تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 479 از 535 اولاول ... 379429469475476477478479480481482483489529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان
    متم یک مشکل با ویستا دارم . البته سرویس پک2 هست و خوب هم کار میکنه . اما مشکلاتی که پیش اومده این هاست :
    1- وقتی روی shortcut برنامه ها روی دسکتاپ کلیک راست میکنم و گزینه ی ru as administrator رو میزنم ، هیچ عکس العملی نشون نمیده و در واقع برنامه اجرا نمیشه ، اما وقتی میرم توی program file و اصل فایل همون برنامه را با راست کلیک و به نحو بالا انجام میدم ، جواب میده و برنامه تحت run as administrator اجرا میشه !! در واقع راست کلیک run as administrator روی shortcut برنامه ها که روی دسکتاپ هستند کار نمیکنه .

2- در بخش user accounts در قسمت چپ ( Tasks ) این گزینه ها برام کار نمیکنه یعنی وقتی موس رو میزنم هیچ کاری نمیکنن .
    الف : confiure advansed user profile properties
    ب : change my environment variabels

3- حتی وقتی روی شورتکاتها ی دسکتاپ کلیک راست میکنم و properties رو میزنم بخش های مربوط به تنظیمات admin غیرفعاله .

4- با آنتی ویروس های دیگه هم سیستمم رو چک کردم . ولی سالم نشون داده .

5- سرعت سیستمم هم عالیه یعنی از بابت سرعت هیچ مشکلی ندارم .

6- با registry mechanic و RegistryBooster 2 آخرین ورژن هم مرتب سیستم رو چک میکنم ...

... خلاصه اینا رو گفتم که راهنمایان محترم از قبل بدونن و براشون سوال ایجاد نشه .

توضیح مهم :
    - ویندوز من اکتیو و آپ دیت شده هست .
    - با اکانت ادمین کار میکنم و اکانتم هم فعاله .
    - یک بار هم اکانتم رو روشن و خاموش کردم و هر بار ری استارت هم کردم بلکه مشکل حل بشه ولی نشد .
    - اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی اورجینال 2010 دارم که اونم آپ دیت میشه . حتی اونم غیرفعال کردم چون گفتم شاید مشکل رو اون ایجاد کرده ولی دیدم بازم مشکل سر جاشه .

==== خواهش میکنم کمک کنید این یه مشکل رو بتونم حل کنم .... با تشکر فراوان

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

روی shortcut یکی از این برنامه هایی که روی دسکتاپ هست راست کلیک کن و properties رو باز کن و زبانه ی shortcut رو باز کن ببین توی قسمت target مسیر برنامه ی اصلی رو تعیین کرده یا نه...

داره خودمونی میشه transfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

رم يك گيگا بايت براي ويندوز ويستا خوبه؟
    مرسي!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

رم يك گيگا بايت براي ويندوز ويستا خوبه؟
    مرسي!
    خوبه... من خودم اولش یک گیگ رم داشتم که ویستا نصب کردم و باهاش مشکلی نداشتم...
    ولی بهتره که حداقل 2 گیگ داشته باشی... اگه می خوای از امکانات Aero ویستا استفاده کنی بهتره حداقل 2 گیگ داشته باشی؛ ولی در کل یک گیگ هم خوبه و مشکلی نیست.

داره خودمونی میشه bayat72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

14 Hibernate

با سلام
    یک مشکلی که تو ویندوز ویستا دارم ناپدید شدن Hibernate هست
    چه کار باید بکنم
    لازمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed.izadi1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

با سلام
    یک مشکلی که تو ویندوز ویستا دارم ناپدید شدن Hibernate هست
    چه کار باید بکنم
    لازمه

سلام بهآدرس زیر برو و تغییراتی رو میگم انجام بده
    1-از منوی control panel گزینه power option رو انتخاب کن
    2-سپس در زیر گزینه ای از power option که استفاده می کنی گزینه change plan settngs روانتخاب کن
    3-در پنجره ظاهر شده گزینه change advanced setting روانتخاب کن
    4-در پنجره جدید گزینه sleep رو باز کن و در آنجا بر گزینه allow hybrid sleep رو off کن
    موفق باشی
    اگه درست نشد بازم خبر بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

روی shortcut یکی از این برنامه هایی که روی دسکتاپ هست راست کلیک کن و properties رو باز کن و زبانه ی shortcut رو باز کن ببین توی قسمت target مسیر برنامه ی اصلی رو تعیین کرده یا نه...

سیا جان مسیر شوت کات درسته .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

سیا جان مسیر شوت کات درسته .
    خب برات این امکان وجود داره که با یه اکانت دیگه هم امتحان کنی؟
    شاید مشکل کلاً از اکانتت باشه! با اینکه توضیح دادی که همه چیز سر جای خودش درسته ولی اگه میشه با یه اکانت دیگه هم امتحان کن...
    در غیر این صورت کلاً مشکل باید از طرف ویندوز باشه؛ تازه ویستا نصب کردی؟ یا اینکه این اتفاق اخیراً افتاده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خب برات این امکان وجود داره که با یه اکانت دیگه هم امتحان کنی؟
    شاید مشکل کلاً از اکانتت باشه! با اینکه توضیح دادی که همه چیز سر جای خودش درسته ولی اگه میشه با یه اکانت دیگه هم امتحان کن...
    در غیر این صورت کلاً مشکل باید از طرف ویندوز باشه؛ تازه ویستا نصب کردی؟ یا اینکه این اتفاق اخیراً افتاده؟
    سیا جان سلام
    ببخش به زحمتت انداختیم ... من با اکانت دیگه هم امتحان کردم . فرقی نکرد . ولی یه کشف جدید !!
    وقتی پوشه ی برتامه ی مورد نظرمو از program files بیرون آوردم و روی درایو اصلی کپی و اجرا کردم ، دیگه با اون برنامه مشکلی ندارم . اما بقیه ی مشکلات سرجاشه مثل مواردی که راجع به کارنکردن بعضی تنظیمات یوزر اکانت گفتم . کلا اینو فهمیدم که من اجازه ی بعضی کارها رو با پوشه ی program files و پوشه های داخل اون رو ندارم . مثل زیپ کردن ، کپی کردن ، پاک کردن و امثال اون . اما می تونم برنامه ها رو اجراشون کنم . ضمنا تاکید میکنم ادمین هستم . توی Local Security Policy هم چک کردم . با تشکر

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من ویستا نصب کردم حالا یه مشکلی هست وقتی درایور مودم رو نصب میکنم نمیتونم یه کانکشن بسازم تا به اینترنت متصل بشم تمام مراحل ساخت کانکشن رو میرم ولی در آخر این پیام رو میده cannot created
    لطفا بگین مشکل چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •