فکر کنم با این کارت راه بیوفته!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم با این کارت راه بیوفته!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست خوبم.
من این کدها را بصورت txt و html زدم ولی درست نشد.
اگه اشتباهی کردم در مورد نحوه وارد کردن کدها لطفا راهنمایی کنید.
درضمن ممنون که زود جوابدادی.
گزینه تشکرکردن من هم فعال نیست.
دوستان بالاخره باتری کا 800 من از بس روزی 2 بار شارژ خالی میکرد حوصلمو سر برد و میخوام یه باتری بخرم،از اونجایی که میگن همه باتریای کا 800 الان تقلبیند ،من باید چی کار کنم؟ پیشنهاد شما چیه؟
بعد قیمت باتری خوب الان چنده؟
در ضمن به نظر شما شارژر اصلی برا گوشیم بخرم یا از این غیر اصلیای کا 800 هم خوبه؟مرسی
باتری اصلیش یک هلوگرام داره که اگر به طرف نور بگیری ارم سونی اریکسون رو می بینی و قسمتش هم 8 هزار تومان به بالا بستگی به گوشی داره!
در مورد شارژر هم اگر اصلی بگیری در عرض 2 3 ساعت فول شارژ میشه باتریت ولی اگر تقلبی باشه تا 10 ساعت هم شاید بکشه!
انتخاب با خودته!
ببخشید من فکر کردم شما پتچ زدن رو روی گوشی بلدید این متنی که دادم پتچ هستش و شما باید فا فرمت vkp ذخیره کنید.
و بعد پتچ رو بر روی گوشی خودتون رایت اسکریپت کنید!
اموزش های نصب پتچ رو بخونید!
خیلی ممنون با راهنمایت پتچ رو زدم .اما میانبر سمت راست درست نشد.
وقتی امتحان کردم دیدم که میانبر سمت چپ به جای اینکه اینترنت بره به قسمت موزیک پلیر میره که پتچ خوبی به حساب میاد .
ولی میانبر سمت راست هنوز درست نشده وبه اینترنت میره.
اگه مثل اولش بشه خیلی عالی میشه.
بازم ممنون.(هنوز گزینه تشکر کردن من فعال نیست تا تشکر کنم.)
سلام
کسی تم city beat رو برای k 810 داره این تم برای گوشیهای سری w هست میخواستم ببینم برای سری k هم پیدا میشه
البته این رو بدون کلا k800 خوب شارژ خالی میکنه من یه بار از یه متخصص تعمیر موبایل پرسیدم گفت k800 گوشی فوق العاده قدرتمندی هست و قدرت پردازش بالایی داره و این به خاطر آی سی های پیشرفته و مدارهای قوی هست تو سیستم ساختش به کار رفته ولی همین مسایل هم باعث شده مصرف گوشی واقعا بالا باشه ولی در کل باطری اصل و خوب بخری میتونی شاهد شارژ زیادی باشی که گوشیت نگه می داره
اكثر باتريهاي امروزي تفلبي هستند
يكي از دوستام باتريش خراب بود
تا حالا 2 تا باتري گرفته و خوب از آب درنيومدند
باتري خوب اگه پيدا كني 10 تا 12 تومنه
همانطور كه دوستمون گفتند شارژر اصلي كا800 زود باتري را شارژ ميكنه
راستي مگه شما گوشي بدون شارژر گرفتين كه دنبال شارژر هستين؟
در هر صورت شارژر اصلي كا800 خوب هست و جريانش بالاست
قيمتش هم اگه اصل باشه فكر كنم بالاي 10 تومنه
اين هلوگرام كجاست دقيقا ؟
پس Activity Menu گوشیت به هم ریخته برای اون پتچ پیدا نکردم ولی یک بار دیگه فلش کن ببین درست میشه یا نه اگر درست نشد یک چاره ای براش پیدا می کنیم!
معمولا روی خود باتری می چسبونن ولی متاسفانه چون باتری های اصل و هندزفری های اصل رو هم از توی جعبه در میارند و میفروشند به همین دلیل بیشتر باتری ها این هولوگرام رو دارند و مردم اصلا بهش توجهی ندارند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)