درود. طبق مقالات انگليسي اس ان ار زير ١٠ هست كه عاليه و هرچي اس ان ار بيشتر باشه كيفيت مياد پايين. موفق باشيد
Sent from my iphone using taptalk
درود. طبق مقالات انگليسي اس ان ار زير ١٠ هست كه عاليه و هرچي اس ان ار بيشتر باشه كيفيت مياد پايين. موفق باشيد
البته الان مودم به صورت خودکار رو ADSL2+ ( = G.992.5 ) ست شده !
برای کیفیت بهتر ( در سرعتای بالا ) ، علاوه بر اینکه فقط تیک ADSL2+ باید باشه ، تیک دو مورد Bitswap و 1 bit Constellation Modulationهم باید برداشته شه! مورد SRA هم برای موقعی خوبه که مثلا خط شما تا 16 مگ بازه ولی چون کشش نداره ، رو 13 مگ ست شده ؛ که با فعال بودن این مورد ، خود مودم ریت رو به صورت خودکار بالا و پایین میبره ( بدون اینکه نیاز به ریبوت مودم باشه )
با سلام لطفا راهنمایی کنید که کدوم حالت برای اینترنت پینگ پایین و سرعت بهتره
یکیش با نویز گیره یکیش بدون
![]()
سلام
عکس اولی بهتره
crc error پایین باشه بهتره
ممکنه تجهیزات ispها خش خش ایجاد کنند روی خط تلفن یا نه؟
من هنوز مشکل نوسان snr دارم با پارس آفلاین
چند هفته پیش هم 20هزارتومن پول دادم به کارشناسشون اومد جعبه رو باز کرد و ور رفت با کابلا،
نمیدونم برای این نوسان snr چیکار کنیم؟کابلا و اتصالات هم سالمند
سلام دوستان
یکی مرا راهنمایی کنه لطفا و بگه خط من روی چند مگ بسته شده و و از نظر نویز در چه حالیه
خوب من در طی یک هفته سه بار مشخصاتم را یادداشت کردم که اینجا میزارم تفسیر ان با اساتید
عکس اول مال یک هفته پیش هست
عکس دوم و این عکس سه روز پیش هست
و عکس اخر ما همین الان هست
لطفا کمکم کنید ممنون
در ضمن سرویسم مال مخابرات هست
فكر ميكنم ماكزيمم ١ مگ
دوستان سوالی داشتم خدمتتون من یه خطی دارد روی 3 مگ بسته شده اما به شدت هم در down stream و هم سمت upstream خطای crc میده و چراغ اینترنت مودمم که شکل کره هستش خاموش میشه و دوباره یه آی پی جدید مودمم میده روزی بیش از 10 تا 13 بار چراغ اینترنت مودمم خاموش میشه و دوباره یه آی پی جدید میده و این روزی 10 تا 13 بار تکرار میشه اما چراغ adsl هیچوقت قطع نشده و همیشه ثابت روشن هستش snr خطم هم در up و down سیزده هستش و مودلاسیون روی g.dmt کسی تجربه ای داره؟؟
مرسی
چون مخابرات میگه تا ده مگ برام باز گذاشته
من که نمیفهم
لطفا الباقی اساتید هم نظر بدهند
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
منظورشون اینه که اگر خط بکشه تا 10 مگ هم براتون میبندن
الان خط شما نمیکشه ،خط نویز داره
فاصله تون هم از مرکز زیاده خیلی بخاد بکشه تا 3 مگ یا 4 مگ
تنها کاری که میتونید انجام بدید اینه که نویز خط رو رفع کنید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)