تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 479 از 755 اولاول ... 379429469475476477478479480481482483489529579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض ریست کانتر P50

سلام
    ببخشید من هنوز مشکل ریست پرینترم حل نشده
    کسی هست که بتونه منو کمک کنه.

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

سلام، من یه چابگر قدیمی 1200 اچ پی دارم دیگه پدرمو درآورده چند وقت پیش درامشو با کلی بدبختی عوض کردم الان وقتی بیشتر از دوتا چاپ میگیری دوتا دوتا میگیره و برگه گیر میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تو رو به خدا یکی به من در مورد ریست پرینتر اپسون P50 کمک کنه. مدت زیادیه که مشکل داره و هنوز نتونستم براش کاری بکنم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

من کنن 4840 دارم برای چاپ روی سی دی از برنامهcd label print استفاده می کنم.اندازه عکس 1417*1417 هست ولی باز عکس به صورت کامل چاپ نمیشه(قسمت های سفید باقی میمونه)
    چطورمیشه این مشکل رو حل کرد؟

ممنونم

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

یه سوال کوچیک.

برای سیاه سفید شدن پرینت در پرینتر hp 4500 باید چیکار کرد؟

از داخل کامپیوتر باید تنظیمش کرد یا از داخل خود پرینر؟

ممنونم

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام، من یه چابگر قدیمی 1200 اچ پی دارم دیگه پدرمو درآورده چند وقت پیش درامشو با کلی بدبختی عوض کردم الان وقتی بیشتر از دوتا چاپ میگیری دوتا دوتا میگیره و برگه گیر میکنه
    اگه يه پرينت بدي به دستگاه دو تا برگه رو همزمان ببره داخل مشكل از سپريشن پد هست. اگه هنوز پرينت اولي تموم نشده برگه دوم رو براي پرينت مي بره و مي خواد برگه دوم رو روش پرينت كنه مشكل از سنسور هاي دستگاه هست.

---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

سلام دوستان

یه سوال کوچیک.

برای سیاه سفید شدن پرینت در پرینتر hp 4500 باید چیکار کرد؟

از داخل کامپیوتر باید تنظیمش کرد یا از داخل خود پرینر؟

ممنونم
    معمولا اينجا!:

7. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیا شما میتونید به حل ریست کانتر P50 به من کمک کنید. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

پرینتر hp1102w یکماهه گرفتم تا الان مشکلی نداشت.الان روی ویندوز xp درایورش نصبه اما بعد از هربار restart یا روشن شدن پرینتر میره رو حالت offline و یه درایو به درایوهای سیستم اضافه میشه و از داخلش اگه فایل SISetup.exe اجرا کنم پرینتر وصل میشه این مشکل فقط با win xp هست چون رو win7 همه چی ردیفه.راهی هست درست شه؟ درایور uninstall کردم دوباره نصب کردم همینجوریه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل نصب یه جورایی حل شد. فایل اجرایی رو به نرم افزار usb safely remove دادم که پس از شناسایی usb فایلو اجرا کنه که پس از هر بار restart اینکار انجام میده و نصب پیرینتر صورت میگیره.

در آغاز فعالیت mokhe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

سلام.
    آقا من پرینتر کانن 9000 دارم.وقتی روشنش میکنم هد میره سمت راست پرینتر تا تانکهارو چک کنه .آخه حجیم کردم.بعد همون جا میمونه و چراغ ریست روشن میشه.همون چراغ زرد روشن میشه.
    چیکار کنم؟
    راستی کسی نرم افزار ریست 9000 رو داره
    ؟ ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه تميزش كرديد و دوباره همين ارور رو داد بايد عوضش كنيد.
    من يه تستي كردم جواب داد كارتريج رو گذاشتم و تست زدم باهاش هنوز تست نيومده بود بيرون از كامپيوتر بهش دستور دادم بعد از تست اونم پرينت كرد!
    خواستم بدوني ممكنه تست يا align بده ولي چاپ نمي كنه!
    راستش احساس می‌کنم چت کرده! پرینت می‌گیره، خوبم می‌گیره، ولی بعضی وقت‌ها چِت می‌کنه!
    فقط با یه راه می‌تونم باهاش کار کنم. وقتی ارور می‌ده، خاموشش می‌کنم، در جای کارتریج رو باز می‌کنم، بدون اینکه به چیزی دست بزنم روشن می‌کنم. بعد دیگه یادش می‌ره ارور کارتریج بده! ارور باز بودن در می‌ده. بعد من در رو می‌بندم و اونم ارور کارتریج نمی‌ده! در این‌صورت پرینت می‌گیره.

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

یه سوال دارم. توی HP 5610 جوهر افشان رنگی، من وقتی رنگی پرینت می‌گیرم، تو جاهای مشکی عکس، از کارتریج مشکی استفاده نمی‌کنه و از کارتریج رنگی استفاده می‌کنه. باید هر سه تا رنگ رو بریزه رو هم تا مشکی رو تشکیل بده؛ خب اینجوری خیلی جوهر بیشتر مصرف می‌شه تا اینکه از کارتریج مشکی استفاده کنه. راهی داره بشه بهش فهموند از مشکی برای رنگ مشکی استفاده کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •