینه override غیر فعال باشه و در کادر مقابل آن مقدار 0*44020000 قرار داشته باشه....

در کادر patchs روی ADD کلیک کنید و آدرس پچ هایی که دانلود کردید با پسوند VKP رو بهش بدید و در قسمت پایین برنامه یعنی OUTPUT (خروجی) رو بهش بدین و در آخر هم روی process کلیک کنید ...دقت کنید که خروجی برنامه یک فایله main با پسوند bin هست....صبر کنید تا برنامه کارش تمام شود...

حالا باید فایل main جدید با پسوند bin (که برنامه میسازه) رو فلش کنید رو گوشی.....
    گوشی رو وصل میکنید به ++xs و تیک قسمت main رو میزنید و آدرس main پچ شده رو بهش میدید ( آموزش وصل کردنه گوشی و فلش کردن صفحه اول موجود است) و آخر سر روی Flash کلیک میکنید....وقتی 344 بلاکش فلش شد برنامه پیغام میده finishing flash ...باید 10 ثانیه صبر کنید اگه خود برنامه disconect نکرد روی stop کلیک کنید و به پیغام داده شده yes بزنید و با پیغام unplug the phone گوشی رو جدا کنید و مموری و سیم کارت رو جا بزنید....

.
    ...................یا حق..................
    .

این لیتک دانلود برنامه xs تا نصفه که میره میگه لینک فعال رو بدید تا دانلود بشه خواهشا یه جایی دیگه آپلود کنید

پروفشنال toliveistodie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14

K800_R1ED001_FS_EUROPE_1_RED49 و K800_R1ED001_MAIN_GENERIC_WI_RED49 ربطی داره؟؟؟ اما بعد از update از cid 49 به 52 cid تغییر کرد.حالا باید برای cid 52 بگیرم؟؟؟

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

ما كه هنوز اندر كف هك با xs هستيم . بعد از چند ساعت كه كار ميكنه رو يه مرحله گير ميكنه و ديگه نميره .

حالا اگه مثلا تو مخابرات يه اشنا داشته باشيم چطوري بايد گوشي رو ثبت كنيم . يعني همون سريالي رو كه كه با زدن #06#* مياد بايد ثبتش كنيم ؟ ديگه اينطوري ميتونيم راحت با فار كار كنيم ؟
    اگه گوشیت چنجیه اون سریالی که با زدن اون کد نشون میده imei چنج شدس
    باید imei اصلیو بدی به آشنات تو مخابرات
    اگه اسکن و پرینت نکرده باشن imei پشت باطری با اونی که روی جعبس رو باید بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گوشی من سریال چنجه
    می تونم صداش رو زیاد کنم؟
    مشکلی پیش نمی آد؟
    اگه می شه چطور؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا من این قدر التماس کردم که یه راهی برای افزایش صدای k800 هم بزارید. اما هیش کی کمک نکرد

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض k800

اقا حمید شما همش به فکر w810و k750 هستید. خوب من بدبخت k800 دارم .کمکم کنید.
    به من گفتید درایو صدا برای k800 داشته باشم خوب از کجا؟؟ چه طوری بریزمش تو ++XS ؟؟
    بعد از update گوشی من تبذیل به cid 52 شد.با درایو cid 49 هم میشه؟؟
    برای گوشیم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟که بخواد گوشیم بترکه.
    اصلا ++XS گوشی k800 رو نمیشناسه.
    کممممممممممممممممممممممک.
    کممممممممممممممممممممممک.
    خواهش میکنم به فکر k800 هم باشید.کمممممممممممممممممم ک کنید خواهش میکنم کمک کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

دست همگي به خصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درد نكنه .

بالاخره گوشي سريال چنجي خموش ما هك شد و الان صداش فوق‌العاده شده .

شادي مي‌كنيم :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •