تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 479 از 1805 اولاول ... 3794294694754764774784794804814824834895295799791479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته نامحدود هم متاسفانه طبق اخرین بخشنامه ایی که چند ماه پیش سازمان تنظیم مقررات رادیویی داد دراصل باید برچیده بشه واینترنت بصورت حجمی ارائه بشه و
    همون اطلاعیه که اگه یادتون باشه حجم باید پلکانی حساب می شد اجرا بشه
    یعنی برای نامحدود هم هزارتا بهانه می تونن دربیارن
    به قول دوستمون اینترنت کل کشور اوضاعش خرابه

2. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اعتراض سراسری انجام باید گردد!

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

بهترین کار اینه که بر ضد مخابرات ترول درست کنیم / ( ترول مخابراتی )

دوسنان این لینک رو یه نگاه بکنید/
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sara318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من تقریبا همه صفحه ها رو خوندم و تجربه خودمو میگم :
    من تا حالا سه مدل اینترنت داشتم تو سه تا خونه که البته همه خونه ها مال یک مرکز مخابراتی بودند ، اول سرویس 128 صبا (اون موقع از این بالاتر به خونگی نمیدادن ) 3 گیگ ماهانه و شبانه فکر کنم 3 تا 7 صبح که هر یک ساعتم دی سی میشد . بد نبود میساختیم باهاش
    بعد خونه جدید 256 نامحدود مخابرات که سرعت دانلودش دقیقا همون 30 بود من کل روز که دانلود میکردم میشد 1 گیگ ( هر ساعت 100 مگ )
    و حالا روی فیبر نوری هستیم بعد تقریبا 45 روز از واریز پول بالاخره وصل شد . سرعت 256 حجم 4 گیگ ( کمپین اشنای اول ) ماهی 11000 تومن مال من 6 ماهه است . من به جز اون مدتی که بحث بود و شبانه های بعضی سرویسها رو برداشته بودن بقیه شبها بالای دو گیگ دانلود کردم تقریبا همون 100 میشه سرعتش اما...
    چون من قبلا تجربه اینترنت حجمی رو با صبا داشتم میگم که بدون شک مخابرات از حجم میدزده . چون یک وبگردی ساده کلی حجم رو کم میکنه ( من کلی حجم رو بابت ارسال از دست میدم که اصلا نمیدونم چرا ؟؟؟ صبا یا نامحدود اصلا حجم ارسال بالا نمیرفت )
    مرکز مخابراتی ما هم امام خمینی هستش .

7. 3 کاربر از sara318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امروز گفتم یه آماری از شهرهایه دیگه در بیارم ببینم اونجاها وضعیت چطوره !اول رفتم سایتایه مخابراتشونو تعرفه هاشونو دیدم بعدم رفتم تاپیکایه استانایه دیگرو یه نگاهی انداختم بعدم در مورد یه سری موارد از

بچه هایه هر استان (به صورت پیام خصوصی) پرسیدم نتیجش موارد زیر شد ! (تقریبا 12 13 تا استانو سوال کردم )

1. سرویس نامحدود: از بین استانایی که پرسیدم تقریبا تو همشون نامحدود ارائه میشه فقط استان قم مثه ما نامحدود نداره ! اما خب توی اکثریت استان ها به خصوص شمال کشور از نامحدوداشون ناراضی بودن و

حتی یکی میگفت شبا سرعتش میشه در حد 4 5 کیلو بایت !

2. شبانه : اول اینکه یه سری استان ها ساعته شبانشون 2تا 8 هست (که حالا مهم نیست) ، نکته بعدی اینکه تقریبا توی هر استانی ناراضی در مورد سرعت شبانه زیاده ! و نکته اصلی اینکه من توی چندتا از

تاپیکایه استانا قضیه حذف دانلود شبانرو دیدم که مطرح شده و اونام بدجور شاکی هستن ، حتی بعضیاشون این خبرو از طرفه شرکتایه خصوصیشونم میدادن ! و همچنین توی pdf تعرفه ها هم تقریبا همشون مثه

استانه ما چیزی از شبانه رایگان نگفتن !
    من یکی از کاربران قم هستم.

