تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 479 از 752 اولاول ... 379429469475476477478479480481482483489529579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه Tourang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    بنده قصد خرید یک هدفون دارم که زیر 80 تومن باشه من امروز مدل SHL9600 فیلیپس رو تست کردم اصلا بیس خوبی نداشت جالب نبود
    واسه گیم و موزیک میخوام لطفا راهنمایی کنید در ضمن شرکت شکوفا الکتریک سرویس محصولات اصلی فیلیپس رو داره یا نه؟؟؟

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    shure se215 منم رسید امروز هنوز بازش نکردم الان یه چندتا عکس میزارم براتون ازش
    خب تا عکس ها اماده بشه یه ذره توضییح بدم دربارش
    اول چیزایی که تو جعبه بود چندتا سریه عالی هم به صورت فوم داره سیلیکونی یه کیف خوشگل با چندتا دفترچه با یه تمیز کننده
    ایرفون خودش made in mexico هست و cleaning tool made in taiwan هست خلاصه چیزای تو جعبه خیلی خوبن تکمیلن
    جنس خودشم که حرف نداره عالی به تمام معنا سیم های جون دار و عالی در ضمن سری ها از سیم جدا میشن ولی سیمش فقط یه دزه بلنده که ممکنه یه ذره اذیت کنه و در کل عالی هست
    و شاهکاه این ایرفون نحوره قرارگیریش تو گوش هست که حرف نداره و واقعا راحت تو گوش جا میگیره و امکان نداره از گوشتون در باید و سری های فومیش عالیه حرف نداره میره فیت گوش میشه و سمیشم دوره گوش میپیچه و خوراکه ورزش میشه من الان تست کردم یه ذره بالا پایین کردم و دویدم ولی اصلا امکان نداره در بیاد در کل عالیه
    Last edited by fabio montari; 24-11-2011 at 12:51.

3. 8 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    اول چیزایی که تو جعبه بود چندتا سریه عالی هم به صورت فوم داره سیلیکونی یه کیف خوشگل با چندتا دفترچه با یه تمیز کننده
    ایرفون خودش made in mexico هست و cleaning tool made in taiwan هست خلاصه چیزای تو جعبه خیلی خوبن تکمیلن
    جنس خودشم که حرف نداره عالی به تمام معنا سیم های جون دار و عالی در ضمن سری ها از سیم جدا میشن ولی سیمش فقط یه دزه بلنده که ممکنه یه ذره اذیت کنه و در کل عالی هست
    و شاهکاه این ایرفون نحوره قرارگیریش تو گوش هست که حرف نداره و واقعا راحت تو گوش جا میگیره و امکان نداره از گوشتون در باید و سری های فومیش عالیه حرف نداره میره فیت گوش میشه و سمیشم دوره گوش میپیچه و خوراکه ورزش میشه من الان تست کردم یه ذره بالا پایین کردم و دویدم ولی اصلا امکان نداره در بیاد در کل عالیه
    آقا تبریکات مارو پذیرا باشید
    بیزحمت یکم که استفاده کردی ازش در مورد صداش هم بگو ما دورادور کیف کنیم

5. 3 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    سلام
    مبارکه انشا اله یه عمر ازش استفاده کنی

عزیز شما چند خریدی؟ از کجا خریدی؟

7. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    آقا شديدا مباركت باشه ايشالا از دانشتنش لذت ببري...منم عاشق كاراي شوور هستم چون كلا هدفوناش ميد خيلي خيلي خوبي دارن.

9. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

13

امروز تو بازار یه مدل کریتیو دیدم EP 830 با پک جدید . پکش کوچیک شده بود و رنگش سفید . با گارانتی آواژنگ . قیافه هدفون هم همون ep830 سابقه . قیمتش از 28 تا 35 تومن بود ! فروشنده ها میگفتن یه کم کیفیتش افت کرده نسبت به قبلیا ! ولی از مدلی مثل ep630 بهتره !!! میخواستم ببینم کسی این مدل رو امتحان نکرده ؟؟؟؟؟ این بهتره یا ep630 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آقا این سوال منو هم جواب بدید ! ممنون .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بچه ها
    اینم یه عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در کل بگم عالیه

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

آقا تبریکات مارو پذیرا باشید
    بیزحمت یکم که استفاده کردی ازش در مورد صداش هم بگو ما دورادور کیف کنیم
    ممنون دوست عزیز چشم بزودی نظرمو میگم تا الان که نظرم مثبت بوده

---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

سلام
    مبارکه انشا اله یه عمر ازش استفاده کنی

عزیز شما چند خریدی؟ از کجا خریدی؟
    ممنون عزیز
    عموم از us گرفته ۲ تا دونه ای ۹۰ دلار یکی برای خودم یکیم برای رفیقم کاش میگفتم ۳ تا بیاره

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

آقا شديدا مباركت باشه ايشالا از دانشتنش لذت ببري...منم عاشق كاراي شوور هستم چون كلا هدفوناش ميد خيلي خيلي خوبي دارن.
    ممنون داداش
    میدش خداست وقعا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ...............................
    کسی میدونه چه جوری باید burn in کنمش ؟
    Last edited by fabio montari; 24-11-2011 at 17:54.

12. 5 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

آقا این سوال منو هم جواب بدید ! ممنون .

سلام دوست خوبم .

راستش من اطلاعی از پک جدیدش ندارم و نمیدونم چطوریه.
    و خودم EP630 دارم و یه سالی میشه ازش استفاده نکردم چون از صداش خوشم نمیومد و به نظر من واقعا هدفون خوبی نیست ( ولی خیلی ها جنس صدای کریتیو رو دوست دارن ) و یه بار هم که با EP830 دوستم مقایسش کردم صدای EP830 نسبت به EP630 متعادل تر , شفاف تر بود و باس کمتر و عمیق تری داشت و کلا تو همه چی بهتر بود و تفاوتشون هم به اندازه ای بود که به چشم (یا شایدم به گوش ) بیاد .

و به نظر من تو رنج 30 تومن برو PANASONIC HJE350 بخر . البته اگه کریتیو EP830 با پک قدیمی هم گیرت بیاد خوبه (حدود 50 بود ) .ولی بازم به توجه به نقد هایی که خوندم به نظر من پاناسونیکه بهتره .

14. این کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز چشم بزودی نظرمو میگم تا الان که نظرم مثبت بوده

آقا مبارکت باشه . ایشالا به خوبی برات کار کنه .

پیشاپشیس ممنون از ریویویی که میذاری .
    لطفا یه زحمت بکش شما که clipsh s4 رو داری , یه مقایسه ای هم بینشون بکن .

16. 3 کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مبارکت باشه . ایشالا به خوبی برات کار کنه .

پیشاپشیس ممنون از ریویویی که میذاری .
    لطفا یه زحمت بکش شما که clipsh s4 رو داری , یه مقایسه ای هم بینشون بکن .
    ممنون
    چشم

18. 3 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •