دوستان ما اومديم براي هك چون گوشيم سريال چنجه Usb Drive رو نصب كنيم بعد از نصب گوشي رو از كابل كشيدم چون هنوز پك رو دانلود نكرده بودم آقا گوشي خلاص شده بالا نمياد هنگ ميكنه ....!
چرا اينطوري شد .... دوستان مراقب باشيد !
دوستان ما اومديم براي هك چون گوشيم سريال چنجه Usb Drive رو نصب كنيم بعد از نصب گوشي رو از كابل كشيدم چون هنوز پك رو دانلود نكرده بودم آقا گوشي خلاص شده بالا نمياد هنگ ميكنه ....!
چرا اينطوري شد .... دوستان مراقب باشيد !
ما كه هنوز اندر كف هك با xs هستيم . بعد از چند ساعت كه كار ميكنه رو يه مرحله گير ميكنه و ديگه نميره .
حالا اگه مثلا تو مخابرات يه اشنا داشته باشيم چطوري بايد گوشي رو ثبت كنيم . يعني همون سريالي رو كه كه با زدن #06#* مياد بايد ثبتش كنيم ؟ ديگه اينطوري ميتونيم راحت با فار كار كنيم ؟
برای افزایش صدا اینهم ببینید بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لیتک دانلود برنامه xs تا نصفه که میره میگه لینک فعال رو بدید تا دانلود بشه خواهشا یه جایی دیگه آپلود کنید
K800_R1ED001_FS_EUROPE_1_RED49 و K800_R1ED001_MAIN_GENERIC_WI_RED49 ربطی داره؟؟؟ اما بعد از update از cid 49 به 52 cid تغییر کرد.حالا باید برای cid 52 بگیرم؟؟؟
اگه گوشیت چنجیه اون سریالی که با زدن اون کد نشون میده imei چنج شدس
باید imei اصلیو بدی به آشنات تو مخابرات
اگه اسکن و پرینت نکرده باشن imei پشت باطری با اونی که روی جعبس رو باید بدی
گوشی من سریال چنجه
می تونم صداش رو زیاد کنم؟
مشکلی پیش نمی آد؟
اگه می شه چطور؟
ممنون
اقا من این قدر التماس کردم که یه راهی برای افزایش صدای k800 هم بزارید. اما هیش کی کمک نکرد![]()
![]()
اقا حمید شما همش به فکر w810و k750 هستید. خوب من بدبخت k800 دارم .کمکم کنید.
به من گفتید درایو صدا برای k800 داشته باشم خوب از کجا؟؟ چه طوری بریزمش تو ++XS ؟؟
بعد از update گوشی من تبذیل به cid 52 شد.با درایو cid 49 هم میشه؟؟
برای گوشیم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟که بخواد گوشیم بترکه.
اصلا ++XS گوشی k800 رو نمیشناسه.
کممممممممممممممممممممممک.
کممممممممممممممممممممممک.
خواهش میکنم به فکر k800 هم باشید.کمممممممممممممممممم ک کنید خواهش میکنم کمک کنید.![]()
![]()
![]()
دست همگي به خصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درد نكنه .
بالاخره گوشي سريال چنجي خموش ما هك شد و الان صداش فوقالعاده شده .
شادي ميكنيم :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)