مخابرات شهر ما علاوه بر اینکه نامحدود رو بردوشته بلکه سرعت شبانه رو هم با قاطعیت روی 256 کیلوبیت(30 کیلوبایت) محدود کرده.
    یعنی طوری هم نکردن که با برداشتن سرویس های نامحدود از طریق شبانه جبران کنن.
    و این عملا بدترین مخابرات در بین تمام استان ها...
    ==
    به نظر من شرکت های خصوصی خیلی بهتر دارن کار میکنن تا مخابرات.
    مخابرات خیلی داره زیرک بازی در میاره....

نه اون چند سال قبل که با چه رقابتی اومد نه به الان....

9. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من تقریبا همه صفحه ها رو خوندم و تجربه خودمو میگم :
    من تا حالا سه مدل اینترنت داشتم تو سه تا خونه که البته همه خونه ها مال یک مرکز مخابراتی بودند ، اول سرویس 128 صبا (اون موقع از این بالاتر به خونگی نمیدادن ) 3 گیگ ماهانه و شبانه فکر کنم 3 تا 7 صبح که هر یک ساعتم دی سی میشد . بد نبود میساختیم باهاش
    بعد خونه جدید 256 نامحدود مخابرات که سرعت دانلودش دقیقا همون 30 بود من کل روز که دانلود میکردم میشد 1 گیگ ( هر ساعت 100 مگ )
    و حالا روی فیبر نوری هستیم بعد تقریبا 45 روز از واریز پول بالاخره وصل شد . سرعت 256 حجم 4 گیگ ( کمپین اشنای اول ) ماهی 11000 تومن مال من 6 ماهه است . من به جز اون مدتی که بحث بود و شبانه های بعضی سرویسها رو برداشته بودن بقیه شبها بالای دو گیگ دانلود کردم تقریبا همون 100 میشه سرعتش اما...
    چون من قبلا تجربه اینترنت حجمی رو با صبا داشتم میگم که بدون شک مخابرات از حجم میدزده . چون یک وبگردی ساده کلی حجم رو کم میکنه ( من کلی حجم رو بابت ارسال از دست میدم که اصلا نمیدونم چرا ؟؟؟ صبا یا نامحدود اصلا حجم ارسال بالا نمیرفت )
    مرکز مخابراتی ما هم امام خمینی هستش .
    دوست عزیز این سه شب اخیر ازچه سرورهایی بالای دو گیگ گرفتی؟
    Last edited by babak2111; 09-09-2013 at 12:08.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز این سه شب اخیر ازچه سرورهایی بالای دو گیگ گرفتی؟
    بیشترش تورنته گاهی هم لینک مستقیم از rodfile یا expressleech

12. این کاربر از sara318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    من واقعا گیج شدم که از چه سرویس دهنده ای adsl بگیرم.اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.برای مرکز امام خمینی(پیش شماره 734) کدوم سرویس دهنده بهتره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بیشترش تورنته گاهی هم لینک مستقیم از rodfile یا expressleech
    خدایی شما با نرمافزار تورنت این شبا ماکزیمم سرعت می گیری ؟؟دمت گرم بابا بقیه با سرورهای داخلی مشکل دارن خارجی که دیگه حرفش رو نزن

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خدایی شما با نرمافزار تورنت این شبا ماکزیمم سرعت می گیری ؟؟دمت گرم بابا بقیه با سرورهای داخلی مشکل دارن خارجی که دیگه حرفش رو نزن
    ما که نمیگیریم !!! مخابرات داره لطف میکنه وگرنه شبایی هم بود که کل شب 400 ، 500 تا به زور میگرفت و اشک ادمو درمیاورد .

16. 2 کاربر از sara318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •