تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 641 اولاول ... 384445464748495051525898148548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

اگه بدونین الان اعصابم چقدر خورده ...
    من برنامه ی Tweak Peak رو نصب کردم و با کدش هم ریجسترش کردم و خیلی هم عالی کار میداد و مشکلی نداشت ... ولی بعد از اینکه چند برنامه ی دیگه رو امتحان کردم که نصب میشن یا نه و برای این کار هم مجبور شدم تاریخ گوشی رو عوض کنم و گوشی رو یکی دو بار خاموش روشن کنم دیگه این برنامه کار نکرد.یعنی ریجستر نمیشه.وقتی بازش میکنم کد ریجستر میخواد و منم بهش میدم و میگه : Thank You و از برنامه خارج میشه و دوباره که برنامه رو بازش میکنم دوباره کدریجستر میخواد و وقتی دوباره بهش کد میدم دوباره هم .... (همون آش و همون کاسه) حالا نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟!!!
    ولی فکر میکنم اگه یه فایلی رو (که اسمشو نمیدونم) رو از درایو c پاک کنم و دوباره برنامه رو نصب کنم درست میشه.
    آقا هر کس کمکی،راه حلی،... به نظرش میرسه کمک کنه ... بد جوری اعصابم خورده ... تا کار دست خودم ندادم کمـــــــــــــــــــــــ ــک کنـــــــــــــــــــــــ ـیـــــــــــــــد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

12

دوست عزیز، همیشه امکانات بیشتر دلیل بر گرونتر بودن نیست. P910 چون دیگه تولید نمیشه و کمیابه، قیمتش بالاتره و دلیل دیگه هم اینه الان مدتیه قیمت P990 کاهش فاحشی پیدا کرده که غیر طبیعیه. فکر کنم دراین مورد مفصلا در یه تاپیک جداگانه بحث شده. من خودم آذر پارسال به قیمت 620 گرفتم ولی الان تقریبا نصف شده.
    اگه نظر من رو میپرسین، P990 از لحاظ بهتر از P910 هست و با شرایط فعلی، نسبت به قیمتی که پیدا کرده، بیشتر از هر گوشی دیگه ای می ارزه (من P910 هم داشتم) ، ولی اینکه این گوشیهای ارزون چقدر با اونی که من خریدم یا الان با گارانتی اصلی موجود هستن، فرق دارن یا اصلا همونه رو من اطلاعی ندارم. توصیه میکنم اینجا هم یه سری بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمن تشكر از شما
    من خودم كا750 دارم و راضي هستم براي دوستم ميخواستم كه شما لطف كرديد وگفتيد و راهنمايي هاي لازم را كرديد راستي من فكر ميكردم پستهاي كا750 از همه بيشتره ولي ماشا الله اينجا خبراييه

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای متاپکس من گوشیمو اون اول که خریدم رم 512 مگ انداختم روش تا الان خوب کار کرده ولی 4 روز پیش یکدفعه یک پیغام ارور داد که عکسها رو خراب می کنه من فرمتش کردم هم با گوشی هم با کامپیوتر ولی اصلا عکسها رو باز نمی کنه ولی بقیه چیزها رو باز می کنه چیکارش کنم درست بشه
    2:آیا میشه قاب این گوشی رو عوض کرد؟چون دارم کم کم از رنگ نقره ای خسته میشم
    اون عکسهایی که میگی فرمتشون چیه؟ چه طوری ریختی رو مموری؟ آیا همون عکس رو اگه روی خود گوشی باشه، باز میکنه؟ طوری تنظیم کن که عکسهایی دوربین مستقیما روی مموری ذخیره بشه؛ آیا باز هم مشکل داره؟ جواب اینارو بگو تا بعد ببینم مشکل از کجاست.

اگه برای تنوع حاضری 80000 تومن هزینه کنی، بله عوض میشه، ولی فکر نمیکنم غیر از نقره ای رنگ دیگه ای باشه؛ یا شاید هم باشه، باید بری علاالدین بگردی. تازه این قیمتی که گفتم مال قاب متفرقه هست، اصلش گرونتره.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

یadvance device lock رو درست کردم حالا نوبت tweak peak شد ...

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

یadvance device lock رو درست کردم حالا نوبت tweak peak شد ...

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه بدونین الان اعصابم چقدر خورده ...
    من برنامه ی Tweak Peak رو نصب کردم و با کدش هم ریجسترش کردم و خیلی هم عالی کار میداد و مشکلی نداشت ... ولی بعد از اینکه چند برنامه ی دیگه رو امتحان کردم که نصب میشن یا نه و برای این کار هم مجبور شدم تاریخ گوشی رو عوض کنم و گوشی رو یکی دو بار خاموش روشن کنم دیگه این برنامه کار نکرد.یعنی ریجستر نمیشه.وقتی بازش میکنم کد ریجستر میخواد و منم بهش میدم و میگه : Thank You و از برنامه خارج میشه و دوباره که برنامه رو بازش میکنم دوباره کدریجستر میخواد و وقتی دوباره بهش کد میدم دوباره هم .... (همون آش و همون کاسه) حالا نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟!!!
    ولی فکر میکنم اگه یه فایلی رو (که اسمشو نمیدونم) رو از درایو c پاک کنم و دوباره برنامه رو نصب کنم درست میشه.
    آقا هر کس کمکی،راه حلی،... به نظرش میرسه کمک کنه ... بد جوری اعصابم خورده ... تا کار دست خودم ندادم کمـــــــــــــــــــــــ ــک کنـــــــــــــــــــــــ ـیـــــــــــــــد ...
    آخرش این برنامه ها پدر همه گوشیها و صاحب گوشیها رو درمیاره.
    اون برنامه Tweak Peak رو Uninstall کن و بعد دوباره نصب کن، ببین چی میشه. اگه نشد باید مستر ریست (همراه با Master Clear) کنی و بعد دوباره نصب کنی، ولی با این کار همه اطلاعات و همه برنامه های دیگه هم پاک میشه، از جمله بازیهای خود گوشی و اگر باز هم درست نشه باید با آپدیت سرویس کاری بکنی که تقریبا فلش میکنه، یعنی نصب دوباره سیستم عامل، البته آخرین ورژن. بیبنم، واقعا جالبه شما چرا اینقدر دنبال افزایش سرعت گوشیت هستی؟ اگه نوکیا خریده بودی چه کار میکردی؟ اون Tweak Peak فقط سرعت منوها رو زیاد میکنه و عملکرد گوشی رو در اجرای برنامه ها تغییر نمیده. این برنامه های درجه 3 پدر گوشی رو در میارن. از من گفتن بود. اگه من بودم فقط Uninstall میکردم و دوباره نصب و اگه درست نمیشد، به کل بیخیالش میشدم، اصلا ارزش مستر ریست و بقیه مراحل رو نداره، اصلا.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

ممنون ....

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

این کارو کردم ولی درست نمیشه.بیخیالش ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا قیمت p910i رو کسی دقیق داره؟؟؟
    اگه داره لطفآ بگه چون خیلی فوری بهش احتیاج دارم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا قیمت p910i رو کسی دقیق داره؟؟؟
    اگه داره لطفآ بگه چون خیلی فوری بهش احتیاج دارم
    520,000 تومن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •