یعنی چون win7 (32bit) نصب کردم اینطوری شده؟ راه حل نداره؟
حتما باید 8 باشه؟؟؟ یا حتما باید 64bit باشه ، حالا چه 7 ، چه 8؟؟؟
یعنی چون win7 (32bit) نصب کردم اینطوری شده؟ راه حل نداره؟
حتما باید 8 باشه؟؟؟ یا حتما باید 64bit باشه ، حالا چه 7 ، چه 8؟؟؟
بله.چون ویندوزتون نسخه 32 بیتی است از کمترین توان رم استفاده میکنه.حتما باید نسخه 64بیتی باشه تا از حداکثر توان رم استفاده کنه.شما ویندوز 8.1 را نصب و از لپ تاپتون لذت ببرید.این لپتاپ برای ویندوز 8 بهینه شده.
امیدوارم
یه سوال دیگه : امکانش هست توی وین 8 هم به مشکل بخورم؟ مثلا من توی وین 7 (64bit) با نصب apache مشکل داشتم
نکته ی بعدیم اینه که وقتی dvd میذارم خیلی سروصدا میکنه
ممنون از تاپیک فوق العادتون
از دوستم dvd2010 معذرت میخوام ولی چون دیدم این دوستمون منتظرن جواب میدم...
احتمال نداره که مشکلی داشته باشه،خوب باید بتستید...
سرو صدا میده؟؟؟اگه اذیت کننده نیست و به نظر خودتون معمولیه ایرادی نداره وگرنه اگه فک میکنید صداش غیر طبیعیه ببرید گارانتی...
خواهش![]()
اگه ممکنه کمکم کنید
در ویندوز های 32 بیت حداکثر از 4 گیگابایت از رم استفاده می شه . بقیه رم بلااستفاده می مونه .
هم چنین در ویندوز های 64 بیت ویندوز 7 و 8 نسخه های پایین تر از Professional ( مانند Home premium و Starter ) از حداکثر 8 گیگ رم استفاده می شه .
لطفا کامل بگید مشکل چیه تا کمکتون کنم...
با سلام.2 3 روزه که این لپ تاپو خریدم.به یه مشکل یرخوردمبعضی موقه ها از زیر سمت راست کیبورد صدای خر خر میاد.از چیه؟مشکل جدیه؟
![]()
منم این مشکلو دارم
به نظرم صداش زیاده، لپ تاپ قبلیم دل بود خیلی باهاش راحتتر بودم :(
البته منم 2 روزه خریدم
نفهمیدم من منظورتونو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)