تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 479 از 645 اولاول ... 379429469475476477478479480481482483489529579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,781 به 4,790 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    اول اینکه راندم دیدن این موضوع به دو مورد بر میگرده. نرم افزار سخت افزار.
    سخت افزار میگه ممکنه یه بخشی مثلا یکی از سوکت های USB دچار ایراد باشه و قطع و وصل بشه . ولی نرم افزار میگه ویندوز شما که رابط گرافیکی و نرم افزاری هست دچار ایراد هست.
    حالا.
    اگه دیسک توی درایو باشه معمولا چند دقیقه یک بار دیسک شروع به خوندن میکنه. مگه اینکه دیسک رو در بیارین!
    بدون دیسگ هم هرگز درایو نمیچرخه. اگه میچرخه که ایراد داره.
    قطع شدن Usb هم هم میشه سخت افزاری باشه هم نرم افزاری. اگه فقط یک Usb این طوری میشه سخت افزاری هست و اون سوکت مشکل داره.

شما بگو همینطوری دیسک شروع به گردش میکنه؟ چه وقتهایی؟
    و اینکه تمام سوکت های USB این اتفاق واسشون می افته یا فقط یک دونه یا دوتا؟

( کلا دوستان کم پیدا شدن. منم واقعا همین مقدار اطلاعاتی که دارم میام و به بقیه کمک میکنم )
    با تشکر از پاسخ شما
    علت تعجب من هم همین است که هنگامی که درایو خالی است خود به خود کار میکند ( البته خود درایو خالی است طبیعتا نمی چرخد فقط شروع به کار میکند)البته درایو بلوری است. و بعد از این عمل سیستم هنگ نمیکند اما کند میشود در حالی که پروسس فعالی ندارم.
    در خصوص usb دقت نکردم اما چیزی که خاطرم هست این است که تمامی یو اس بی ها همین حالت را دارند.
    عرض کردم چون لپ تاپ را تازه خریدم باید سریع اگر اشکالات سخت افزاری هست مشخص کنم و خبر دهم وگرنه فروشنده قبول نمیکند.
    باز هم متشکرم.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شما یک بار ویندوز رو عوض کن. ممکنه مشکل ویندوزی باشه یا ویروسی!! ویروس هم از این بازی ها در میاره
    اگه با تغییر ویندوز مشکل حل نشد ببرین نمایندگی و بگین که همچین مشکلی داره و این حرفا.
    اگه همه یو اس بی ها مشکل داره که بیشتر بهش میاد سخت افزاری باشه. با وجود توجه به اینکه همه ی پورت های یو اس بی یک طرف نیست.

اگه با تغییر ویندوز مشکل حل نشد ببرین گارانتی.
    بگذارین قشنگ دو سه روز بمونه زیر تست که مشکل دیده بشه!

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

با سلام
    تا دیروز لب تاپم سالم بود اما الان که روشنش کردم وقتی صفحه log in میاد و پسوردمو میزنم صفحه دسکتاپ مشکیه و موس هم تو صفحست.من میخوام ویندوزمو repair کنم که برنامه هام پاک نشه چون اگه recavery کنم درایو c پاک میشه حالا مشکلم اینه که چجوری بوت ویندوزو اجرا کنم ؟لب تاپ من sony هست سی دی ویندوزم نداره یعنی رو خودشه ولی نمیدونم چجوری میاد.از f1 تا f12 رو زدم ولی منوی بوت نیومدولطفا" کمکم کنید باید روی پروژم کار کنم
    ممنونم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام
    تا دیروز لب تاپم سالم بود اما الان که روشنش کردم وقتی صفحه log in میاد و پسوردمو میزنم صفحه دسکتاپ مشکیه و موس هم تو صفحست.من میخوام ویندوزمو repair کنم که برنامه هام پاک نشه چون اگه recavery کنم درایو c پاک میشه حالا مشکلم اینه که چجوری بوت ویندوزو اجرا کنم ؟لب تاپ من sony هست سی دی ویندوزم نداره یعنی رو خودشه ولی نمیدونم چجوری میاد.از f1 تا f12 رو زدم ولی منوی بوت نیومدولطفا" کمکم کنید باید روی پروژم کار کنم
    ممنونم
    ویندوزتون چیه؟
    توی safe mode میره؟
    بزنین روی last configoration باز نمیاد؟
    احتمالا یه چیزی نصب کردی که با ویندوز یا برنامه ای دچار اختلال شده . شاید هم ویروسی چیزی!!

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

ویندوزم ویستا.توی safe mode هم همون صفحه سیاه میاد.

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

من حال میکنم لپتاپمو پهن کنم رو تخت مشکلی داره ؟
    سیمش مدام وصل باشه چی میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان من چند روزی هست که یه لپ تاپ hp pavilion dv6 2170 گرفتم ولی نمیدونم چرا از وقتی ویندوزم رو عوض کردم زمانی که نور زمینه رو کم میکنم صفحه نمایش شروع میکنم هر از چند گاهی به فلش زدن ولی اگه نور پس زمینه رو کاملا زیاد کنم این حالت به وجود نمی یاد
    مشکل از چی می تونه باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان من چند روز پیش یه لپ تاپ pavilion dv6 2170 گرفتم ولی یه مشکلب دارم.از وقتی ویندوزش رو عوض کردم نمی دونم چرا وقتی نور زمینه رو کم می کنم صفحه شروع به فلش زدن می کنه ولی وقتی نور رو حداکثر قرار می گیره این حالت به وجود نمی یاد
    مشکل از چی می تونه باشه

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

چندتا سوال جزئی دارم:
    1- روی لپ تاپ های سونی می شه ویندوز سون دلخواه خودمو بریزم یا حتما باید ویندوز اورجینال خودش باشه؟ آخه هیچ سی دی درایوری توش نبود. فقط با نصب ویندوز خودش درایوراش نصب میشه.
    2- توی یه تایپیک در مورد استفاده از کلید fn و کلیدهای f12,... نوشته بود و می گفت با یه نرم افزار مشکلش حل می شه ولی من تو اون سایت هائی که گذاشتند رو چک کردم و واسه مدل vpccw15fg چیزی پیدا نکردم جریان چیه میشه لینکش رو بدید؟
    3- من وقتی کابل اچ دی رو به لپ تاپ وصل و بعد به تلوزیون اچ دی وصل می کنم دیگه صدائی از لپ تاپ در نمیاد فقط از تلوزیون در میاد راهی داره که هر دو صدا رو با هم داشته باشم؟
    4 - 3 تا سی دی که به عنوان بک آپ و نصب ویندوز برای لپ تاپ سونی بوده خزاب شده می شه سی دی بک آپ یه لپ تاب دیگه از همون سری لپ تاپ رو روش نصب کرد؟ مثلا مال من vpccwfg هست می شه مال vpccw21 رو نصب کرد؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام اگه لپتاپ رو پهن کنید راه های خروجی هواش بسته که میشه که هیچ و کلی هم پود و خاک میکشه که فوری نابودش کنه
    پس مواظب باشید که حد اقل یه صفحه سفت زیرش بذارید که هوا بکشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •