من تو بازی یه جای رسیدم که باید یه اوسگول که لباس صورتی تنشه رو ببرم ورزش کنه هر کاریش می کنم ناراحت میشه می خواد بره خونه ؟!
چه مرگشه ؟
من تو بازی یه جای رسیدم که باید یه اوسگول که لباس صورتی تنشه رو ببرم ورزش کنه هر کاریش می کنم ناراحت میشه می خواد بره خونه ؟!
چه مرگشه ؟
سلام دوستان
خوش به حالتون من هنوز مشكل تو اجراي بازي دارم همه چيزو از رو Help ميرم جلو ، پري شب نصب كردم بالا اومد بازي ولي فردايش اومدم بالا بيارم نيومد كسي ميدونه مشكل كجاست؟؟؟؟؟
نسخه بعدی معلوم نیست کی میاد . china tower هم نسخه بعدی نیست ، نسخه مخصوص DS هست هست بازی در سطح DS و PSP هست .
من بازیو نصب کردم ولی وقتی رفتم تو بازی یکم که از دموی اولش رفت تصویر عین یه8 خوابیده میچرخه وقتی بازیم شروع شد همین مشکل بود
باید چی کار کنم؟
سیستمم هم اینه:
گرافیک8600 gt
رم1gb*2
cpu 2.53 cure2
ویندوز xp sp3
منم این مشکلو داشتم که با کرک رازور حل شد ...
از اینجا دان کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا یه کرک دیگه که دوسه تا فایل دیگه غیر از اینا که رازور داره داشترو ریخته بودم مشکلی که پیش نمیاد؟
يكي جواب نميده؟
سلام دوستان
خوش به حالتون من هنوز مشكل تو اجراي بازي دارم همه چيزو از رو Help ميرم جلو ، پري شب نصب كردم بالا اومد بازي ولي فردايش اومدم بالا بيارم نيومد كسي ميدونه مشكل كجاست؟؟؟؟؟
اینجای که ماشیم پلیس می دزدی وارد کامپیوترش می شی باید قسمت سرچ اسم ام کیو بنویسم؟؟؟؟ تا مامورین ok بشه؟؟؟؟
![]()
[QUOTE=Oracle_Eldorado;3287135]برو تو قسمت تنظیمات گرافیک بازی ، گزینه ی Shadow رو کم کنی ، سایه ها هم کم میشن .
چه طوری میشه سایه ها رو کلا حذف کرد؟؟؟؟؟
نه که کم کنیم.
اسمشو تو مرحلهه بهت میده
اقا یه جا هست که میریم دموشم اینه که یه یارو داره با چند نفر میرقصه بعد فیلم برداری میکنن از نیکو نیکو میزنه دوربین رو میشکنه
باید چیکار کنی تو مرحلش
دنباله ماشینه که میری وقتی بهش میزنی مرحله تموم میشه تعقیبش هم میکنی مرحله تموم میشه اعصابم خرد شده
چیکار باید بکنیم
اسمه مرحلش هم تو نقشه m هست که این اولین مرحلشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)