نه برادر همچین مشکلی نداره
کیس هم Capdase خوب باید باشه
7-8تومنه
ولی نیازی نداره اصلا ! خیلی مقاومه
اون نمیدونم چرا اینطور شده!
نه برادر همچین مشکلی نداره
کیس هم Capdase خوب باید باشه
7-8تومنه
ولی نیازی نداره اصلا ! خیلی مقاومه
اون نمیدونم چرا اینطور شده!
بروزاوری نرم افزار گوشی که تو تنظیمات هست خودش اخرین رام رسمیو اپدیت میکنه یا میتونیم انتخاب کنیم؟؟؟؟؟؟ راستی اخرین رام رسمی چیه؟؟؟؟؟
بچه ها من رام miui ورژن 16 رو نصبیدم ولی وقتی میخوام با اکانت گوگل کانکت بشم پیغام زیر رو میده دلیلش چیه؟
cant establish a reliable data connection to the server
از توی بروسر خود گوشی برو تو جیمیلت بعد دوباره امتحان کن.
اگه جواب نداد با چیز پی ان برو.
منم یکی دو روزه که با وای فای اصلا نمی تونستم لاگین کنم...اما با جی پی آر اس وصل شدم سریع لاگین شد...شما هم امتحان بکن حل میشه احتمالا
دوستان کسی میتونه من رو در مورد خرابی گوشی کمک کنه ؟! چیکار میشه کرد ؟ نکنه کلا خرابیش زیاد بوده ؟ یعنی با همین ضربه کوچیک گوشی هیچ شد ؟!
ای کاش نمیگرفتمش ، پشیمونم کرد !! آخه بابا اگه قراره گوشی از فاصله یه صندلی بیفته و داغون بشه چه فایده داره ، باید تو پر نگهش داشت !! حس خیلی بدی که با کلی ذوق اینو بجای آیفون بگیری و حالت رو بگیره !
شما گوشيتون رو تعمير بردين؟
اين گوشي از افتادن هيچيش نميشه...
كلي تست معتبر مقايسه اي بين اين و آيفون هست كه اين در مقابل ضربه كاملا مقاوم تره و حتي از ارتفاع هايي كه آيفون بعد از افتادن ديگه كار نمي كرده گالكسي اس 2 بدون هيچ مشكلي كار مي كرده...
ويوش هم تو سايت هاي معتبر ريويو هست.
من خودم از مقاومت گوشي مطمئنم.
شما گوشي رو پيش يه تعمير كار مطمئن ببرين ببينين چي ميگه!
يه رام آزمايشي جديد ics واسه اس 2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از مهمترين تغييراتش بهبود ميزان مصرف باتريه
بررسي GSMArena:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by PersiAndroid; 04-02-2012 at 00:43.
ممنون بابت پستتونشما گوشيتون رو تعمير بردين؟
اين گوشي از افتادن هيچيش نميشه...
كلي تست معتبر مقايسه اي بين اين و آيفون هست كه اين در مقابل ضربه كاملا مقاوم تره و حتي از ارتفاع هايي كه آيفون بعد از افتادن ديگه كار نمي كرده گالكسي اس 2 بدون هيچ مشكلي كار مي كرده...
ويوش هم تو سايت هاي معتبر ريويو هست.
من خودم از مقاومت گوشي مطمئنم.
شما گوشي رو پيش يه تعمير كار مطمئن ببرين ببينين چي ميگه!
بله ، گوشی رو چندین جا بردم و آخر سر هم پیش نمایندگی رسمی سامسونگ بردم . بررسی کردن و گفتن قابل تعمیر نیست اما برا اطمینان بیشتر میفرستیم تهران و رسید دادن و فرستادن واسه تهران و احتمالا همین فردا معلوم بشه ! فقط یکی گفت شاید از نمایشگرش هم باشه که 300 بیشتر قیمتشه ! که در این صورت هم فاجعست ! هنوز شکه ام که آخه چطور میشه گوشی به این معتبره تو اولین زمین افتادنش اونم از روی صندلی کلا از کار بیفته ! ناامید شدم واقعا
منم برام عجيبه :|
رام گوشي قديمي نبود؟ كه مثلا نمايشگر زياد داغ كنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)