یکی دو روز پس از اعلام نتایج ثبت نام شروع میشود.
برخی دانشگاهها هم زودتر دیر تر دارد.
ولی روی ادرس سایتشون اعلام میشود....
یکی دو روز پس از اعلام نتایج ثبت نام شروع میشود.
برخی دانشگاهها هم زودتر دیر تر دارد.
ولی روی ادرس سایتشون اعلام میشود....
ثبت نام معمولا اول به صورت غیرحضوری خواهد بود و بعد هم به صورت حضوری.
امسال چون سازمان سنجش یکم تاخیر داشته تو اعلام نتایج، بعضی دانشگاهها مثلا یکی شریف و خواجه نصیر که کلا غیر حضوری کرده یا هم امیرکبیر که فقط قسمت حضوریش تحویل دادن مدارکه و بعد از جشن ورودی انجام میشه.( فکر کنم سال های قبل بعد از ثبت نام حضوری، جشن ورودی می گرفتن، دقیق نمی دونم )
اینم لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه خبر دیگه : دريافت حداكثر 20 درصد قيمت غذا از دانشجويان.
Last edited by vahid-p; 07-09-2011 at 16:25.
عزیزم باید برم دانشگاه و پول 1ترم رو بریزم تا جامو برام نگه دارن یا نه؟بدون پول که نمیشه.حالا که میرم اینکارو بکنم باید چی با خودم ببرم؟
اگه آزاد می خواین برین لازم نیست برید واسه نگه داشتن جا...
شما توی دی درساتو پاس کن بعد برو دانشگاه اونا اسم تو رو دارن...شهریه ثابت یه ترم رو میریزی و بعد از ترم بهمن میری سر کلاسا...
دوستان يه خبر داغ دارم كه كاملا موثق هم هست اينكه قراره تا 3-4 سال ديگه غذاهاي دانشگاه هاي دولتي رو هم به بخش خصوصي بدن!!! و اين هم در راستاي اين امر كه هر دانشجويي بايد تو شهر خودش تحصيل كنه و تا اونموقع هم ظرفيت خوابگاه هارو خيلي خيلي كم ميكنند ...
یه چیزی بگید دیگه 5- 6 نفریم همتون سکوت کردین؟؟؟![]()
ظرفیت خوابگاه رو بعید میدونم چون اینجوری اعتراض شهرستان ها شروع میشه
چون که نمیتونند توی دانشگاههای مطرح بروند
غذا هم که اگر بخش خصوصی باشه بهتر هست درسته که باید پول بیشتری داد ولی غذا میخورد در عوضش نه چیز دیگه ....
خوابگاه های بهترین دانشگاه های ایران هم تعریفی نداره حداقلش اینه طرف میره پانسیون که خیلی خیلی از خوابگاه بهتره
سلام.با رتبه ی 15700 منطقه یک مهندسی عمران موسسه ی غیرانتفاعی سجاد مشهد قبول میشم؟عمران شبانه ی قوچان چی؟در ضمن من بومی مشهد هستم.
مرسی
تو دانشگاه هاي معتبر دانشگاه شاهد تهران خوابگاش خيلي خوبه واسه پسران خوابگاش تو جردنه ديگه ببين اون بنده خداها چجوري ميخوان درس بخونن.البته من شنيدم غذاهاش هم از علامه و خيلي دانشگاه هاي ديگه بهتره (كافورش كمتره) اينم بگم دوستان براي كمتر كردن تاثير كافور تا ميتونين از پياز استفاده كنين هه هه هه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)