جاتون خالی من زیاد دوتا بازی می کنم اخه حجم کم میگیره
wow هم دوست دارم ولی بلد نیستم :d
حالا شماها توی چه رومی بازی می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من روم مالزی هستم بیشتر اوقات
جاتون خالی من زیاد دوتا بازی می کنم اخه حجم کم میگیره
wow هم دوست دارم ولی بلد نیستم :d
حالا شماها توی چه رومی بازی می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من روم مالزی هستم بیشتر اوقات
رو International بزن بعد ازتو لیستIran dota roomبیا تو
3 تا روهم هم مال ایرانه2 تا معمولی 1 دونه
High level که لول پایش 10 هست ولی کسی Highlevel نمیره
![]()
سلام
دوستان من تو gg_game.com عضو شدم ولی وقتی میرم تو ایدی صفحه سفید میشه و هیچ اتفاقی نمی افته در ضمن من انلاین بازی نکردم، به خاطر همین کمکم کنید کلا باید چیکار کنم ؟؟؟؟
مرسی
سلام به همه برو بچ می خواستم بدونم کسی Pach 6.56 رو نداره بزاره ما ور داریم چون هر جا میرم آدرسش خرابه!؟ اگه کسی داره بزاره ممنون میشم .
هنوزم این بحثهای مسخره این جا پا برجاست!!!
جون من یا این فروم رو جمع کنید یا این مسخره بازیا رو...
همش شده این که من شاخم تو چی...من اینو دوست دارم ... و...و...و...
در آخر از همتون عذر می خوام که اینجوری حرف می زنم.به خاطر خودتنه...
barat motaasefam http!!!vaghean ke didet kheili naaghese!!! belakhare bayad ye jayi bashe ke NOOBhayi ke hanooz natoonestan mape 6.56 gir biaran bian soal konan ya na?? ya ye jayi ke shakhsi be name [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] biad o hey shakh bazi dar are ya na???
baba jam konin dge!!! khaste nashodin!!! berin dotaportal hame chi dare!!! vaghean vase shoma o khodam motaasefam ke hanooz too forum e DotAmoon bahse ine ke nemidoonam patche 1.22 chie o patche 1.22 che joori nasb mishe o mape felano az koja gir biaram!!!
felan
آقا نمیخای بیای نیا مجبور که نیستی
همه که مثل شما حرفه ای نیستن که
من کل رفیقام نمیدونن چجوری به اینترنت کانکت شن
چه برسه به پیدا کردن لینک
ولی دوتا بازی کردنشون خیلی بهتر ازمن و تویه
اینم لینک برای 6.56
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر سه تاسالمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان اینجا جای کل کل نیست
از یه مدیر خواهش میکنم پستها رو پاک کنه
اگه فک میکنید شاخید و بازیتون خوبه ساعت بگید که تو جی جی ان شیم بعد ریپلی رو واسه بقیه بذاریم
سلام خدمت دوتا بازها
من یه مدت زیادی بود که به اینجا سر نمی زدم چون موضوع بحثا به دردم نمی خورد.ولی امیدوارم این بار موضوع بحثا کمکم کنه.
ساوساو اسم واقعیتو می تونی بگی؟؟؟چون من دوستانی دارم که فکر کنم بشناسنت.واقعا جالبه که هنوز به اینجا سر می زنی
سلام من تازه dota رو شروع کردم و دارم با هیروی رازور تمرین میکنم میخواستم ببینم واسه این هیرو چیا باید ببندم (یعنی از کجا باید شروع کنم.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)