ممنون از پاسختون پس همشون کلا رو 16 هستن؟!
با طرح شاتل لند اگر طرح اکو پایین باشه سرعت رو که کم نمیکنن درسته؟!
تو ساعات رایگان چطور؟! سرعت رو کم میکنن یا نه؟!
ممنون از شما
اگر با طرح شاتل لند زیاد دانلود کنی تا سقف 5000گیگ محدودیتی که نداره؟!
ممنون از پاسختون پس همشون کلا رو 16 هستن؟!
با طرح شاتل لند اگر طرح اکو پایین باشه سرعت رو که کم نمیکنن درسته؟!
تو ساعات رایگان چطور؟! سرعت رو کم میکنن یا نه؟!
ممنون از شما
اگر با طرح شاتل لند زیاد دانلود کنی تا سقف 5000گیگ محدودیتی که نداره؟!
بله منتها اگر سرویس کاهش پینگ رو روی خطتتون از طرف شاتل فعال کنید پینگ داخلی میاد پایین و سرعت باز کردن صفحه ها بیشتر میشه اما از طرفی ریت خط میاد پایین یعنی از 16 میاد روی 8 .
من چون گیمرم این کارو کردم .
نه فرقی نداره شاتل لند رو سرور داخلی هست و هرچقدر کشش خطتتون باشه همون قدر هم ریت دانلود خواهید داشت .
تو ساعات رایگان طبیعی هست که سرعت کم بشه مثلا اگر در روز با 1400 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنید شب میشه 500-600 با سرور خارجی اما سرور داخلی همون 1400 میمونه ...
ضمنا اگر سرویس خارج از جشنواره بگیرید شبانه بسیار محدودی داره به این معنی که شما بعد از 2 شب دانلود سنگین بشدت محدود میشید اما اگر تو جشنواره بگیرید نه !
من خودم تو جشنواره گرفتم شبی 30 گیگ دانلود دارم و هیچ مشکلی نداره ..
مهم اینه که شما خارج از جشنواره نگیرید ...
ضمنا تا خطتتون بخواد بره رو شاتل این 100 گیگ 54 تومنم تموم میشه تایمش چون تا 31 ام وقت داره ...
عزیز سرویس های جشنواره که دانلود رایگان شبانه ندارن!
بله متاسفانه برداشتن 2 تا 7 رو !!!
من اردیبهشت گرفتم شبانه هم داره اگر نداشت که اصلا نمی گرفتم ....
فک کردم هنوز هم ارائه میدن .
![]()
من مخابراتم سرعت دانلود شبانه رو از 256 کردن 60 میگن شبانه شاتل خوبه و محدود نمیشه کدوم سرویسش خوبه که بشه رایگان شبی 5 گیگ دانلود زد بدون محدود شدن؟![]()
اگر شبانه میخوای باید سرویسی بگیری که جشنواره ارائه میشه نمی دونم چرا حذف کردن الان ولی قبلا ارائه میشد در هر صورت سرویس های اکر بعد از 2 شی دانلود سنگین 100 درصد محدود می کنن تا اخر ماه بدون هیچ شکی ...
راهش همون جشنواره هست یا اینکه از این بسته های گیگ بخرید که گیگی میشه 545 اگر 100 گیگ رو بگیرید که مهلت خریدش تا 31 ام هست بعد برمیگرده به حالت اول ...
تا مخابرات جمع کنه بیای شاتل وقتش تموم شده ...
تا وقتی شاتل لند هست دانلود رایگان شبانه دیگه معنی نداره.
کافیه سرویسی که شاتل لند رو ساپورت میکنه (مثل ECO-Optimal-3) و با استفاده از آپلود سنتر شاتل لند نامحدود دانلود کنی.
درست میگم دوستان؟
دوستان راهی داره قبل از پایان دوره سرویس رو تغییر داد؟
من الان آرت 3 دارم که تا 6 شهریور وقت داره میخوام تغییر بدم به اکو که بتونم از اون جشنواره 100 گیگ 50 تومن استفاده کنم
سلام و خسته نباشید
برای پینگ پایین و کم نوسان شاتل مناسب هست ؟ بنده کرج هستم و adsl ر برای بازی pes و dota 2 میخوام ..دانلود و سرعت و ترافیک رایگان برام مهم نیست
دوستان کرجی لطفا راهنمایی کنید
سلام
پینگش خوب بود چند روز که خراب شده تو بازی لاست کانت میده برام
کلا شانسیه نت تو ایران
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)